Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bokotka určitě nevadilo
já tam napsala email, tak čekám co napíší a dám vědět ![]()
@wewa na holku je víc výběr si myslím než na kluka
jinak my říkáme od teď Adelka tohle a tamto
![]()
@isoviki tak já už od začátku cítím, že to bude chlapeček a říkáme mu Alex
. No a na nt screeningu taky paní doktorka říkala, že asi chlapeček. Ještě teda počkáme na další ultz, ale tatínek už vybírá autíčka ![]()
@isoviki no výběr obrovsky právě
ale mi prostě nevíme
na kluka to cítím já ale nejmenuju
jak to pojmenuješ tak k tomu přilneš a co když to pak bude holka ![]()
@Bokotka my zatim ještě čekáme až teda budu 20.týden a pak už nám to snad řekne. Ale už taky od teď říkáme Adelka
ale ještě teda nic nenakupujeme.
@wewa noo právě, ale tak třeba se nám to podaří a bude vážně holka.
no a když kluk tak budu trochu zklamaná, ale hlavně že prcek bude zdraví. ![]()
@isoviki taky počkáme do toho 20. týdne
zatím nakupuji pouze v neutrálních barvách. Ale byli jsme koukat na kočárky a tatínka zaujali nejvíc právě auta. ![]()
@Bokotka jak jinak chlapi
no my ještě vůbec nic radci
jinak ty jsi jakej týden? ![]()
@isoviki Hezké jméno jste vybrali, my už jednu Adélku doma máme a jestli to bude holčička, tak by jsme k Adélce chtěli Elišku (takové hezké české jméno) nebo kluka Honzíka - mě se to tedy vůbec nelíbí, že bude mít stejné jméno jako manžel, ale on si prostě nedá říct…(mně by se víc líbil Adámek:-)), pohlaví zatím netušíme, v úterý jdu na ultrazvuk, tak už se zkusím zeptat, na I. screningu jsme se na to úplně zapomněli zeptat
@isoviki taky si teď musím dát pauzu a učit se na státnice. Jinak jsem 14. týden, termín mám 30.11.
@Janousova Adámek? To je krásný pro kluka
to manžel chtěl aby se kluk jmenoval po jeho tatovy. Což já nechci
ale říkám doufám že to bude holčička moje adelka
chci moc moc holčičku tak snad se to splní ![]()
@isoviki Nojo, Adámek by se mi k Adélce líbil, ale mám smůlu, prostě kluk bude Honzík, tak se s tím musím smířit
Holčičí jména vybírám já, klučičí manžel, tak to bylo i když jsme čekali první ![]()
@Bokotka takže maturita? Držím palce já už naštěstí to mám za sebou maturitu i manželství a ještě mimco a bude to vše OK
tak se příprav dobře at to dáš
![]()