TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
763
26.5.15 19:24

Na fb je taky skupina - https://www.facebook.com/…06016868934/
@Nikki5 @Leňule97 jsou tam dvě devatenáctileté :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 19:28

@Lucka194 díky, tak už jsme 3, ale já slavím za 3 týdny 20, tak to už budu velká holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
26.5.15 19:29

@Nikki5 Hmm, tak to já až 19.4. :nevim: :nevim: :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
26.5.15 19:30

@Nikki5 A je nás už pět:D v té skupině jsou 2 + já + vy dvě odtud :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 19:32

@Lucka194 neboj, to uteče a do té doby mi můžeš závidět :D tak ono se není čím chlubit, když jsem propadla, ale na moji obranu musím říct, že to nebylo tím, že bych byla hloupá, ale bylo to dobrovolně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
26.5.15 19:35

@Nikki5 Já jsem šla zase o rok později, ale ne kvůli tomu, že bych byla opožděná. Ale že mi mamka chtěla prodloužit dětství :D… Teď bych měla už po maturitě a mohla být s mimčem v klidu doma! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 19:38

@Lucka194 já jsem šla taky o rok později, takže bych byla už rok po maturitě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
26.5.15 20:55

@Nikki5 @Lucka194 tak to jsem tady „mladá žába“! :-D za měsíc mi bude 18..ale v naší rodině se umírá brzy, tak si říkám, že čím dřív tím líp..bude to s tou školou sice složitější, ale alespoň budu mít motivaci k učení :-) a navíc..nechci svému dítku chodit na třídní schůzky, jako stará uschlá baba.. :-P mamčiny sestry mě nedávno přišly podpořit, že prý za dvacet let už budu free, budu mít odděláno-ikdyž dítě vás potřebuje celý život..ale víte jak je to myšleno.. :-) Škoda, že se dneska mladýma matkama tolik opovrhuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 21:19

@Leňule97 to mi povídej, ale já to měla plánovaně a ať si říká kdo chce co chce, já svoje rozhodnutí nezměním, bylo to nejhezčí co mě mohlo potkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
26.5.15 22:17

@Nikki5 presne tak..je to nase rozhodnuti.my jsme miminko taky planovali, hned po (moji) skole, ale prislo to drive a mne to vubec neva..ani priteli, jsme stastni, mame kde bydlet, mame co jist, mame lasku, pro miminko mame vsechno i hmotne i nehmotne veci, zazemi atd.jsme mladi a zdravi, podporuje nas i rodina. Neni co resit..a nazor typu: „dite Ti zkazi zivot.. Radsi si uzivej!“ naprosto nechapu-to mam jako tou drahocenou nejsilnejsi zivotni energii plytvat na chlast a hovadiny abych ve 40 mohla utirat pokakane zadky? Nikdy ;-) Nikoho vsak neodsuzuju,,protoze „Jaky si to udelas, takovy to mas!“
Jdu spat..zitra nastesti jen 4 hodiny, a pak uz jen do pristi stredy, tak vam preji pevne nervy ve skole :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.5.15 06:51

@Leňule97 me treba chlast prestal vubec zajimat a nez jsem zjistila, ze jsem tehotna, tak jsem sla asi po roce na diskoteku a hnus - nechapuco se stalo, ale absolutne se mi nelibila ta hudba a jakmile prisel dealer s drogama, tak jsme se s pritelem sbalili a sli pryc. do me porad nekdo husti, ze mu nemam co dat, je pravda, ze nejsme bohati, ale penize nejsou vsechno, krom toho cekat na bohatstvi tam, kde te okrada stat - to bych to dite nemela nikdy :D
Uzij si to ve skole, my mame 5 hodin a pisem 2 pisemky, ale ta jedna je na vyzivu kojence a druha downuv syndrom, takze to nejlehci co muze byt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
27.5.15 07:46

@andilek2766 @venmar Dobre rano holky. A jak to teda vidite s nejakym tim cvicenim? To utery neklaplo, tak treba pristi tyden? Treba do toho Pua, to bysme stihaly vsechny casove. Ja bych fakt rada nekam zacala chodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
27.5.15 08:13

Holky tak mě je po ránu zase blbě :,( nevím teda jestli na mě třeba něco neleze :?: makej ma rymu no a já se držim abych nešla zvracet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
27.5.15 09:23

@Ivca99 Ahoj, já jsem pro :lol: ale nemůžu tam nikde vyčíst jestli se musíš přihlašovat nebo ne. Dočetla jsem se jen že 1 hodina stojí 100kč a jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.5.15 09:35

@venmar @Ivca99 Děvčata kdyby vám to nevadilo, taky bych se ráda na nějaké cvičení přidala. Jsem teda z Brna, ale přítel pracuje od května ve Zlíně, takže tam budu často. Dneska tam jedu poprvé, tak jsem na vaše město zvědavá, ale prý je tam moc pěkně :)
No u koukala jsem se na ty kurzy a píše se tam, že to je pro max. čtyři těhotné ženy, takže se asi objednávat musí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí