TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
8.6.15 13:52

@andilek2766 já už jsem byla na triplech a byly hotové za týden a negativní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
8.6.15 14:27

@Twettty tak to je super…No sestřička mi rekla ze kdyby bylo neco v nepořádku zavolá, ale raději ve stredu cinknu at mam klid ze uz nemusím cekat nejakej telefonát se spatnou zprávou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
8.6.15 15:33

@andilek2766 Triple mi dělali cca před 14 dny, doktorka mi řekla že se nemám bát, pokud by bylo něco špatně, tak volají. Nevolali, tak je určitě všechno v pohodě :-) Teď jdu 22.6 do poradny, tak se zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
8.6.15 18:10

@andilek2766 tak já byla v Brně a volali ještě ten den odpoledne s negativními výsledky, ale záleží asi jak kde

jinak mě už konečně hezky roste bříško a už cítím kopanečky, nikdy jsem nepocítila bublinky nebo lechtání, ale myslím si, že už jsem je cítila tak o dva týdny dozadu, jen teď už jsem si jistá, že je to ono. V sobotu jsme byli u přehrady na Hájích v Praze a kvůli infekci jsem se bála tam vlézt a po tom, co jsem viděla, že tam plave tampon, tak jsem přemýšlela zda si namočit i ty nohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.6.15 21:19

Holky zeptám se, taky máte vodnatý výtok? v pátek jsem byla v poradně, dostala jsem zavádějící tabletky kvůli mykoze a dnes když jsem vylezla z vany to ze mě teklo.dala jsem si ruku pod pipku a kap kap kap. bylo to zkalený, takový bílý, myslíte že to může souviset k těm tabletám? pač tak 3× za den jsem cítila jak ze mě odchází, na to mě doktorka upozornila, jak se rozpouští, ale mám trochu obavy aby to nebyla plodovka :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
8.6.15 21:21

@Twettty Zkusila bych zavolat doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
8.6.15 21:23

@Twettty To je určitě ten paták. Když jsem brala utroš, šlo to ven uplně stejně… Navíc si byla ve vaně, tak ti to vyplavuje voda. Klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.6.15 09:20

Tak včera jsem byla na kontrole. Mímo je zdravé, ale moc jsem toho neviděla. Byl tam se mnou i manžel, takže se koukal spíš on, ale taky jsem tam sem tam něco zahlédla. Jen mě mrzí, že jsme odešli bez fotky :(. Dostala jsem pozvánku na Srdíčko v 21tt, už to máte někdo za sebou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
9.6.15 10:18

@sasve srdíčko? Já jdu jen na druhy sreen a to budu 23.týden tahle mě objednala sestřička z gennetu. Jinak mě mimino nekope ale tak jako ťuká :mrgreen: ale když dám ruku na bříško tak je to cítit :) @Twettty bude to ta tableta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
9.6.15 10:22

@sasve myslím si, že já jsem to podstupovala včera, je to klasické EKG mýho srdce, které mi provedla sestra u obvodní lékařky, jsem ve 20. týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.6.15 10:22

@wewa no takhle mi to řekli :nevim:, ale na žádance je UZ + echo. Podle všeho by to měl být velký ultrazvuk.. Já si s těmi pohyby pořád nejsem jistá. Jednou jsem cítila bublinky a včera jsem si byla jistá, že jsem cítila kopanec. Ale na druhou stranu mi to přijde docela brzo, takže tomu nepřikládám velkou váhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
9.6.15 10:39

@sasve aha já mám jen žádanku na klasickej velkej UZ a pak v průkazce zaškrtnutý EKG tam půjdu jako minule až kolem 30.týdne aby to bylo co nejčerstvější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
9.6.15 20:49

Teda já tu tvrdím jak mě mimčo jenom ťuká a on dnes ten lotr, začal kopat :mrgreen: normálně když chvilku ležím a hladin, pak dam ruku pryč tak čutne a bylo to i vidět. Dnes taky poprvé hladil bříško bráška a čekal na kopaneček, nedočkal se ale prý tam bráška fakt je :mrgreen: brouček můj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
9.6.15 21:48

Tak mě mimčo koplo poprvé před chvíli!! 1× slabě na boku, a 2× silně pod pupíkem. A ten třetí,,kopanec,, cítil i přítel :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
9.6.15 22:12

Holky v kolikatem jste týdnu ze cítíte ty pohyby? Ja 18tt a furt nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie