Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikki5 děkuji
jojo uz jsem trochu v klidu ale nejvíc jsem se bála ze začátku aby to zase neztroskotalo. Ale cítím se fajn, až na občasné pálení a bolení nohou a takové maličkosti které k tomu patří. Dnes jsem poprvé cítila už i pohyby takové bublani a simrani, no krása a cítím je uz celý den vždy chviličku
@Theresa00 já jsem se ze začátku taky bála, i když je to moje první a bez problémů…myslím, že strach má snad každá, ale s pohybama už ten strach opadá
mě tedy ty „maličkosti“ už dost štvou ![]()
Holky, tak už mám úspěšně po státnicích a můžu tu být pečená vařená
a konečně se taky můžu vrhnout na nákupy pro našeho chlapečka. Jak já se těším
. Jinak jsem včera taky zpozorovala náznak strií na prsech
, tak musím víc mazat!
Ahoj holky, něco pro pobavení. Dnes je mi oproti včerejšku podstatně líp.
Ráno jsem se rozhodla že zajedu nakoupit do Tesca a pak k našim.
Přijedu do Tesca, vezmu košík a…
Zjistím že nevím proč jsem tam jela
Tak jsem volala mamce, jestli jsem jí náhodou neříkala pro co tam pojedu…takový záchvat smíchu prý už dlouho neměla
![]()
Pak jsem jela k našim. Před obědem jsem se šla projít se psem do zahrady. Zavolala na mě mamka že za mnou přišla známá, tak jsem popoběhla a zakopla
Naštěstí umím padat na kolena a ruce, takže bříško je v pohodě.
Rozbité kolena jsem měla naposled snad někdy ve 12-ti letech ![]()
Teď se chystám jít péct koláčky, tak doufám že to neskončí zase nějak vtipně…
Ahojky, dnes jsem byla u doktora a řekl mě, že mám placentu moc dole. Víc nic mě neřekl. Teť nevím co to znamená. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Mám se bát, hrozí něco?
![]()
@Bokotka tak to gratuluju, já jsem se teď dozvěděla, že mě jeden učitel nechce zřejmě hodnotit kvůli tomu, že neviděl můj sešit, tak docela zuřím, co si o sobě vlastně myslí a aby toho nebylo málo, tak moji kamarádku hodnotili všichni učitelé i přesto, že do školy skoro vůbec nechodila a jezdila místo toho na nákupu, prominuli jí to zřejmě kvůli potratu, co zažila v zimě. Já jsem na to minulé pololetí nebyla o nic líp, sice jsem neprodělala potrat, ale měla jsem silné deprese a nikoho to nezajímalo, takže jsem si musela některé předměty dodělávat - toto je prosím spravedlnost ![]()
@z1983 ahojky ja to mela taky ale na posl.KO (17tt) mi DR řekl zr uz se ukázkově vytáhla takze ted je uz u me vse ok
Nevim zda se jeste muze povytahnout nebo ne ![]()
@andilek2766 ahojky, snad to bude ok. dvakrát to nevyšlo a tak se všeho bojím
Nic mě neřekl, proto píši tu o zkušenosti
. Tu holky vědí vše.
Doktor to neřeší protože má před dovolenou a 2.7. jdu na ultrazvuk.
@kichi no právě že mě neobjednala k sobě na utz
, tak uvidím jak příští týden
@Martina 8
já dnes po 3 hodinové procházce, nesu z ložnice Vojtovi tepláky, odložím je do koupelny aby sme si umyli ruce a jdu hledat tepláky
skončila jsem plačky v obýváku
pak mi je přineslo to moje nebožátko ve slipkách ![]()
@kichi no právě na tom prvním se ne a ne ukázat a v poradně byl zase otočeny zadeckem ![]()
Tak jsem přebrala darované oblečení a uklidila ho do skříně, už máme snad všechno ![]()
@Theresa00 ahoj,ja mam tein 29 den po tobe
taky cekam prvni mimco, ze zacatku jsem byla klidnejsi.ted se nemuzu dockat kontroly, protoze nemam zadne tehu priznaky tak si vubec rikam jestli tam vubec prcek je ![]()