Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem objednaná 23.6. a to budu přesně 22. tt a taky mi to přišlo divný…
@Janousova uff
minulé těhotenství jsem byla 20+6 tak se teď trochu divím ![]()
Myslím si že v těchto centrech ví na kdy nás mají objednat.:-)Ale chápu proč se ti zdá divné že tě objednali až na později.;-)
@Martina 8 já jsem s tím byla v nemocnici, ale jen na pozorování, bolelo mě to jakože po stranách a řekli mi, že je to jak se natahují všechny vazy, že nejvíce to bolí prvorodiči právě okolo 20. tt, kvůli rychlému růstu v tomto období a přibývající plodovce
dnes mě poslali domů a řekli, že když to občas takhle zatahá, tak je to dobrý, ale nesmí to být pravidelné a nesmím špinit nebo krvácet
@Martina 8 před chvílí jsem tu viděla příspěvek o tom, že tě pobolívá břicho, ale už tu není, tak nevím kde jsem to vzala ![]()
@Nikki5 Ano byl tu
Pobolívá a je mi špatně, ale zkusím to vydržet a uvidím. Nekrvácím, nešpiním, tak to snad bude v pohodě.
@Martina 8 a já si myslela, že blouzním
tak hodně štěstí a ať je vše v pohodě ![]()
Holky já mám břicho hlavně nahoře uplně nafouklé, naplé, občas zasvědí, pálí mě bradavky
malého ale cítím už i mimo ležení tak jsem docela klidná ale ty prsa asi umřu ![]()
@wewa Ahoj, mě taky hodně bolí prsa. Přes den ani tak ne, ale večer je to šílené. A už i naboku začínám mít malé strie, od toho jak rostou. A to je poctivě mažu krémem na strie. Břicho je zatím v pohodě, ale ty prsa - katastrofa. ![]()
@Ivca99 já šílím celý den
včera sem měla i na triku mlezivo
to takhle brzy od minule neznám
takže už vložkuju a nejradši bych ty prsa prodala ![]()
@andilek2766 Děkuji. Zkusím.
Teď používám tohle, ale moc to nepomáhá, teda aspoň na ty prsa.
http://www.bepanthen.cz/…roti-striim/
@wewa Já šílím ráno a hlavně večer. Celý den bych se zlbáznila. Mlezivo zatím žádné. Ufff
Třeba to časem přejde, přece nemůžem trpět ještě takovou dobu.
@Ivca99 Prsa mě bolely hlavně na začátku těhotenství.. teď vůbec Za to břicho cítím dost, pnutí a tahání. Taky mažu, ale používám Elastiq
Strie zatím nemám.
@VickyV Mě na začátku taky bolely, pak to přešlo a teď tak 14 dní zase začalo. Já strie na břichu taky nemám vůbec žádné, ale na těch prsách takové malé naboku jo, tak snad se to nějak nerozjede… Mě zas zatím vůbec nebolí břicho. Každá máme něco ![]()