TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
18.6.15 15:00

@Nikki5 děkuji :) jojo uz jsem trochu v klidu ale nejvíc jsem se bála ze začátku aby to zase neztroskotalo. Ale cítím se fajn, až na občasné pálení a bolení nohou a takové maličkosti které k tomu patří. Dnes jsem poprvé cítila už i pohyby takové bublani a simrani, no krása a cítím je uz celý den vždy chviličku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
18.6.15 15:03

@Theresa00 já jsem se ze začátku taky bála, i když je to moje první a bez problémů…myslím, že strach má snad každá, ale s pohybama už ten strach opadá :) mě tedy ty „maličkosti“ už dost štvou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.6.15 15:33

Holky, tak už mám úspěšně po státnicích a můžu tu být pečená vařená :lol: a konečně se taky můžu vrhnout na nákupy pro našeho chlapečka. Jak já se těším :dance:. Jinak jsem včera taky zpozorovala náznak strií na prsech :(, tak musím víc mazat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
18.6.15 16:59

Ahoj holky, něco pro pobavení. Dnes je mi oproti včerejšku podstatně líp.
Ráno jsem se rozhodla že zajedu nakoupit do Tesca a pak k našim.
Přijedu do Tesca, vezmu košík a…
Zjistím že nevím proč jsem tam jela :-D Tak jsem volala mamce, jestli jsem jí náhodou neříkala pro co tam pojedu…takový záchvat smíchu prý už dlouho neměla :-D :-D :-D
Pak jsem jela k našim. Před obědem jsem se šla projít se psem do zahrady. Zavolala na mě mamka že za mnou přišla známá, tak jsem popoběhla a zakopla :-) Naštěstí umím padat na kolena a ruce, takže bříško je v pohodě.
Rozbité kolena jsem měla naposled snad někdy ve 12-ti letech :-D
Teď se chystám jít péct koláčky, tak doufám že to neskončí zase nějak vtipně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.6.15 17:01

Ahojky, dnes jsem byla u doktora a řekl mě, že mám placentu moc dole. Víc nic mě neřekl. Teť nevím co to znamená. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Mám se bát, hrozí něco? :( :( :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.6.15 17:02

Jen mě vystrašil. Dnes jsem 20+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
18.6.15 17:06

@Bokotka tak to gratuluju, já jsem se teď dozvěděla, že mě jeden učitel nechce zřejmě hodnotit kvůli tomu, že neviděl můj sešit, tak docela zuřím, co si o sobě vlastně myslí a aby toho nebylo málo, tak moji kamarádku hodnotili všichni učitelé i přesto, že do školy skoro vůbec nechodila a jezdila místo toho na nákupu, prominuli jí to zřejmě kvůli potratu, co zažila v zimě. Já jsem na to minulé pololetí nebyla o nic líp, sice jsem neprodělala potrat, ale měla jsem silné deprese a nikoho to nezajímalo, takže jsem si musela některé předměty dodělávat - toto je prosím spravedlnost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
18.6.15 17:10

@z1983 ahojky ja to mela taky ale na posl.KO (17tt) mi DR řekl zr uz se ukázkově vytáhla takze ted je uz u me vse ok
Nevim zda se jeste muze povytahnout nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.6.15 17:17

@andilek2766 ahojky, snad to bude ok. dvakrát to nevyšlo a tak se všeho bojím :( Nic mě neřekl, proto píši tu o zkušenosti :). Tu holky vědí vše. :hug: Doktor to neřeší protože má před dovolenou a 2.7. jdu na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
18.6.15 17:58

@kichi no právě že mě neobjednala k sobě na utz :(, tak uvidím jak příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
18.6.15 18:30

@Martina 8 :mrgreen: já dnes po 3 hodinové procházce, nesu z ložnice Vojtovi tepláky, odložím je do koupelny aby sme si umyli ruce a jdu hledat tepláky :mrgreen: skončila jsem plačky v obýváku :oops: pak mi je přineslo to moje nebožátko ve slipkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 18:45

@kichi no právě na tom prvním se ne a ne ukázat a v poradně byl zase otočeny zadeckem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
18.6.15 18:46

@z1983 držím palce aby bylo vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
18.6.15 19:32

Tak jsem přebrala darované oblečení a uklidila ho do skříně, už máme snad všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.6.15 22:07

@Theresa00 ahoj,ja mam tein 29 den po tobe :-) taky cekam prvni mimco, ze zacatku jsem byla klidnejsi.ted se nemuzu dockat kontroly, protoze nemam zadne tehu priznaky tak si vubec rikam jestli tam vubec prcek je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí