TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
296
3.6.15 08:36

Ahojte baby, cviceni v Pua se mi tez libilo.byla jsem zvykla na jogu a toto bylo podobne, dobre jsem se protahla a ty zada no super.oni maji I ty predporodni kurzy v tom Pua ale doporuciji se az od 20tydne.taky bych chtela nejaky absolvovat :-) ale uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
3.6.15 12:16

@Janousova je to vás miminko napíná :mrgreen: hlavně že je všecho v pořádku ;) jinak já plánuju koupit plavky protože sem je ztratila při stěhování :twisted: tak si koupím volnější tankiny jenom asi ikdyž se mi líběj jedny těhu z nextu tak asi ještě uvidím, syn miluje vodu takže plavky musíme mít všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.6.15 21:09

Teda holky, za normálních okolností léto a vedra miluju, ale dneska jsem zjistila že letošní léto bude asi náročné.
Nepršelo u nás min týden, dusno a vedro.Od rána mi opět třeští hlava, je mi zle a nic nepomáhá.
Tak jsem začala přemýšlet nad nějakým tím koupákem a v tom mi to došlo…přítel nesnáší koupaliště, já mám strach vlézt do nějakého rybníku a bazén nemáme, takže letos strávím léto asi ve vaně.
Jak řešíte ty vedra vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
3.6.15 21:15

@Martina 8 ja travim kazdy den hodinu v autobuse cestou do skoly i zpatky - nejhorsi co muze existovat. Byt je kamenej a nesviti nam sem ani slunicko, takze je tu prijemne a kdyz nemusim, tak nevylejzam :D jinak v sobotu jsem v praze, takze se chystame s pritelem do nejakyho bazenu, nejspis do letnan…zkus kamaradku jestli s tebou nepujde na koupaliste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
4.6.15 07:57

Holky, ja travim vedro v praci :mrgreen: -rano jeste teplo neni a vecer, kdyz jdu domu, tak taky ne :mrgreen: :cert:,tak uvudim az o vikendu. jinak mam uz velky brisko 8o, ale pohyby jeste necitim :nevim:,jsem 17plus 1.hezky den vsem, jdu do prace :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
4.6.15 08:04

@Teladradora Nápodobně, vedro budu trávit v práci:( ještě tady musím vychytat klimatizaci, aby to nebylo moc ani málo a bříško už taky pěkně vykukuje a to jsem 14+3 ale druhý no… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
4.6.15 08:29

Já tu jsem jak stařešina už 18+4 :lol: já to mám tak že jsem ještě doma se starším a od 1.7 asi neplacené volno páč mě v práci na 2měsíce nechtějí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
4.6.15 09:32

Vedro mne taky pěkně zmáhá.. Ale aspoň nejsem v práci. Zas ty vycházky jsou dost limitující, když chci ven, nemůžu až navečer… :? Každopádně bydlím v domku a jsme pod střechou, včera jsme měli už pěkně teplo večer… Teď i když větrám, protože venku je zatím jen 22, tak mám v pokoji pořád 25. To večer stoupne dobře na 28…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
4.6.15 09:32

@loves Nedáme zejtra prochajdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
4.6.15 09:42

@andilek2766 jeej a dnes jít nechceš? Šla bych hned, ale jedu zítra k našim a udělat si melír :) Už se hrozně těším, mám vlasy jak potápka :mrgreen: Celý první trimestr sem si je nebarvila a odrost hrozný. barvit se teď raději nechci, ale melír mi přijde neškodný, protože nejde až na pokožku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
4.6.15 09:47

@loves No dnes to asi nedám… Dědeček má dnes narozky, tak jedu na hřbitov a musím jet ještě něco vyzvednout do města a koupit si nějakou knížku :lol:
No o vlasech mi nemluv! Vypadám jak Eržika! Čekám až mi přijdou peníze a můžu jít na melír :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
4.6.15 09:56

@andilek2766 tak neva, můžem někdy příští týden:) Já už se taky začla doma poměrně nudit a to jsem doma jen 3 týdny :D
Tak přeju, ať si taky brzo uděláš vlásky:) Ono je to prostě potřeba. nesnáším, když mám odrost :? :D Ale co bych pro mimčo neudělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
4.6.15 10:00

@loves jasné necháme to na příští týden, doufám, že nebude hnusně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.15 10:06

Ahoj holky, s dovolením se vás tu zkusím zeptat na takovou delikátní věc :) už asi dva tři týdny zpátky jsem si všimla, že se mi na levé bradavce, přímo na špičce, udělal takový malý výrůstek. A dneska jsem si tak uvědomila, že se to celkem zvětšilo, což mě celkem vyděsilo.. Co jsem se dočetla na netu (bohužel toho nebylo moc) tak by to snad mělo být normální, takhle v těhotenství, ale stejně. Nemáte s tím někdo zkušenost? Teď nevím, jestli bych s tím měla jít hned k doktorovi, nebo jestli to počká 14 dní do kontroly, případně, jestli to nemám vůbec řešit.. Jsem malý stresík :lol: jo a je to teda ze „stejné kůže“ jak bradavka a nijak to nebolí.. Ale pěkný to není, zajímalo by mě, jestli mi to zůstane, nebo co :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
4.6.15 10:12

@MichaelaLiliana O tom nic nevím. Běžně se v těhotenství hodně zvětší ty dvorce na prsou, tak možná ta změna s tím výrůstkem nějak souvisí a je to asi nejvíc pravděpodobné. Ale esli to za pár týdnů hodně vyrostlo, nejspíš bych tomu doktorovi aspoň zavolala. A oni ti už poví, esli je to naprosto normální, nebo esli se máš radší ukázat. Ale myslím, že to nic nebude. Jistota je však jistota ;)
@andilek2766 Určitě nebude, aspoň nee celý týden:) Těším se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí