Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janousova Já to ještě nevím, co čekám. Jen si myslím, že to bude holka. Na prvním screeningu mi řekli 60/40 kluk, ale stejně jim nevěřím ![]()
@Bokotka Už jsi nakupovala jo? Já pořád ještě odolávám. Počkám až budou mít v Benetonu slevy, jinak mám věci jen nějaký u tchýně, co dovezli malýmu z USA
Tak mne nechtela doktorka na 1. screeningu rict nic, ze je to jeste v tom stadiu moc podobny. A dneska jsem ani necekala, ze mi bude delat ultrazvuk, tak to bylo fakt prekvapeni, pocitala jsem, ze to budeme vedet az za 3. tydny na velkem utz. Dneska tedy zadne pochyby dr. nemela, i ja jsem videla pindu jasne. Tak jsem zvedava, jestli vam potvrdi ty odhady z drivejska.
@andilek2766 jj hlavně lindex a next, v Benettonu u nás dnes dostali zboží, ale musím odolat, už toho mám myslím dost
, teď ještě pojedeme do Rakouska, tak něco koupíme tam a pak tady jen doladím co bude potřeba. Teď spíš řeším co dál je potřeba koupit, deky, dudlíky, monitor dechu, povlečení, postýlku, drogerii atd. moc právě nevím. A už teď z toho nemůžu spát
![]()
No švagrová mi měla poslat věci co měla po mém synovi a poslala mi tak čtvrtku a zbytek svých no name věci
a Ergo a lehatko vůbec ne
No hlavně se nerozčilovat ![]()
Tak dnes mi paní doktorka řekla že to vypadá na holčičku a pěkně živou
Prý do mě boxovala, ale nic jsem necítila :-/ mám placentu vepředu, takže si pohyby užiju asi až trošku později.
Teda vy jste toho nakecaly
. Holky, kocarky uzasny
. Ja mam po maly casualplay, spokojena jsem moc nebyla a rozhodla jsem se, ze ho prodam. Ted mam rozjednany bugaboo cameleon dark braun, orange. Po zkusenosti jdu do nejlehciho, co jde.
@wewa .. tabulka paradni, uprava bude urcite taky, parada
. Ja mam toho taky spoustu rozpujcovaneho, budu muset zacit premyslet, kdo co ma.
Zatim prevladaji chlapecci, holcicky jsem zmercila jen asi 2, ze? My uvidime ve stredu, jestli je to opravdu ten chlapecek.
@wewa jejda, tak to bych zuřila.
. Tyto věci mě úplně vytáčí.
My si všechno musíme kupovat nový, ptž v okolí ani v rodině ještě nikdo děti nemá.
A holky budete někdo kupovat nebo už máte zkušenost s aniballem?
@Bokotka píše:
@andilek2766 http://www.detske-kocarky.cz/…u-modry.html buď ten blu modrý a nebo girgio šedý
Ten je paraaadniiii
.moje nejlepsi kamaradka ho ma a je moc spokojena ![]()
@Teladradora Děkuji, to jsem ráda za pozitivní zkušenost. A má tu světle šedou barvu?
Tak to vypadá, že budeš jediná s Mimou, s těžkým srdcem jsem se ji vzdala. ![]()
@Bokotka mne se teda nejvic libi ten sedivej, je to stylovka
.na udrzbu kasli, to bude v pohode ![]()
@Bokotka píše:
@Teladradora Děkuji, to jsem ráda za pozitivní zkušenost. A má tu světle šedou barvu?
Tak to vypadá, že budeš jediná s Mimou, s těžkým srdcem jsem se ji vzdala.
Ja se ni zatim porad drzim
-no, treba taky jeste uvidime
.tolik jsem porad chtela Stokke…ale Mima je mazlik
.kaslu i na prakticnost, libi se mne i manzelovi, tak do nej spis pujdeme.do auta a na cesty bud Bugaboo Bee asi(o vikendu jsem byla na vylete a videla jich spoustu a libi se mi moc, ale je i casto dost krizizovanej, tak nevim, nikdo z kamaradek ho nema, potrebovala bych osobni zkusenost
,jeste juknu na diskuze.nebo Babyzen YOYO
…ale na golfky casu dost.
@Teladradora no Mimu ti budu závidět
. Přítel už druhý kočárek kupovat nechce, tak hlavně kvůli té sportovní verzi půjdu do Joolz, ať můžu prcka vozit co nejdýl.
A prave se mi i moc libil Andilkuv-ten je paradniii a ma uzasny to potazeny madlo kuzi-jezdi s nima nejvic zname osobnosti a maminky v Pze a tak…ale manzel je hodne vysokej a rikal, ze by to pro nej bylo hrozny, jak je nizkej.pro kluky je stylova ta kolekce strisek a doplnku Andy Warholl:palec:
,kamaradka ma Bugaboo Donkey a je super. a mas presne tu kombinaci z obrazku? ta je krasna
![]()