TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2767
12.6.15 08:57

@Kviiitko ahojky, tys už měla v 8tt bříško? Týýý jo, mě vykouklo mezi 13-14 a už by si teda mohlo dát v tom růstu na chviličku pauza :mrgreen: Jinak mě z úplného začátku žaludek na vodě, jako po akci a pak mi teda bylo 3 týdny blbě, ale bez zvracení ;) Jinak vše absolutně na pohodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
12.6.15 09:30

@Kviiitko Bříško mi vyskočilo taky až tak kolem 14tt, ale zatím roste hrozně rychle, skoro se mi zdá, že je každý den větší :mrgreen: Jinak jsem na tom byla stejně jako @andilek2766, takže pohoda.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
12.6.15 09:31

@VickyV vidím že máš termínek den přede mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
12.6.15 10:00

@andilek2766 Jj, 13.11. :mrgreen: Ty ho máš kdy? Teď si říkám, jak to už utíká. Co jsem na neschopence, tak mám čas na přemýšlení a až mě to už vystrašilo, jak se to blíží! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
12.6.15 10:20

@Kviiitko mě taky bříško vyskočilo až teď tak týden zpět. Předtím jsem měla spíše špek, ale teď??? večer si připadám že prasknu někdy, ale zase ráno když nejsem po snídani tak mám pořád takový větší špek :mrgreen: :mrgreen: utečeto to máš pravdu, já bych chtěla barevný kočárek, třeba i růžový kdyby to bylo holčička ale i modný a zelený… já se dívala na Caramelo, ty dělají takové hezké barevné, ale zase vypadá že je malinký tak nevím jestli se tam vleze mimčo ve fusaku :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
12.6.15 10:27

Holky, závidím vám jak vám bylo dobře…já tak dva měsíce zvracela ráno a večer, hrozně mi vadily pachy, šílená pro mě byla každodenní jízda výtahem :( po tom 3.měsíci se to zlomilo a vše ok.
Kočárek už jsem vyhlížela taky, u každé značky jsem našla nějakou kritiku. Nakonec půjdeme asi do značky Depemo, líbí se mi jejich styl a i barvy a hlavně cena za trojkombinaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
12.6.15 10:29

@VickyV já mám termín 14.11. no jako utíká to strašně! Ode dneška frčím 5.měsíc a jako je to fakt mazec, že téměř půlka už je za nami!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
12.6.15 10:40

@andilek2766 Přesně, léto se přehoupne… :D Jéé, tak to jsme skoro stejně ;)

Taky už jsem se dívala po kočárcích.. ale jsem z toho jen zmatená, je jich tolik… mám docela ujasněné požadavky, ale i tak.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
12.6.15 10:47

Ahoj holky, ctu ze vybyrate kocarek, Ja uz jsme ho vybrala i když brzo ale je uz u známých y zvitezil bebetto solaris. Cekam to 16.11 a mam taky pocit ze posledních dnech to brisko roste denne a co jsme ze zacatku prozvracela ted mi je uz lip jen stále spim.Uz mam i plodovku za sebou a dopadla dobře tak uz si budu užívat tehotenstvi i když jsme na rizikovym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.6.15 11:37

Jj, presne, leto utece a budou 2 mesice do porodu! A ty posledni tydny na extra fungovani nejsou;) Leti to, jeste si preju mit vysledky genetiky a potom uz si budu uzivat to cekani, kopani, bolesti v zadech…vsechno! Tesim se na ni moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.6.15 11:40

A s kocarky je prusvih to, ze listopadove mimi musi byt docela dlouho v korbicce s fusakem… Vcelku fajn mi prisel Mutsy, ale sportak je tak malicky, ze dite v roce s fusakem si tam neumim predstavit… Fakt nevim, nakonec to bude Speedi asi, holt tu cernou budu muset vysperkovat barvickama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
13.6.15 13:49

Ahoj holky tak já mám za sebou 2dny :poblion: zimnice a teploty :| no snad je to za námi měl to i syn a hnus velebnosti. Jinak kočar mám po synovi Zoppu a pak stejně zase koupím lehkej sporťák bud Britax nebo Peg Perego ještě uvidím zkušenosti mám osobní s oběma a to dobrou :palec: a malej se mi v bříšku mrská tak už mi ani nevadí že na další kontrolu až 25.6. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
13.6.15 14:11

Ahojda taky budeme mít kočárek po holce, máme Dorjan a paráda, velká korbička, takže s fusakem není problém i větší dítě, jinak taky už pěkně cítím prcka v bříšku :D

tento máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
13.6.15 19:33

@andilek2766 super,ze testy dobry :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
13.6.15 19:46

Ahoj holky :mavam:,v patek jsme s manzelem vyrazili sami(bez basi Emicky)na romantickejvikend, meli jsme vyroci svatby a ja nevedela, kam jedeme, bylo to otek apko a zjistika jsem to az na miste, tak hezky :palec:.dneska hsem byla na castecny, tehu masazi, tak si uzivame a lenosime.od vcerejska taky konecne citim ordolku v brisku, tak jsem stastna :srdce: -a zadny bublinky, pekne silne :dance:.u nas by byla holcicka Jolanka, kluk Vasik-po tatovi :roll: -mne se to zda po tatovi blby, ale na zel by si to tak moooc pral…asi to tak teda dopadne, ale holt si zvyknu :mrgreen:.kocarek jsme uz vyhlidli, ale chci ho kupovat az tak koncem zari-Mima Xari.na prvni jsem mela Quinny Buzz 3,byl moc dobrej, ted se nam libi Mima nejvic. puvodne jsem chtela Stokke, ale uz me to preslo. bricho mam velkyyy 8o. leto utece, mame tolik planu, k tomu prace…jeste k tomu kocarku, jak jste nektera psala-v korbic e budou deti tak do leta, pak uz sportak, i na zimu myslim teda ;),tak zadnej strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí