Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivca99 já zítra začínám 17tt tak to je pecka, tak můžem příští týden zajít na kofču
já jsem taky doma a právě můj jezdí z práce až kolem 16 tak se vždycky po obědě nudím a gor když je tak hezky jako třeba dnes… Máš FB?
@andilek2766 @Ivca99 rezervováno tedy na úterý od 17:00 do 18:00 a teď mi někdo napište kde to mám hledat. Nemám vůbec páru kde to je ![]()
@venmar super Veny, moment mrknu kdyžtak tě počkám někde, budu vyjíždět z Lůžek, takže stejně pojedeš kolem mě. Bude to jak je business line, asi vím, kde ![]()
@andilek2766 Jasně, na kofcu klidně můžem, to není problém
Můj FB más ve zprávě ![]()
@loves @andilek2766 čtu vaše komety a já zase nebydlím tak daleko od Vás takže bych mohla dojet na procházku za Váma, aspoň vyvenčím psa někde jinde než jen na zahradě
![]()
@venmar jakého máš psa? Já bych vzala aspoň 2 svoje, tak aby nebyl problém
Vycházku domluvíme, klidně i s kofolou
@andilek2766 @Ivca99
Jo a holky, jsem taky doma. Taky práce, co nejde dělat těhotná…
´
@andilek2766 tento týden, jsem toho měla moc… jezdili jsme po autech atd.. protože jsme potřebovali nové, ale auto už máme a tak už by to neměl být problém..
Hej tak se domluvíme v to úterý a já pak dojedu tam k Vám vyvenčit psa
![]()
@loves já mám bulíka. ale je mírumilovný
podle tvoje obrázku usuzuji že máš asi čivavy co???
@venmar okej, sjedu pak předpověď počasí a domluvíme den
Jinak další víkend jede můj na závody, tak budu od pátku sama, takže přivítám nápady a návrhy
Jinak už se na tebe těším, jak pokecáme. Jsem teď nad tebou přemýšlela na náš pokoj na lyžáku a jak ses nechala zavalit lavinou
![]()
@andilek2766 jo to byl mazec
jsme z toho měla psychickou újmu ![]()
@venmar Věř mi, že s mými klaustrofobickými stavy jsi mi jí způsobila taky
ale byla p*del
@venmar jj, čivavy. Pokud je mírumilovný, bude to OK. Jen ti naši chvíli budou štěkat a pak bude klid:)
Tak, ale teď už vážně musím. Moc práce. mějte se fajn a těším se na tu procházku:)