TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
296
27.5.15 09:47

@Bokotka určitě nevadilo :mrgreen: já tam napsala email, tak čekám co napíší a dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
27.5.15 09:52

@wewa na holku je víc výběr si myslím než na kluka :mrgreen: :mrgreen: jinak my říkáme od teď Adelka tohle a tamto :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.5.15 10:03

@venmar super, tak pak dej vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.5.15 10:15

@isoviki tak já už od začátku cítím, že to bude chlapeček a říkáme mu Alex :*. No a na nt screeningu taky paní doktorka říkala, že asi chlapeček. Ještě teda počkáme na další ultz, ale tatínek už vybírá autíčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
27.5.15 12:34

@isoviki no výběr obrovsky právě :mrgreen: ale mi prostě nevíme :oops: na kluka to cítím já ale nejmenuju :mrgreen: jak to pojmenuješ tak k tomu přilneš a co když to pak bude holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.5.15 09:35

@Bokotka my zatim ještě čekáme až teda budu 20.týden a pak už nám to snad řekne. Ale už taky od teď říkáme Adelka :srdce: ale ještě teda nic nenakupujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.5.15 09:37

@wewa noo právě, ale tak třeba se nám to podaří a bude vážně holka. :srdce: no a když kluk tak budu trochu zklamaná, ale hlavně že prcek bude zdraví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.5.15 09:47

@isoviki taky počkáme do toho 20. týdne :) zatím nakupuji pouze v neutrálních barvách. Ale byli jsme koukat na kočárky a tatínka zaujali nejvíc právě auta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.5.15 09:49

@Bokotka jak jinak chlapi :D no my ještě vůbec nic radci :) jinak ty jsi jakej týden? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
28.5.15 09:57

@isoviki Hezké jméno jste vybrali, my už jednu Adélku doma máme a jestli to bude holčička, tak by jsme k Adélce chtěli Elišku (takové hezké české jméno) nebo kluka Honzíka - mě se to tedy vůbec nelíbí, že bude mít stejné jméno jako manžel, ale on si prostě nedá říct…(mně by se víc líbil Adámek:-)), pohlaví zatím netušíme, v úterý jdu na ultrazvuk, tak už se zkusím zeptat, na I. screningu jsme se na to úplně zapomněli zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.5.15 10:13

@isoviki taky si teď musím dát pauzu a učit se na státnice. Jinak jsem 14. týden, termín mám 30.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.5.15 10:17

@Janousova Adámek? To je krásný pro kluka :mrgreen: to manžel chtěl aby se kluk jmenoval po jeho tatovy. Což já nechci :lol: ale říkám doufám že to bude holčička moje adelka :srdce: :lol: chci moc moc holčičku tak snad se to splní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
28.5.15 10:20

@isoviki Nojo, Adámek by se mi k Adélce líbil, ale mám smůlu, prostě kluk bude Honzík, tak se s tím musím smířit :) Holčičí jména vybírám já, klučičí manžel, tak to bylo i když jsme čekali první :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53

@Bokotka takže maturita? Držím palce já už naštěstí to mám za sebou maturitu i manželství a ještě mimco a bude to vše OK :mrgreen: :lol: tak se příprav dobře at to dáš :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427

@Bokotka Taky mám termín 30.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie