TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2350
20.6.15 09:59

@Teladradora .. ja taky mela atb na zanet mocaku a taky jsem mela divne pocity. Jdu na screening ve stredu a jsem taky napnuta jak ksandy. Dnes cele rano prouzdam po netu a hledam kocarky, toho po dcerce se asi zbavim. Letela jsem pred tydnem a prcek se taky pekne mlel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
20.6.15 10:37

@wewa ahojky, no já šla už včera ve 21:30 spát s bolestí hlavy a ráno jsem se s ní i probudila :( Nikdy jsem na to netrpěla, ale teď jsem povytírala barák, umyla rybce akvárko a ještě se chystám na koupelnu a bolest hlavy je fuč :lol: :lol: :lol: Zkus tedy úklid asi to pomáhá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale taky jsem si dala kafe a včera jsem neměla a teď jej vždy piji každé ráno, tak to možná bude i tím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
20.6.15 10:47

@andilek2766 jo uklízím :mrgreen: docela to fakt pomáhá :mrgreen: na co paralen, máš bolest? Jdi uklidit náměstí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
20.6.15 10:47

@wewa přesně!!! Se modlím, aby mě to nezačalo bolet častěji :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
20.6.15 11:08

@andilek2766 bude domov jako klícka :mrgreen: hele naše kamarádky jistě naše bolavé hlavy ocení :mrgreen: takže do kabelky hadr a real :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
20.6.15 11:08

@andilek2766 bude domov jako klícka :mrgreen: hele naše kamarádky jistě naše bolavé hlavy ocení :mrgreen: takže do kabelky hadr a real :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
20.6.15 11:34

@wewa dej pokoj!!! :lol: tak já su hotová a teď už jen nohy hore a užívat si vyléčené migrény :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
20.6.15 13:28

Holky, mne dnes bolela hlava tak šíleně, že jsem si musela vzít i ten paralen. Bylo to děsné, uplně se mi z toho až začal zvedat žaludek… A to jsem měla vařit. Takže jsem rezignovala a vzala si prášek, postavila sem aspoň polévku a zbytek nechala na mojem. Tentokrát už by ani úklid nestačil :lol: Teď jsem 2,5hodiny od paralenu a po bolesti hlavy ani památky, jupííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
20.6.15 23:04

Holky, tak oliver ma nejspis skytavku, protoze pravidelne citim takove zachvevy, je to srandovni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
21.6.15 03:05
@Nikki5 píše:
Holky, tak oliver ma nejspis skytavku, protoze pravidelne citim takove zachvevy, je to srandovni :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
21.6.15 03:07
@wewa píše:
@andilek2766 bude domov jako klícka :mrgreen: hele naše kamarádky jistě naše bolavé hlavy ocení :mrgreen: takže do kabelky hadr a real :mrgreen:

Nemohla by ses k nam tak na mesic nastehovat ;) :dance: :potlesk: :hug:?nestiham nic, potrebovala bych vygruntovat vsudeeeee :* :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
21.6.15 03:08

@loves paralen je v pohode, hlavne, ze se ti ulevilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
21.6.15 03:11

@kichias jdes k Losanovi zase? neboooj, urcite je vsechno v poradku :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
21.6.15 07:37

@Teladradora no hele ale jenom výměnou za hlídání toho našeho satana :mrgreen: naposledy vytopil koupelnu (teda jen umyvadlovou skříňku) ale i jak jsem to s pupkem utírala skoro hodinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
21.6.15 11:04

Tak nás čeká „náročný“ týden. Zítra poradna u mojí gynekoložky - vždycky jsem před tím nervózní, jestli je všechno ok, pak neurologie. V úterý kožní a ve čtvrtek druhý screening :-) Takže prcka uvidím hned 2× :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí