Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andilek2766 To by mne klidně taky zajímalo
Já si říkala, že bych někam zašla cvičit. V podstatě mi cvičení dost chybí. začala jsem sice pravidelně cvičit až letos, ale od vánoc jsem dala dolů cca 5kg a 11cm v pase:) Teď už to mám sice zas skoro nahoře, ale cvičila bych hned:) Ale bojím se, abych si neublížila, takže nedělám nic krom procházek ![]()
@loves mě o tom vykládej! Já 5-6× týdně běhala, každej den 60minut posilování, 40minut step aerobic a 2× týdně kruhový trénink
Teď nedělám nic. Začínala jsem s 50kg a teď počítám, že mám tak 5nahoře… Je to spešl cvičení pro těhule spíš na dýchání záda a taky´takže si nemyslím, že by sis měla ublížit. A Ty jsi ze Želech?
@andilek2766 Jsem z Lípy:) No, nahrazuju to cvičení aspoň těma procházkama, ale není to to samé. Určitě se nebojím, že bych si ublížila v tom cvičení. ale doma bych nevěděla, co cvičit, proto jsem s tím přestala. Já cvičila hodně podle netu a chodila sem na spinning, to mne hrozně bavilo:)
Když pro mne bude místo, klidně bych se přidala:) Aspoň to zkusit a pak se uvidí:)
@loves tak to já si doma cvičím aspoň na zadek… Jsem z Lužkovic
![]()
@andilek2766 Tak to máme opravdu kousek
Ale pozor, v Lípě se to o mně ještě neví… Nee, že bych to vyloženě ještě tajila, ale ještě si nikdo nevšiml ![]()
@loves já ani v Lípě ani v Lužkách nikoho neznám, takže buď v pohodě
no já už to neschovám… Tak můžem někdy zajít na prochajdu když bude hezky, já se totiž doma strašně nudím v kolikátém vlastně jsi? Mám v tom ze všech holek maglajz
@andilek2766 Klidně můžem. Jsi tam nová? Já už bydlím v Lípě pár let
A jsem ve 14ctém týdnu. 13+5 dle UTZ, jinak 13+3 dle MS. Zajímavé, že doktor mi do průkazky píše ten údaj dle MS, ale řídit se chce TP dle UTZ ![]()
@loves bydlím tu s přítelem 4,5roku, ale já mám kamarádky ve ZL
@loves @andilek2766 Holky a ja jsem z Priluku.Do Luzkovic chodim kolem Drevnice na prochazky porad ![]()
@Ivca99 to si děláš srandu?
Já chodila na průmyslovku běhat
tak a máme kočárkovej gang
jsi doma nebo pracuješ?
@andilek2766 Však někdy pokecáme na vycházce, když budeš chtít. Já jdu něco dělat, dnes mám nějak víc práce:) A s tím cvičením dejte vědět, klidně bych šla s váma, ale když nebude místo, tak nebude:) hezký den přeju ![]()
@Ivca99 Jeeee, no to je super:) Já když mám chuť, tak jdu na procházku až na příluk kolem vody:) U Máje si dám něco dobrého a jdu zas zpátky ![]()
@andilek2766 Ne nedelam.Ja zase v prumyslovce jezdila na bruslich a na kole jezdime do Luzkovic na hriste na kofolu
Kocarkovy gang bude super
Je jsem dnes 13+5tt a ty? Jinak jsem doma na neschopence. Delala jsem praci, kterou nemuzu v tehu delat.