Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska je zase pěkně vedro, budu se muset podívat po nějakých těhotenských sukních jinak to počasí nedám
a asi si od doby dětství pořídím slamák
včera jsem byla s rodinou 3 hodiny odpoledne venku a hlava jsem měla večer jak škopek
bolí vás taky některou při teplech hlava a jaký máte tlak? Já nízký takže to může být i tím
a malej se teď když se tu krčim u počítače pěkně mrská ![]()
@wewa Já mám taky nízký tlak a hlava mne teda bolí nejvíc při změnách počasí…
Jinak jsem si zrovna dnes pořídila parádní těhotenskou sukni v CA
Už to něco chtělo, svoje běžné oblečení už opravdu neobleču…
![]()
Tak já jsem už taky byla na nákupech, sehnala jsem saténové kalhoty na gumu, pěkně chladí takže na léto super. A klobouk není špatný nápad
, pokukuji po nějakém už dlouho, tak třeba mě teď nějaký zaujme. No a v neděli při nákupech se mi udělalo pěkně špatně až na omdlení, tak jsme museli rychle domů. Snad se to nebude opakovat ![]()
@venmar Holky, jake dnes bylo to cviceni? Pujdete priste zase? Kdybych byla uz fit, tak bych chtela jit s vama…Dnes jsem si volala s kamaradkou, ma male miminko a pry chodila na predporodni kurz primo do Baťovky do porodnice k pani Valkove.Ta tam primo i dela porodni asistentku a pry byla moc spokojena. Tak si rikam, ze budu chodit. Nechcete taky?
@Ivca99 byly jsme a bylo to super jen pristi tyden to odpadá takze jdem az ta 14dni…Kamarádka taky chodila na predporodni do spitalu, ale pani V. rodila kamarádku a co ji předvedla tak to je masakr! Rozhodne bych ji nechtela vychytat u porodu!
@andilek2766 Vám se to líbilo? Já z toho cvičení byla taková rozladěná… Na mne příliš moc poklidné a přišlo mi, že se vlastně skoro nic necvičilo
byla jsem v pondělí:)
Já bych chtěla do baťovky na nějaký ten kurz, ale vím, že ho dělají 2 asistentky porodní. Musím se zeptat kámošky, která z nich má ten kurz lepší:)
Jinak z přístupu lidí u porodu mám taky strach. Podstatně větší, než ze samotného porodu…
@loves tak je jasne ze to nebude mit s kruhovým tréninkem například nic společného, ale je to odreagování a hlavne mi to šílené uvolnilo bederní pater…
@andilek2766 No, to je jasné, že normální cvičení to nebude. Ale nevím, no. Možná mi vadilo, že jsem byla hned vpředu a nejkratší dobu těhotná, takže podle mne jsme cvičili možná jinak, než vy, když jste tam byly převážně na začátku druhého trimestru:) Myslím, že u nás se to přizpůsobovalo dost té v 33 týdnu, co tam byla s náma…
@andilek2766 A co ji předvedla u porodu? Já tu paní vůbec neznám a kámoška ji u porodu neměla, jen k ní chodila na ten kurz a tam byla spokojená ![]()
@loves Tak zjisti u kámošky, který ten kurz je lepší a já bych chodila taky, pokud to nevadí. Je mi jedno, která z těch paní to bude, jen bych chtěla do té Baťovky ![]()
@andilek2766 A za 14 dní bych na to cvičení už snad mohla, jestli teda bude volné místo. Uvidím, co mi řekne doktor ve čtvrtek na kontrole.
@loves júú do C&A se musím kouknout, Vojta stejně potřebuje tepláčky tak si udélam radost taky
ježiš já bych pořád nakupovala to je hrozný asi hormony ![]()
Ahojky, tak mám za sebou další kontrolu, včera jsem byla 14+1, vše ok, ale mimčo se pořád nechce ukázat jestli bude kluk nebo holka, pěkně nás napíná, doktorka říkala, že něco mezi nožičkama vidí, ale že se z toho ještě může vyvinout to i to…chjo, by jsme to už chtěli s manželem vědět, na co se máme chystat:-)))
Jinak na nákupy do C & A se chystám též, včera jsem to tam byla okouknout a mám pár věcí vyhlédnutých, za tři týdny už odjíždíme k moři, tak se musím vybavit (mimochodem moře mi bylo doporučeno gynekoložkou všemi 10:), prý je to to nejlepší, co teď můžu udělat a to podnebí a voda dělá těhulkám moc dobře).
Jak letos řešíte plavky, budete pořizovat nějaké těhotenské, nebo vystačíte s bikinama co jste měli, ze kterých bude čouhat pupendo?:) já si asi nic nového pořizovat nebudu, možná uvažuji o jedněch tankinách, abych mohla pupík i zakrýt, ale nevím jestli ta investice má smysl.