Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@foxxy No já do začátku chtěla kluka a tak nějak vnitřně jsem prostě tušila, že to kluk bude. Prostě jsem mu tak i od začátku říkala a nepřipouštěla nic jiného ![]()
Já chtěla od začátku Davida, chceme totiž internacionální jména, ale můj je taky David a tak se hodně zdráhal, takže pak byla tatínkova alternativa Nikolas a najednou začal váhat nad Davídkem, tak doufám, že to nakonec klapne a bude to Dáda ![]()
@andilek2766 Davídek je moc hezké! Těch tu bude víc, viď? My jsme právě ani neměli pro kluka žádnou alternativu - to jsem musela manželovi slíbit snad už na prvním rande, že kdybysme měli někdy kluka, bude to Toníček ![]()
@Bokotka Děkuju. Vy budete mít taky kluka, viď? Je tu vůbec nějaká holčička??
@Bokotka Děkuju. Vy budete mít taky kluka, viď? Je tu vůbec nějaká holčička??
Asi já budu mít holčičku. Zatím to tak vypadalo na 1 screeningu. Tak jsem zvědavá jestli mi to zítra moje Dr. potvrdí
a když ne tak si budu muset počkat do 2 screeningu
což bych nerada, protože už bych chtěla začít něco nakupovat
![]()
@venmar Veny teď jsem úplně zapomněla, vy už máte jména? Myslím, že na kluka chtěl tvůj taky Davida, ale na holčičku?
@andilek2766 já chci Rozárku nebo Olívie. Jen Olívie se nelíbí mojemu tak to bude Rozárka. No a chlapeček by byl asi David podle všeho.
Holky zjistila jsem že tabulka se dost špatně opravuje proto udělám 2 změny za 1.tabulku udělám v excelu a budu to tedy opravovat v programu a za 2.nebudu psát přesně týden jako 21+1 ale prostě 22tt ok? Já tam takhle totiž nemůžu nikoho připsat podle termínu ale jedině pod nás a hlavně bych musela každý den psát vlastně ten těhotenský týden který prostě roste den co den
takže strpení dámy, večer se na to vrhnu a dopíšu i Loves a foxxy ![]()
@foxxy jinak Vítej a stejně jako se tady sešly holky ze Zlína tak se tu sešly holky co čekaj kluka Davida
i já mezi ně patřím
teda mezi tu druhou várku
víme kluka myslím na 100% ![]()
Já vám závidím, že už většinou všechny víte, co čekáte, my furt nic, doktorka si netroufá říct, takže je to pořád 50 na 50, tak snad teď ve čtvrtek, to už to tam snad musí být vidět jestli bude Honzík nebo Eliška
![]()
@foxxy mi asi budeme mít holčičku, na 1.screeningu doktor řekl, že to vidí na holku, tak jsem zvědavá, jestli nám to potvrdí i ted na tom druhém
@andilek2766 Luci fotku jsem si minule nebrala, tak nemám. ![]()
@foxxy jj taky chlapečka, řekly mi ho dvě doktorky tak snad je to pravda, ptž už mám nakoupeno spoustu klučičích věcí. ![]()
Já teda chtěla vždycky holčičku, ale už od začátku jsem tušila chlapečka a nic jiného nečekala.