Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Teladradora .. ja taky mela atb na zanet mocaku a taky jsem mela divne pocity. Jdu na screening ve stredu a jsem taky napnuta jak ksandy. Dnes cele rano prouzdam po netu a hledam kocarky, toho po dcerce se asi zbavim. Letela jsem pred tydnem a prcek se taky pekne mlel ![]()
@wewa ahojky, no já šla už včera ve 21:30 spát s bolestí hlavy a ráno jsem se s ní i probudila
Nikdy jsem na to netrpěla, ale teď jsem povytírala barák, umyla rybce akvárko a ještě se chystám na koupelnu a bolest hlavy je fuč
Zkus tedy úklid asi to pomáhá
![]()
Ale taky jsem si dala kafe a včera jsem neměla a teď jej vždy piji každé ráno, tak to možná bude i tím ![]()
@andilek2766 jo uklízím
docela to fakt pomáhá
na co paralen, máš bolest? Jdi uklidit náměstí ![]()
@andilek2766 bude domov jako klícka
hele naše kamarádky jistě naše bolavé hlavy ocení
takže do kabelky hadr a real ![]()
@andilek2766 bude domov jako klícka
hele naše kamarádky jistě naše bolavé hlavy ocení
takže do kabelky hadr a real ![]()
@wewa dej pokoj!!!
tak já su hotová a teď už jen nohy hore a užívat si vyléčené migrény ![]()
Holky, mne dnes bolela hlava tak šíleně, že jsem si musela vzít i ten paralen. Bylo to děsné, uplně se mi z toho až začal zvedat žaludek… A to jsem měla vařit. Takže jsem rezignovala a vzala si prášek, postavila sem aspoň polévku a zbytek nechala na mojem. Tentokrát už by ani úklid nestačil
Teď jsem 2,5hodiny od paralenu a po bolesti hlavy ani památky, jupííí ![]()
Holky, tak oliver ma nejspis skytavku, protoze pravidelne citim takove zachvevy, je to srandovni ![]()
@Nikki5 píše:
Holky, tak oliver ma nejspis skytavku, protoze pravidelne citim takove zachvevy, je to srandovni
@wewa píše:
@andilek2766 bude domov jako klíckahele naše kamarádky jistě naše bolavé hlavy ocení
takže do kabelky hadr a real
Nemohla by ses k nam tak na mesic nastehovat
?nestiham nic, potrebovala bych vygruntovat vsudeeeee
![]()
@kichias jdes k Losanovi zase? neboooj, urcite je vsechno v poradku
![]()
@Teladradora no hele ale jenom výměnou za hlídání toho našeho satana
naposledy vytopil koupelnu (teda jen umyvadlovou skříňku) ale i jak jsem to s pupkem utírala skoro hodinu ![]()
Tak nás čeká „náročný“ týden. Zítra poradna u mojí gynekoložky - vždycky jsem před tím nervózní, jestli je všechno ok, pak neurologie. V úterý kožní a ve čtvrtek druhý screening
Takže prcka uvidím hned 2×
![]()