Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@venmar Ahoj.My na motorce taky jezdime oba a jeste pred 3 tydny jsem byla na vyjizdce.Ale zas takovy blazen, abych jela i na vysetreni do nemocnice na motorce, nejsem
Mam jit ve ctvrtek na kontrolu. Kdyby to uz bylo dobre, tak bych na dalsi cviceni rada sla.
@Ivca99 tak my už jsem dojezdili, páč přítel si koupil okruhovku, takže jsme na vyjížďce už dlouho nebyli. Teď spíš objíždíme okruhy a závody.
Hlavně odpočívej ať jsi ty i mimčo v pořádku ![]()
@venmar Tak to my taky objizdime zavody. Pritel sam jezdi taky na okruhu ( ma suzuki GSX-R) a zavodil na minibiku.On jezdi i na zavody do zahranici. Listek na moto GP do Brna mam koupeny uz od ledna a moooc se tesim
Jezdime kazdy rok. Jsem zvedava, jak to tam zvladnu v srpnu s tim pupkem.Ale proste zvladnu ![]()
A neboj, odpocivam.Ted se jeste valim v pyzamu v posteli
hlavne at je mimco v poradku.
Ahojte, dlouho jsem tu nebyla, tak to napravuji. Pritel teda motorku nema, ale zato si koupil kolo a je z neho hotovej jak maly kluk
ja kolo moc nemusim, ale asi 3× jsme o vikendu na malickate projizdce byli. Kamaradka na me koukala, ze jsem blazen jezdit v mem stavu na kole, ale kdyz nejezdim maratony, tak se snad nemuze nic stat. Narozdil od ni nebudu malovat tyden pred porodem ![]()
Vsem preji krasne tehulkovani a zdrava miminka ![]()
@Ivca99 Tak to se třeba potkáme. Taky máme lístky. Taky jezdíme každý rok, ale letos jsme je dostali pod stromečkem. Zrovna včera jsem nad tím přemýšlela, jak tam budu kdesi s pupkem chodit a obcházet okruh atd… jsem zvědavá. Ještě že nám klaplo ubytování jinak by jsme spali v kempu a to by byl asi nářez
Týjo, tak to je docela náhoda. Můj má taky GSX-R 1000 a zrovna teď o víkendu má jet na závody do Maďarska
ale asi nepojede ještě se rozmýšlí - teď jsme měli velké výdaje
Jinak jezdí závody na Slovensku a letos jsme byli už 2× v Brně co jel závody. Nebyli jste tam třeba taky???
@Nikki5 Ahoj, nemělo by se nic stát. Já taky jezdila ještě nedávno. Ale strašně mě kolo nebaví, tak jsem přítelovi řekla, že jsem se bavila s doktorkou a ta mě řekla že radši jezdit nemám a mám od kola klid. Sice paní doktorka mi řekla že klidně můžu pokud to nebudou maratóny. Ale tak jsem si to trochu upravila
![]()
@venmar Byli jsme na Jarni cene Brna v dubnu v Brne na okruhu. Jinak jsme letos byli jeste na zavodech ve Starem meste a muj byl v Horicich.Tam ja jsem nejela. A 13.6 jedeme na plochou drahu do Brezolup.
Ted me tak napada, ze jsme i prcka stvorili v Brne, kdyz jsme byli v breznu na okruhu ![]()
A jsem rada, ze nebudu na Moto GP jedina tehotna s pupkem
Budem to mit jako poznavaci znameni
Priteluv stryc ma v Popuvkach u Brna takovou zahradni chatu, tak vzdycky spime tam.Ale jsou tam takove polni podminky.Neni tam elektrika, tak mame romantiku pri svickacj. Vzdycky tam jezdime cela parta a je sranda.Jsem fakt zvedava, jak to letos zvladnu ![]()
@Nikki5 ja na kole jezdim taky.Teda ted nemuzu, kdyz mam mit klidovy rezim, ale jinak jsem jezdila.Sice kousek, ale jela jsem. A doktor rikal, ze to nevadi.Tak klidne jezdi ![]()
@Ivca99 Na jarní ceně Brna jsme byli taky, ale tam už jsem věděla že jsem těhotná tak to bylo takové jíné
Přítel jezdí Road racing?? Jo třeba se tam fakt potkáme mezi těma tísíce lidma
to by byla sranda
![]()
@venmar Na jarni cene jsem taky uz vedela, ze jsem tehotna. Museli jsme mimca pocit tak nejak ve stejnou dobu v breznu, kdyz mame stejny termin porodu
nemas nahodou facebook? Mam tak dost fotek ze zavodu, treba se tam najdes ![]()
@venmar jinak my na moto GP chodime v patek a v sobotu na tribunu C a v nedeli na Decko.Kam chodite vy?
@Ivca99 Tribuda C a D je přírodní že?? my tak různě, ale v pátek na G, v sobotu na a v neděli na C ale většinou jsme skoro všude, jakož projdeme všechny ty přírodní tribuny. Tak právě mám z toho strach jak tam budu chodit s pupkem a určitě bude horko a to bude na vývrat
ale nevzdám to. Musím to vydrže
Jméno na facebook zašlu ve zprávě jo?
@venmar já jsem dnes do Zlína nakonec neodjela, ptž skrz festival je přítel na jiném hotelu a nevím jestli by tam bylo místo i pro mě. Takže s tím cvičením se mnou nepočítejte, kdybych náhodou zítra dojela, tak si tam zavolám, jestli ještě mají místo ![]()
@Janousova je tak to byl pekelný víkend
hlavně ať je miminko ok
já sem šla na FNKV, první porod v krči sice v pohodě ale šestinedělí hrůza, švagrová u Apolináře rodila a mě to přijde jak fabrika o samé podolí
akorát já teda budu chtít nadstandard protože už vím jak je ten klid důležitý
tak doufám že nám to všem půjde pěkně rychle a bez komplikací ![]()