Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@loves dobroš takže beru na vědomí a dáme si vědět! Ale kdyby ses nudila, budu v neděli umývat okna
![]()
@andilek2766 Joo, tak tak děsné to s tou nudou není… Kupodivu, domácí práce by se tu našlo dost i u nás, ale je třeba to nějak rozumně rozložit - na každý den něco, abych si vše neudělala jeden den, co bych pak dělala ty další, no ne? ![]()
@loves
já to nenávidím když to mám rozatahané, takže v jeden den vždy jedu jak trysková myš a chci zvládnout vše ![]()
@MichaelaLiliana šla bych k doktorovi pokud to roste, měl by to vidět
ikdyž to asi nic nebude je lepší když to zkontroluje už jen pro to abys třeba neměla problémy s kojením…což mi připomíná že si musím koupit vložky do podprdy ![]()
@andilek2766 @loves ahoj, já jsem chtěla taky jít na blond, ale kadeřnice mi řekla jestli jsem normální, že mi to teď v jiném stavu nechytne a budu rezavavá…a je pravda že když jsem si dávala hnědou tak mi chytla taky do rezata a to byla barva kterou používám už nějaký ten pátek, musela jsem si dát černou a ta mě chytla do hněda. Ono totiž když čekáš mimčo tak někomu se barvy ani nic nechytá. Tak ať nejste rezavé
![]()
@venmar No, já jdu k sestře - ona je kadeřnice, tak by s tím případně něco udělala, ať to vypadá k světu:) ale já stejně chtěla původně nějakou hezkou zlatavě - rezavou, tak by to nebyla taková tragedie ![]()
Ahoj, tak já jsem ji dala jen přeliv a chytlo to úplně jinak, než bych čekala. Na melíry se chystám tak za dva týdny (abych byla před dovolenou kóča
), takže dejte prosím vědět, jak to dopadlo u vás. ![]()
@venmar no kámoška to měla taky tak! Klasicky si dávala čokoládovou a pak hups - vínová
já už ale jednou na vlasech byla, to sice moje kadeřnice nevěděla, ale já se bála, co z toho vyleze, protože mi nedělala jen melír, ale nově i přeliv! No a bylo to super ![]()
Ahojky, ja byla v 11tydnu na dodelani meliru a vse v pohode, chytlo to jak melo ![]()
Tak a mám prd a nee melír
Zrovna jsem měla vystupovat z autobusu, když mi sestra volala, že malý dostal 39°C horečku a že neví, co mu je. Kdyby to byla obyčejná nachlazenina, tak by mi to ani nevadilo. Ale ty děti mají občas nebezpečné nemoci(pro těhotné), tak jsem to nakonec vzdala a pojedu tam snad příští týden, až bude zdravý…
Takže vlasy mám furt jak potápka. Ale raději jsme nechtěli riskovat. Schválně jsem psala dotaz i na emimino a maminy byly půl napůl. Někdo by to risknul, někdo nee…
@loves no já bych to neriskovala ale sama mám 3letého kluk, tak doufám že nic nechytnem
loni jsme spolu měli pátou nemoc
byli sme pekne flekati asi týden
a děti mají často horečky z veder
tak ať je to brzy ok a máš novou hlavu ![]()
@wewa Když máš dítě doma, tak se tomu nevyhneš, to je jasné. Já myslím, že to nic vážného nebylo, ale proč zbytečně riskovat, no… Tak sem si jen udělala výlet:)
Ahoj holky, tak jaký byl horký víkend? Já si užívala se synem na zahradě i na procházkách, jen nikde u vody jsme nebyli
měli jsme tatínka v práci a já sama sem si netroufla, přece jen no když chce být ve vodě dlouho a pak lítá kolem tak já s tím britském na sluníčku…no jsem srab ale vynahradím mu to v týdnu snad
jinak dneškem vstupuju do 20.týdne těhotenství a tak se nacházím v přesné polovině
trošku slavnostní pocit možná to h oslavím a dám si něco dobrého třeba Frisco ![]()
Ahoj holky, tak my jsme byli v sobotu na výletě v okolí Vranova. Přítel tam nikdy nebyl, tak jsme jeli do Bítova na hrad, pak oběd a pak jsme chtěli ještě na zámek do Vranova a na přehradu. Skončili jsme po hradu a obědu, protože mi natekli nohy
Čekala jsem že to přijde, ale zdaleka mě nenapadlo že to bude tak brzo…takže Vranov někdy příště.
No a včerejšek jsem trávila s kamarádkou. Takže v podstatě pohodový víkend ![]()
Chci se zeptat holky - hlavně těch co čekáte první mimi - už cítíte pohyby? Jsem v 19tt a ještě necítím, jen asi 2× jsem měla pocit že cítím jak se malá převaluje, ale nejsem si jistá.
A ještě jak to máte s pitím bylinkových nápojů? Strašně mi chutná sirup z bezu a voda s mátou a citronem, ale někde jsem vyčetla že prý by se zrovna tyto dvě bylinky v těhu moc neměli…