Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@isoviki psala jsem takový dlouhý příspěvek a on se nezobrazil
tak jen ať je v klidu z holčiček bývají všichni a hlavně tatínci poprdění
![]()
@isoviki ono spousta tatinků dost dlouho i dokáže předstírat že si minima v domácnosti nevšimli
@isoviki píše:
@wewano sem zvědavá. ale tak uvidime co bude po porodu
Manžel taky byl zklamaný když nám na velkým utz u dcery řekli ze to bude holka, i to skoro obrecel a teď ze by ji za kluka nevymenil za nic na světě
je z ní úplně hotovej od narození i děda
ale pořád si moc přál kluka že teď bude mít rovnou dva tak jsem zvědavá:-)
Holky, dnes bylo tak krásně:) Šla jsem na rozhlednu, výšlap asi 7km. Sice jsem musela pomalejc, než jsem zvyklá, ale v pohodě:) Pak přišla bouřka, ale až jsme jeli autem dom. A jak jsme dojeli, tak bylo po dešti a ještě jsme si grilovali masko, paráda:) doufám, že jste měli taky tak příjemný den:)
Jinak hlásím, že já asi to cvičení zkusím v pondělí:)
@danule91 no hlavně ať nám to všem dobře dopadne a s dvojčátkama tuplem
ono vážně platí hlavně aby byli zdraví ![]()
@Danical Jé tak to máme stejný termín
Už víš jestli to bude holčička nebo chlapeček?
@danule91
ja myslim, že ze začátku každý tatínek je takovej.
jinak přeji
![]()
@isoviki to jsem někde četla že muži prvních 5 let, vnímají že se po domě pohybují jakýsi malí lidé ![]()
@venmar @andilek2766 Ahoj holky, já se moc omlouvám, ale v to úterý s váma jít cvičit nemůžu, tak jestli chce někdo jiný místo mě, tak ať jde.
Já jsem dnes musela na pohotovost. Začala jsem krvácet. Mimčo je naštěstí v pořádku, mlelo tam sebou krásně, jen mi našli dva dost velké hematomy. Dostala jsem Ascorutin, Ultrogestan, Magnosolv a k tomu nějakou injekci do zadku a mám nařízený klidový režim. Prý můžu maximálně na pomalou vycházku, tak na tu bych s váma ráda šla, ale jinak paní doktorka říkala, že žádné cvičení, bazén a ani žádné domácí práce, že mám fakt jen odpočívat, tak nevím, jak to vydržím.
Byla docela sranda, že přítel byl zrovna na vyjížďce na motorce, tak zamnou dojel, měli jsme sraz před nemocnicí, tak šel semnou na vyšetření v kožené kombinéze a paní doktorka na nás hleděla jak na blázny a ptala se, jestli jsem dojela taky na motorce, naštěstí jsem měla na sobě sukni a nátělník, tak jsem jí to rozmluvila ![]()
@Ivca99 Ahoj, jéjda ještě že je mimčo v pořádku. Držím palce ať je vše jak má. A na procházku pujdem. Tak to museli teda čumět v té nemocnici
Ale takové případy docela znám. Taky s přítelem jezdíme na motorce, takže kdyby se to stalo u nás tak to vypadá asi úplně stejně ![]()
Ahojte baby, tak tedy kdo chce jít zítra civičit do PUA cetrum od 17:00 do 18:00 tak mi do zprávy napište telefonní číslo a celé jméno. Jsou objednané 3 místa a @Ivca99 nám odpadla takže je volné jedno místo. Tak pokud budete mít zájem tak napište jinak to místo budu muset zrušit.
Ahoj holky, tak víkend byl fakt „super“, proležela jsem ho se střevní chřipkou, horečky a totální vyčerpání. Dneska už jsem v práci, ale jsem úplně slaboučká, za ty dva dny jsem snědla kousek pečiva a banán, víc se nedalo:( tak mám co dohánět, další 2 kila dole, to se zítra doktorce asi moc líbit nebude, hlavně aby bylo všechno v pořádku a mrňous se hezky na ultrazvuku ukázal, musím už se konečně zeptat na to pohlaví. Ale po ránu mám velkou radost, jelikož se mi podařilo zaregistrovat k Apolináři, víte jaký je to tady v Praze boj, jinam jsem nechtěla, když tam už jsem rodila, znám to tam a byla jsem spokojená. Tak jsem ráda, že se to povedlo ![]()