TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1411
1.6.15 08:18

@venmar Ahoj.My na motorce taky jezdime oba a jeste pred 3 tydny jsem byla na vyjizdce.Ale zas takovy blazen, abych jela i na vysetreni do nemocnice na motorce, nejsem :D Mam jit ve ctvrtek na kontrolu. Kdyby to uz bylo dobre, tak bych na dalsi cviceni rada sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
1.6.15 08:26

@Ivca99 tak my už jsem dojezdili, páč přítel si koupil okruhovku, takže jsme na vyjížďce už dlouho nebyli. Teď spíš objíždíme okruhy a závody.
Hlavně odpočívej ať jsi ty i mimčo v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
1.6.15 08:34

@venmar Tak to my taky objizdime zavody. Pritel sam jezdi taky na okruhu ( ma suzuki GSX-R) a zavodil na minibiku.On jezdi i na zavody do zahranici. Listek na moto GP do Brna mam koupeny uz od ledna a moooc se tesim :-) Jezdime kazdy rok. Jsem zvedava, jak to tam zvladnu v srpnu s tim pupkem.Ale proste zvladnu :D
A neboj, odpocivam.Ted se jeste valim v pyzamu v posteli :-) hlavne at je mimco v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.6.15 08:59

Ahojte, dlouho jsem tu nebyla, tak to napravuji. Pritel teda motorku nema, ale zato si koupil kolo a je z neho hotovej jak maly kluk :D ja kolo moc nemusim, ale asi 3× jsme o vikendu na malickate projizdce byli. Kamaradka na me koukala, ze jsem blazen jezdit v mem stavu na kole, ale kdyz nejezdim maratony, tak se snad nemuze nic stat. Narozdil od ni nebudu malovat tyden pred porodem :D

Vsem preji krasne tehulkovani a zdrava miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
1.6.15 09:02

@Ivca99 Tak to se třeba potkáme. Taky máme lístky. Taky jezdíme každý rok, ale letos jsme je dostali pod stromečkem. Zrovna včera jsem nad tím přemýšlela, jak tam budu kdesi s pupkem chodit a obcházet okruh atd… jsem zvědavá. Ještě že nám klaplo ubytování jinak by jsme spali v kempu a to by byl asi nářez :mrgreen: :mrgreen: Týjo, tak to je docela náhoda. Můj má taky GSX-R 1000 a zrovna teď o víkendu má jet na závody do Maďarska :mrgreen: ale asi nepojede ještě se rozmýšlí - teď jsme měli velké výdaje :mrgreen: Jinak jezdí závody na Slovensku a letos jsme byli už 2× v Brně co jel závody. Nebyli jste tam třeba taky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
1.6.15 09:05

@Nikki5 Ahoj, nemělo by se nic stát. Já taky jezdila ještě nedávno. Ale strašně mě kolo nebaví, tak jsem přítelovi řekla, že jsem se bavila s doktorkou a ta mě řekla že radši jezdit nemám a mám od kola klid. Sice paní doktorka mi řekla že klidně můžu pokud to nebudou maratóny. Ale tak jsem si to trochu upravila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
1.6.15 09:12

@venmar Byli jsme na Jarni cene Brna v dubnu v Brne na okruhu. Jinak jsme letos byli jeste na zavodech ve Starem meste a muj byl v Horicich.Tam ja jsem nejela. A 13.6 jedeme na plochou drahu do Brezolup.
Ted me tak napada, ze jsme i prcka stvorili v Brne, kdyz jsme byli v breznu na okruhu :D
A jsem rada, ze nebudu na Moto GP jedina tehotna s pupkem :-D Budem to mit jako poznavaci znameni :-D Priteluv stryc ma v Popuvkach u Brna takovou zahradni chatu, tak vzdycky spime tam.Ale jsou tam takove polni podminky.Neni tam elektrika, tak mame romantiku pri svickacj. Vzdycky tam jezdime cela parta a je sranda.Jsem fakt zvedava, jak to letos zvladnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
1.6.15 09:16

@Nikki5 ja na kole jezdim taky.Teda ted nemuzu, kdyz mam mit klidovy rezim, ale jinak jsem jezdila.Sice kousek, ale jela jsem. A doktor rikal, ze to nevadi.Tak klidne jezdi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
1.6.15 09:18

@Ivca99 Na jarní ceně Brna jsme byli taky, ale tam už jsem věděla že jsem těhotná tak to bylo takové jíné :mrgreen: Přítel jezdí Road racing?? Jo třeba se tam fakt potkáme mezi těma tísíce lidma :mrgreen: :mrgreen: to by byla sranda :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
1.6.15 09:26

@venmar Na jarni cene jsem taky uz vedela, ze jsem tehotna. Museli jsme mimca pocit tak nejak ve stejnou dobu v breznu, kdyz mame stejny termin porodu :-) nemas nahodou facebook? Mam tak dost fotek ze zavodu, treba se tam najdes :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
1.6.15 09:27

@venmar jinak my na moto GP chodime v patek a v sobotu na tribunu C a v nedeli na Decko.Kam chodite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
1.6.15 09:33

@Ivca99 Tribuda C a D je přírodní že?? my tak různě, ale v pátek na G, v sobotu na a v neděli na C ale většinou jsme skoro všude, jakož projdeme všechny ty přírodní tribuny. Tak právě mám z toho strach jak tam budu chodit s pupkem a určitě bude horko a to bude na vývrat :mrgreen: :mrgreen: ale nevzdám to. Musím to vydrže :mrgreen: :mrgreen: Jméno na facebook zašlu ve zprávě jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.6.15 09:40

@venmar já jsem dnes do Zlína nakonec neodjela, ptž skrz festival je přítel na jiném hotelu a nevím jestli by tam bylo místo i pro mě. Takže s tím cvičením se mnou nepočítejte, kdybych náhodou zítra dojela, tak si tam zavolám, jestli ještě mají místo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
1.6.15 09:43

@Bokotka ahoj, o. k tak někdy příště třeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
1.6.15 09:45

@Janousova je tak to byl pekelný víkend :( hlavně ať je miminko ok ;) já sem šla na FNKV, první porod v krči sice v pohodě ale šestinedělí hrůza, švagrová u Apolináře rodila a mě to přijde jak fabrika o samé podolí :? akorát já teda budu chtít nadstandard protože už vím jak je ten klid důležitý ;) tak doufám že nám to všem půjde pěkně rychle a bez komplikací :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí