Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@wewa Tak já doufám, že se nám to vyplní
jak říkám, doufám, že mi to můj gynekolog řekne, když nemá tak dobrý UZ jako na screenu
@andilek2766 Já byla včera na kontrole u svého gyndaře a tam teda z mimíska moc vidět nebylo
Holt v té baťovce mají podstatně lepší UTZ. Ale vše bylo OK, což je hlavní:)
Slyšela jsem, že prediko je ještě daleko lepší, než oskar. Ale já si řekla, že když bude vše OK i na oskaru, tak dobré a kdyby náhodou něco nebylo, tak bych šla do toho predika. Tam jsou prý daleko lepší…
@andilek2766 jj, mám. Podle čeho to zkoumáte? Ja teda nic nevidím ![]()
@andilek2766 no oni mi to určitě potvrdí v gennetu mám tam jít na velký ultrazvuk
tak doufám že nám to vyjde ![]()
@Bokotka Tak u Tebe teda taky nevím… Jde to rozeznat i dle úhlu pohlavního pahorku, posílám foto
@andilek2766 ahaa, tak u mě teda nic takového nevidím. ![]()
Tak ještě musíme počkat na potvrzení. A ty bys chtěla chlapečka? Já taky čekám první, vždycky jsem chtěla první holčičku, ale už od začátku cítim, že to bude chlapeček. A moc se těším ![]()
@Bokotka já mám 14ti letého bráchu, takže jsem nějak na ty kluky zvyklá ![]()
@andilek2766 my máme zas v rodině samé kluky, já jsem jediná holka ![]()
@Bokotka já to mám to samé!1 brácha a 3bratranci… nejstarší a ještě navíc jediná baba ![]()
@andilek2766 já 1 brácha a 10 bratranců
. Takže očekávám chlapečka a už se těším jak spolu budeme chodit tatínkovi fandit na hokej.
@Bokotka ji tak partner hokejista? Muj otec byl taky a ted po něm přebral štafetu mladej ![]()
Musím říct že s sem taky první chtěla holku, poprvé jsem to obrečela a pak ta krása a objev toho že s klukama není nuda, ten náš je mazlivej a citlivej ráček a móda na kluky? Hrozně se těším až provětrám mimi next ![]()
@andilek2766 jj hokejista. Takže taky hokejová rodina
, u nás taky hrál taťka i brácha.
@wewa tak do nextu musím kouknout, zatím se koukala jen po neutrálních barvičkách. Kamarádka má dvojčátka (páreček), a musím říct, že chlapeček je fakt hrozný mazel a i k sestřičce se chová moc hezky, furt ji pusinkuje a hladí. Tak se taky těším, že to bude maminčin mazílek.