Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andilek2766 já jsem zjistila až pod tou rádoby lavinou, že mám asi klaustrofobii
už nikdy bych do toho znovu nešla
![]()
@loves on je faktu hodný, jen má jiný způsob hry než čivavy asi… neměla bych strach z napadení ale z píš z toho že ji bouchne ťapkou
má trochu více síly. ale měla bych ho na vodítku takže by to bylo v pohodě…
@andilek2766 už se těším, doufám že nebude příští týden ta hnusácky jako tento ![]()
Tak já mám termín 11.11. Bude to moje první, takže panuje malinko nervozita a malinko šílenství z okolí. Ale cítím se dobře, vše je ok. Asi jsem jiná, protože to nijak zvlášť neprožívám. Moje švagrová začala nakupovat výbavičku už asi od 12tt. A kočárek má od 8tt. Je sice darovaný, ale i tak. Není to brzy? Já jsem nekoupila zatím nic. Jak jste na tom vy?
@sasve ahojky, vítej! Já mám termín posunutej z 31.10. na 14.11. Nakoupeného nic nemám krom toho co jsem dostala od kámošky k narozeninám a co mi dovezli tchání z USA, takže asi tak. Nákupy vidím tak na srpen
Ahoj holky,
tak já mám termín 6.11. a bude to mé první mimčo ![]()
Okolí by taky nejraději už všechno nakupovalo, ale já chci raději počkat alespoň do léta ![]()
@sasve Ahoj:) V klidu, já taky nemám koupeno nic, přijde mi to brzo. Však ani s jistotou nevím, co to bude.
I když svůj tip už mám:)
@sasve ahoj,já mám termín 29/11. Taky mám první dítě a docela neplánované. Ale už se do toho nějak dostávám a smiřuji se s tím, že se to stalo. Nakupovat nenakupuji taky ještě, jen jsem dostala od kámošky dudel a koupila jsem tenisky, ty jsem v tom obchodě nemohla nechat protože byly úplně boží. Já plánuji nakupování až tak konec srpna začátkem záři. Jinak do té doby jen když se mi bude něco líbit tak to koupím třeba
![]()
@Ivca99 @andilek2766 @venmar děvčata já tu dnes nebyla, ale už jsem vše dočetla. V úterý to cvičení otestujte a dejte vědět
Stejně je divný, že to maj jen pro tak malý počet.
@isoviki netrvám na ni
ale kdybych chtěla za 10let mimino, holka by byla fajn. Ikdyž musím říct že chlap byl mírně zklamán
lotr jeden ![]()
@wewa tak to je roztomilé
ten můj byl zklaman, že nebude kluk ![]()