Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martina 8 to jo, občas žasnu co dokáže vypotit, ale představa, že to doma budu mít 2×, no trošku z toho strach mám
se na mě domluví a co já sama ženská budu dělat?! ![]()
@isoviki píše:
@dostyna ahojkyštíři štíři vůbec si s nima nerozumim jelikož jsem býk takže taky docela se bojím bojím co bude
![]()
![]()
Já mám tátu štíra a je to tvrdej oříšek
Ale tak já jsme Blíženec, to taky není žádný zázrak ![]()
Holky, a už některá víte pohlaví mimča? Já bohužel na prvním screeningu doktora potrápila. Krom tukové pneumatiky na břichu, a nejen tam, operaci dělohy, tak lékař špatně vidí na utz.
@kotatko7 Ahoj, je to otázka 10 minut, nejdřív utz, zjistí polohu mimča a pak píchne, mě odebral 2 ampulky. Bolest to vyloženě není, spíš takový tlak nepříjemný. Pak zas utz. Doporučuje se 14 dní klid. Ale já tam šla jen proto že mi vyšel screening špatně, jinak bych určitě nešla.
@dostyna ahoj, mě řekla doktorka na prvním screeningu že to vypadá na holčičku. Ale taky podotkla že se ještě všechno může změnit
tak jsem zvědavá na další screening který mám v červenci až ![]()
@Martina 8 @Nikki5 holky já mám oba rodiče štíry
vím o čem mluvíte, ale naštěstí moje mimi bude doufám střelec ![]()
Mě včera moje doktorka řekla že asi holčička, ale že si mám ještě počkat na screening, na prvním screeningu to nebylo vidět, zavazela pupeční šňůra, tak snad nám ted potvrdí holku ![]()
@dostyna já jsem taky blíženec a přítel si stěžuje, že je to se mnou k nevydržení co jsem těhotná, ale „výmluvu“, že za to můžou hormony v žádném případě neuznává
prý je to v hlavě…
@Nikki5 píše:
@dostyna já jsem taky blíženec a přítel si stěžuje, že je to se mnou k nevydržení co jsem těhotná, ale „výmluvu“, že za to můžou hormony v žádném případě neuznáváprý je to v hlavě…
No já jsem váha, ale asi ne moc typická
jsem výbušná stejně jako přítel
ten taky moc hormony, hlazení bříška a podobné věci nebere, ale je fakt že když se rozbrečím u pohádky, nebo vybuchnu kvůli bublině, tak pak přijde, pohladí mě, hodí nějaký ksichtík a řekne mi no jo ty můj hormonku
a pak už je u nás zase veselo.
@dostyna já se naštvu kvůli každý kravině a o to je to horší, protože bydlíme v pronajatým bytě, kde opravdu nic nefunguje jak má, tudíž jsem značně na nervy
nemáš na to nějaké léky? ![]()
@Nikki5 píše:
@dostyna já se naštvu kvůli každý kravině a o to je to horší, protože bydlíme v pronajatým bytě, kde opravdu nic nefunguje jak má, tudíž jsem značně na nervynemáš na to nějaké léky?
Pila jsem na to rum
Ale ten ted nemůžeme, takže je to boj ![]()
@dostyna to bych raději neriskovala, měla jsem matku alkoholičku a nechci dopadnout stejně. Já to mám horší v tom případě, že jsem několik let byla léčena na maniodepresivní poruchu. Ani bych tolik neřešila to, že jsem z léků přibrala 25kg (shodila jsem pouze 10, i když pro mě velký úspěch), ale kvůli práškům jsem opustila 4. ročník a opakuji 3 (nemohla jsem vstát do školy, měla jsem hroznou absenci, v žádném případě jsem se neshodla se spolužáky a každý rok jsem končila v blázinci).Teď už jsem mohla mít maturitu za sebou.
Vím, že se to nesmí, ale léky jsem přestala brát a k psychiatričce stále úspěšně nechodím. Nejlepší na tom je, že se cítím tak jako nikdy předtím - nejšťastněji. Bez léků bez větších problémů vstanu do školy, dokážu přes den normálně fungovat a celkově se cítím daleko lépe než s léky.
@Nikki5 tak to ti držím palce aby jsi byla dále šťastná až se tvoje minulost neopakovala
![]()