TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4492
13.6.15 19:53

Koukala jsem i na Bugaboo, ale nakonec se nam tak na zivo nelibil. mozna by se mi pak jako cestovni golfky libil ale. Bugaboo Bee, ale jeste spis Babyzen Yoyo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
13.6.15 20:44

No my jsme s Vojtím u babičky a přijel drahý, myslela jsem si jak bude romantika a nakonec jsem noc strávila na záchodě :evil: ráno pak začal blinkat malej.Pro mě je na kočáru nejdůležitější sporťák takže buď Britax nebo Perego book jako hlubokou korbu mám Zoppu, je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
13.6.15 21:31

Holky, nenarazily jste nekde na clanek proc ma spousta sportaku v poslednich letech sedacku s moznosti polohovat zada, ale ne nohy a ty zustavani pokrcene? Jedna prodavacka mi tvrdila, ze je to na doporuceni lekaru…Nevim, logicky mi prijde pohodlnejsi ro rozvalit jak chci nez mit pokrcena kolena…:/ tim se mi vyber znacne zuzil;)

@Teladradora Me se Buzz taky libil, ale nakonec zvytezila moznost uprneho polozeni nozicek. Mima to ma taky tak, je fajn, lehky, ale ty pokrcene nohy mi vadi…

Jinak dobre recenze jsou tady na emiminu - doporucuju precist vtipnou recenzi tatinka jezdiciho s Bugaboo, velice pobavil:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
13.6.15 21:53

https://youtu.be/ZCWMz88t1WM
důkaz pohybu minima :mrgreen: hledejte vlevo dole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
14.6.15 10:09

@Kviiitko jo,ja tu recenzi nedavno taky cetla :mrgreen:.nevim, proc je Bugaboo tak vyhlasenej, v Praze je to snad nejvic videnej kocarek mam pocit :think:.s tema nozickama-prave jsem se toho u Buzze taky obavala a Emma v nem spala skvele, tak nam to uz u Mimy nevadi…ale logicky se mi zda taky lepsi uplny leh ;).jinak jak psala Wewa, u kocaru je nejdulezitejsi sportak, rozhodne vic, nez korbicka, protoze se s nim jezdi nejdele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
14.6.15 11:46

Ahoj holky, tak ja dnes poprve citim mimco. Je to takove simrani, tak kdyby me nekdo zevnitr lechtal pírkem. Uz asi hodinu :-) Ale doufam, ze poradne kopat jeste chvilku nebude.
Jak se mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
14.6.15 12:07

@Ivca99 Jee, to je hezké:) Já si nejsem jistá, nejspíš ho už taky cítím. Párkrát se mi stalo, že jsem cítila jakoby slabé ťuknutí, ale většinou ještě nic :)
Holky z jiné diskuze říkaly, že třeba mimčo pár dnů cítily a pak zas nic - asi jak se roztahuje děloha. Když má málo místa, je to trochu cítit, ale jak ta děloha zas trochu poporoste, tak zas na chvíli nic:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
14.6.15 12:17

@loves Ahoj Leni, jojo je to hezke.Ja se na takove ty male kopanecky taky strasne tesim, ale na ty vetsi uz tak ne. Kamaradka je ted v 28.tydnu a ta ma asi malou fotbalistku a fakt ji kolikrat vyhrknou i slzy, jak ji nakopne.
Ja ho dnes citim poprve a taky si myslim, ze to bude jeste trvat, nez to bude nejak pravidelne. A jak ti je dnes? Uz brisko neboli?
My jsme dnes byly rano s mamkou na samosberu jahod, otevreli nam tady na Priluku novy. A prckovi uz se asi taky ke konci moc nelibilo, ze hodinu capim a sbiram jahody.Ale mame 10kg a ted to budem zpracovavat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
14.6.15 12:28

@Ivca99 páni 10kg to je mazec :mrgreen: on třeba Britax má to polohování tak že se vyboulí takže dítě tam pokrčené nohy nemá jen lehce dolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
14.6.15 12:36

@wewa u nas se to sni.Neco jen tak ted na chut.Neco dame cele do mrazaku a z neceho udelame dřeň. A kdyz se nam bude chtit, tak udelame i marmeladu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
14.6.15 12:49

Tak prcek uz se asi unavil.Uz je klid :-)
Holky mam jeste dotaz? Vy co uz deti mate, jakou kosmetiku na miminko jste pouzivali nebo s cim mate dobre zkusenosti? Chtela bych uz pomalu zacit nakupovat nejak vybavicku. Treba kdyz bude neco v akci v obchode a tak, at to nenechavam na posledni chvili, protoze cely srpen budeme tak nejak pryc a v zari nas ceka stehovani, tak at to vsechno stihnu.Tak bych byla rada za rady, je to moje prvni mimco a nic vyzkousene nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
14.6.15 13:25

@Ivca99 používám Hipp tělové mléko a mycí gel ;) a občas přiliju Aviril olej nebo oliváč do vany aby byl mastnej protože ten olejíček spíš vysušuje. A na co mimčo nebude mít reakci je Excipial buď hydrolotio nebo Kids ;) krásně mastnej krém dobře se vstřebává a Lipolotio je i pro lidi s ekzémem nebo fakt suchou kůží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
14.6.15 13:45

@Ivca99 JJ, dnes dobré, dnes už nebolí:) Ono to včera bylo řádně náročné, tak se není co divit. :)
jahody? Mňáám:) Udělejte i marmeládu, to je za chvíli a je to moc dobré:) Za kolik je na tom Příluku mají? Bych si možná taky zajela:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
14.6.15 13:58

@loves To je dobře, že už je to dnes fajn :-)
Prodávají buď už natrhané od 40 kč po 110 kč za kilo. Podle veliksti a odrůdy. A nebo na tom samosběru za 70 kč za kilo a tam je jedno, jak velké si natrháš, ale jsou fakt hezké, velké a hlavně opravdu sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
14.6.15 14:01

@wewa Děkuji, mrknu se na to. Já fakt nevím, co nakoupit. A přítel mi dal včera akorát peníze, že si mám něco vybrat :) Klidně to nakoupit pojede semnou, ale protože tomu nerozumí, tak veškerý výběr je na mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí