Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@foxxy Ty jo 15kg? Kolik bude mít chudina nakonci? To největší přibírání ji teprve čeká.
@andilek2766 ja doufam ze mi udela uz jako
jinak budu asi nastvana ![]()
@venmar tak to by snad měla ty jo
já bych zbláznila! Hele ten kurz v pua 800,–
@andilek2766 tak to neni moc to sem cekala vic.ale jestli tam budes chodit s tvojim, tak ja si musim najit nekoho s kym tam chlap chodit nebude.ja tam totiz mojeho nedostanu on je v techto vecech takovy jiny ![]()
@venmar Veny já se s ním ještě domluvím, každopádně bych ho vzala jen na ten 2. a 4. jestli vůbec
takže na 1. a 3. můžem jít stopro spolu a jinak ti dám vědět v průběhu… Jen musím počkat jak mi ty… nechci říkat co, pošlou peníze!!! ![]()
@venmar Veny, můj taky odmítá chodit na kurz. Jediné, kam řekl, že by teda šel, tak na prohlídku porodnice, ale na kurz ho taky nedostanu ![]()
Holky, tak já končím 17. týden a +4,5 kg, břicho mi připadá obrovské, už to lidi poznávají a pouští mě u pokladny i v šalině. No vůbec si neumím představit jaké bude v devátém měsíci ![]()
@Nikki5 krásné
holky oslava super ve víru spongboba
jinak zítra sem lupnu tu tabulku, doufám že to zvládnu ![]()
A k váze od počátku těhu do kontroly 28.5 jsem vážila -0,5kg ale teď už na tu váhu nechci stoupat
s Vojtou jsem měla navrch 20kg ![]()
Dekuju, ten tvuj byl taky uzasny
kdyz to do zitra nestihnes, tak te urcite hned neukamenujem ![]()
Holky ještě nějakej tip na žáhu, krom rennie? Zatím mi tak nějak napůl zabírá mlíko, ale už to zas začínám cítit… Asi nám roste hříva
![]()
@Nikki5 no,já doufám že jo
přijel mi chlap tak je to lehce náročný
![]()
@andilek2766 a co nejaky sirup? davali driv reklamu s tema hasicema, jinak ja mela dneska tums, ale to bude na stejnem principu jak renie
@Nikki5 no já právě chtěla spíš nějakou babskou radu víš… z toho sirupu bych se asi zadávila - Gaviscon myslím, to radši to rennie, ale asi to ještě vydržím s mlíkem ![]()