Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kviiitko a ty už jsi měla pohyby,,pravidelné"?Ona může být špatně otočená a nebo se narostla děloha a má na chvíli větší prostor ![]()
@VickyV me jakozto studentce neschopenku nedaji xD ale krom toho, ze v nemocnici jsem pod dohledem je to pro me daleko lepsi z hlediska pochopeni ucitelu, vyhla jsem se totiz par pisemkam a nerada bych tam jela v srpnu kvuli uzavreni klasifikaci, nekteri ucitele by si totiz mohli rict, ze se mi jen nechtelo a udelali by mi zle - ale celkem se jim nedivim, protoze napr. moje spoluzacka si uz nespocetkrat jela misto skoly nakoupit
Ahoj holky, mě se dneska chce poprvé za celé těhu
ale musím to vydrřet. Vůbec nevím z čeho by to mohlo být
![]()
@venmar tak pokud to není z jídla, stresu, počasí? Snad to vydržíš, já
p
Asi je to ze snídaně
já blbá jsem si dala volské oko na snídani a teď je mi tak strašně špatně, že nemůžu se ani moc pohnout. Nevím co mě to napadlo si dávat takovou snídani, když vím že můžu jen jogurt nebo vločky a ovoce
![]()
@venmar ahoj Veny, tak to držím palce ať se nepřevtělíš do vrhače šavlí!
chudino snad se ti udělá líp ať můžem jít na cvíčo… zkus to hodně zalívat třeba kolou ledovou
Tak už je mi mnohem líp. Právě jsem poslala objednávku na dětskou kosmetiku a pár kousků do šatníku
( né do mojeho ale do miminkovského )
Tak a dalo by se říct že z kosmetiky by to mělo být všechno.
@venmar Ahoj Veny, jakou si objednala kosmetiku? A co všechno jsi objednávala? Já vůbec nevím, co nakoupit ![]()
@venmar To bude OK, já taky jen 1×
, asi před 14 dny. Od té doby je zas klid:) Podle mne to byla vyjímka potvrzující pravidlo ![]()
@Ivca99 Kámoška mi dala seznam, ona chodila na ty předporodní kurzy a tam se to všechno řeší. Takže mám seznam a podle něho jedu. Jestli chceš můžu ti ho poslat… ![]()
@venmar Jestli budes tak hodna, tak mi ho prosim posli.Ja se sice na predporodni kurz tak chystám, ale uz bych ráda zacala nakupovat ![]()
Tak jsem dnes byla na kontrole u své doktorky, vše ok a potvrdila chlapečka
. U nás tatínkovi Davídek neprojde, zatím mu od začátku (tušila jsem chlapečka) říkáme Alex, ale ještě uvidíme ![]()