Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bokotka a kolik ti je jestli se můžu zeptat? Takže časté stěhování co? No já jsem ráda, že toto už mám za sebou
![]()
@andilek2766 určitě, je mi 26. Přesně tak, skoro každý rok jsme jinde. Ještě ani nevíme kde budeme letos. Tak jen doufám, že někde abych to měla blízko do porodnice a na dojíždění do Brna.
@wewa tak to ti nezavidim jak se budou na tebe domlouvat
jinak také preju ![]()
@Bokotka Tak třeba se na chvíli usídlíte tady
ve Zlíně je fajn, líbí se mi, že to není až takové velkoměsto… Tak jak tu budeš, mohly bychom dát kafe, neboť jsem doma a nudím se
jinak mě je 27
@andilek2766 uvidíme
, včera jsem byla ve Zlíně poprvé, tak jsem toho zatím moc nestihla. Ale teď od pondělí bych tam měla 14 dní být, tak můžeme určitě něco podniknout, budu ráda
Zatím se tam teda vůbec neorientuji, ale my bydlíme na hotelu kousek od zimáku.
@Bokotka jj na Moskvě, ne? Super, tak se můžem potkat a já tě trochu provedu, to navíc začíná filmfest
máš FB?
@andilek2766 vedle v Garni, akorát příští týden budeme kvůli tomu festivalu na Saloonu. Jj mám, píšu SZ ![]()
@Bokotka oni bejvaj mazlové
já next objednávám protože na prodejnách toho mají málo
zrovna asi objednám ňuňatý bodyna
nakupuju tam i na staršího ![]()
@isoviki jeden rak a štír a vodnář jednu kozorožku nepoložej
díky a říkám si jednou třeba do třetice všeho dobrého takže pak by to ta pipinka být mohla ![]()
@wewa já už se koukala a kdybych věděla na 100%, že je to kluk, tak hned objednávám.
. Akorát mají dost rozebrané velikosti, doplňují to často, nevíš?
@Bokotka no docela jo, už několikrát jsem brala velikost co třeba týden před už nebyli
není na škodu je v případě potřeby kontaktovat ![]()
@Ivca99 Jirátko Vizovice jinak na prediko na screening ke kovalcikovi
@wewa Ahojky prosím tě jak je přesně ta stránka kde objednáváš ten Next? Děkuji ![]()