Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martina 8 http://www.modrykonik.cz/…tehotenstvi/
Bezová šťáva v pohodě a mátu si dávám občas taky
Ono tisíc zdrojů, tisíc názorů - takže je třeba vše brát trochu s rezervou a nadhledem:)
@Martina 8 u prvorodiček úplně v poho, mě potom ve 20.týdnu zjistili plcentu na přední steně a to hódně tlumí ty první bubliny i kopaní jako takové ![]()
@wewa tak to si ještě počkám.. takhle to mám, placenta na přední stěně.. ![]()
Ahoj holky.Kdyz se tu bavite o te placente, mam takovy dotaz.Muze se ta poloha placenty zmenit? Mne na screeningu rekli, ze mam placentu na predni stene a kdyz jsem byla o 14 dni pozdejc na te pohotovosti s tim krvacenim, tak tam mi doktorka rekla a napsala do zpravy, ze mam placentu na zadni stene.Tak nevim, cemu mam ted verit
Ono je to asi fuk, jen me to zajimalo kvuli tem pohybum.
@Martina 8 Bezinkovou vodu s citronem taky posledni dobou casto piju, tak snad to prckovi nevadi
Obcas si rikam, jak bylo nasim mamam fajn, kdyz nemely internet a nemohly si precist co je dobre a co spatne ![]()
@Ivca99 Já myslím, že nemůže, jen ti to špatně určili - ale esli poprvní nebo podruhé, to už těžko říct:)
@Ivca99 myslím že placenta polohu změnit nemůže…řeknou ti to při screenu ve 20.týdnu určitě ![]()
@loves @wewa ja jsem si to holky myslela.Tak se proste jedna z tech doktorek spletla.To nevadi, hlavne ze je jinak všechno v poradku.Tech kopancu si jeste uziju az az ![]()
@andilek2766 mě doktorka nabídla pouze screen ve 12.týdnu a nebo triple testy, vybrala jsem screening a a potom až 30.6. jdu na velký ultrayvuk do gennetu
ani v prvním těhotenství jsem je nepodstoupila ![]()
Já jsem byla na screeningu ve 12 tt a v 16tt mi dělala i triple testy.
@andilek2766 Já na tripple ani nejdu.
Je tam docela vysoké riziko falešně pozitivního výsledku. Můj dr. to nechce, rovnou mi to škrtnul z průkazky:)
@Martina 8 A jak dlouho jsi čekala na výsledky triplu?
Já právě byla ve 13tt na screenu, tam mi dělali biochemické testy a minulou středu v 17tt na triplech, tak doufám, že vše bude ok