Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@venmar Nad Peg pegero taky přemýšlím, zatím se k němu přikláním nejvíc:) Akorát nevím, esli je 3kolka vhodná do terénu, já mám právě z toho strach, že vlastně v terénu budu muset hledat 3 stopy vhodné pro kola, narozdíl od dvou, když by byly 4 kola ve dvou stopách za sebou. Ale na to se názory dost liší - četla jsem, že někdo to chválí a někdo zas ne, tak si vyber…
Dnes jsem zas na netu uhlédla tento (http://www. kocarky-ruzovypanter. cz/v-179-junama/junama-sport-motostyle-36428/# ) a poměrně se mi líbí, ale fakt nevím, nejsem rozhodlá. Víc se kloním k peg pegero
Ale taky můžu ještě najít něco uplně jiného
![]()
@MichaelaLiliana Máš naprosto stejné požadavky jak já:) Na Patron jsem taky koukala, když nic jiného, je to český výrobek a to je taky pozitivní:) Jak zvládá terén, nevím:)
@loves Perego schvaluju
taky budu mít ale jen sporťák kterej je úžasně lehkej a hlavně prostornej
v jediným peregu nevypadalo moje 98cm velký dítě trapný ![]()
@wewa nechávám tomu čas. Udělám si ještě někam výlet, ať si můžu ty kočárky vyzkoušet. I když se mi něco líbí, tak nějak to vypadá na obrázku a uplně jinak pak v reálu, když si to člověk zkusí. a bohužel, většinou jsem byla nemile překvapená…
@loves tak každej máme jiné požadavky že jo
já prahla po Dorjanu před 3lety hrozně líbil a pak jsem zjistlila jak je na mě těžkej
takže doporučuju všechno osahat. Já třeba teď řeším postel pro staršího a na blind neobjednám fakt nic, chci kvalitu a tu nikde nepřiznaj ani jí neodkoukáš no ![]()
@wewa naopak, všude se vytahují, jak úžasnou kvalitu mají
Ale pravda bývá někde uplně jinde ![]()
Ahoj holky tak ja sedím v čekárně a uz pujdu ma radu…Jinak dalsi 2kg nahore takze uz +7!
nevim co mi to ten buřtík dela
@andilek2766 tak ať kontrola dobře dopadne
. Já za chvíli směr zubař ![]()
Budu se vážit o víkendu, doma naštěstí váhu nemám. Ale jak se přehoupnu přes 60 kg, tak už mě na ni nikdo dobrovolně neuvidí! No uklidňuji se tím, že má prcek aspoň dost místa, ale doufám, že nebude nějaký obřík
ale nemá být po kom.
@Bokotka Mě DR uklidnil, říkal mi, že si mám přebrat, jak se mi zvětšily prsa, přičíst plodovku a placentu… No prdím na to, holt pak budu v zimě běhat kolem baráku ![]()
@andilek2766 to budem běhat spolu
. No to je fakt, naštěstí mi jde vše jen do břicha a prsou, tak snad je to ok.
Holky, já ještě před 2 rokama vážila 52kg, pak jsem přibrala 30kg -stres, zdravotní problémy, léky- a když jsem konečně začala hubnout, tak jsem otěhotněla…Teď počítám s tím že k porodu půjdu skoro se 100kg
a to nejim žádné blbosti, od začátku těhu jsem přibrala 5kg. Takže klidně papejte a dávejte těm drobečkům na co mají chuť - samozřejmě všeho s mírou. Po porodu to zhubneme.
Já mám právě strach, že se mi pak už nebude chtít nic dělat
že si na ty kila navíc zvyknu
![]()
Miminko nás bude honit a všechno půjde dolů nebojte
@andilek2766 ať je vše ok na prohlídce, já jdu zítra
a teď jdu dělat medovník ![]()