TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1411
1.6.15 09:46

@venmar tak to my taky chodime tak ruzne.Ale hlavne jsme na techto prirodnich tribunach. Pritel je clenem automotoklubu v Brne, takze ma vzdycky vstupy i do boxu, tak to tam cele projdem.Loni jsem stala asi 5metru od Rossiho :srdce: :D ja mam taky z toho vedra strach, ale zvladneme to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
1.6.15 09:50

@Ivca99 si děláš srandu??? :cert: :cert: já chci taky :,( :,( to je nespravedlivé :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.6.15 09:52

@venmar @Ivca99 vsak si taky myslim, ze se mi nic nemuze stat a mozna tvoji uvahu o doktorce zvazim a taky ji pouziju, ale zase znam jeho…on se sbali a ja budu doma sama :D

Dneska jsem se jeste dozvedela, ze reditel mi neda individualni plan a vzhledem k tomu, ze 20% absence s miminem fakt nezvladnu, tak budu muset na dalkovy, coz me celkem nastvalo. Pry tehotenstvi neni duvod na indidual :cert: skoda, ze nemame reditulku, treba by pak lepe chapal, ze dite neni pes co vydrzi 8 hodin bez krmeni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
1.6.15 10:42

@Nikki5 tehotenstvi treba duvod neni, ale miminko uz duvod je.Zkus mu vysvetlit, ze se prcek narodi v listopadu a ze fakt nejsi schopna hned po porodu chofit do skoly. Tohle by mel pochopit. Predem ani nemuzes vedet, jestli po porodu nebudou komplikace atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.6.15 10:51

@Ivca99 pry tady bylo vic holek a odchodili to na denim, takze on tohle zrejme nepochopi, radeji pujdu na to dalkovy abych mela klid a nemusela se s nim prit…asi to bude stejne nejlepsi a do skoly budu moct nastoupit az po novym roce. Budu jedna z mala co dela sš (maturitni obor) 6 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.6.15 13:22

Super, takže jsem ještě normální, když mi přijde brzy něco kupovat :). Já teď spíš řeším věci pro sebe, než na prcka. Dost jsem zhubla, tak se mi nechtějí kupovat kalhoty, ale po tričkách už se ohlížím, protože bříško už se začíná rýsovat :). A můj další dotaz. Jak jste na tom s pohlavím? My jsme si s manželem řekli, že si to necháme jako překvápko a všichni kroutí hlavou :nevim:. Al na druhou stranu uvidíme, jak dlouho nám to vydrží nebo jestli se doktor neprokecne :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
1.6.15 13:32

@sasve já to chtěla vědět, máme už syna a tím že bych to nevydržela, a nakupovat pomaličku začínám ;) takže už na jisto nakupujeme pro kluka, protože jsem to v 17+3 poznala sama že na kuličky :mrgreen: takže čekáme Davídka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.6.15 13:44

@sasve zase nebudete mit problem s tim, kdyby vam rekl, ze je to holka a byl to kluk (a naopak) :D ja sr i prestoze jsem videla pindika bojim, ze budu modre veci menit za ruzove :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
1.6.15 19:48

@andilek2766 Tak jsem dneska byla na tom cvičení v tom PUA. A jakože dobré, ale na celý kurz tam asi chodit nebudu… Na mne to bylo moc podobné na jógu a takové veelmi oddechové. A nestíhám pak moc autobus. Na příští lekci ale mají ukazovat polohy u porodu, tak tam ještě půjdu:) A pak se asi objednám na nějaký předporodní kurz, co pořádá Baťovka, hlavně bych ráda pak na prohlídku porodnice a tak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.6.15 21:26

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla :).. Hlásím že dnes jsme byly na utz, vše v pořádku, máme 13 cm a 209g a vypadá to že je to opravdu holčička :) :srdce: teď jsem na konci 18 tt, doktor řekl, že pindík tam žádný není ale že se někdy může stát, že vyroste později :D Takže to bude na 100% až ve 22 týdnu. Ale od začátku cítím, že to bude holčička :).. Dnes ráno se mi tak vyboulilo břicho, zapoměla jsem to vyfotit. Ale byla to mela, až jsem se lekla :D takový hrb na levé straně. To se mi stalo už potřetí a vždy ráno po probuzení :) Asi se tam malá uvelebila když jsem spala na levém boku :) Ale pak jsem se prošla na záchod a boule zmizela :) Co vy? Jak se cítíte? A co dělají miminka, už cítíte nějaký pohyby? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
1.6.15 22:08

@1bebe1 gratulace k holčičce :kytka: já jsem dnes 18+1 pohyby občas cítím, včera holky dokonce do dlaně přes bříško :dance: ale dnes zase nic :? už se nemůžu dočkat až ty pohyby začnou být pravidelně :) jinak teda dneska vedro, musím si objednat těhotenské plavky ať mužem začít s Vojtínem plavat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.6.15 22:12

@Martina 8 už mi to chtěl říci doktor na prvním screeningu, ale já ho utípla…chtěla bych mít překvapení, ale přítel to chce vědět, snad ho přemluvím. Teď mě čeká koncem června ultrazvuk, tak budu muset křičet dopředu, že to nechci vědět, aby se neprokecl :D a co ty? A čekáš první miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.6.15 07:46

To a to se právě stalo známému. Celou dobu to byla jasná holka a v polovině osmého měsíce jim doktor řekl, že to bude kluk. Trochu šok, ale zvládli to v celku dobře :D. Já bych asi raději kluka, protože teď v rodině se nám narodily samé holčičky. Ale jako správný zákon schválnosti to tipuji na holku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
2.6.15 08:04

@Danical No nám se na prvním screeningu schovalo za pupeční šňůru :-) tak jsem poprosila moji doktorku jestli mi to může říct no a prý to vypadá na holčičku :-) ale na 100% by mi to měli potvrdit až teď na konci června na druhém screeningu, tak uvidíme.;-) Nechci to jako překvapení, to bych nevydržela. A ano bude to první miminko.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.6.15 13:28

@Martina 8 Také budu mít první mimčo. Třeba mě přítel ještě přemluví na druhém screeningu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí