Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andilek2766 píše:
Ahoj holky tak ja sedím v čekárně a uz pujdu ma radu…Jinak dalsi 2kg nahore takze uz +7!![]()
nevim co mi to ten buřtík dela
Neboooj, vzdyt jsi paraaadne hubenoucka- typ modelka, tak je jasny, ze pribiras
.na nas silnejsich to je ale vic videt…jkulatim se vsude
a budu jak vorvan a urcite bohuzel i po porodu…co mam fakt stihly kamaradky, tak sly vetsinou uz z porodnice krasne hubeny
(ticha zavist
)budes krasna tehulka i maminka ![]()
@Bokotka píše:
@andilek2766 tak ať kontrola dobře dopadne. Já za chvíli směr zubař
Budu se vážit o víkendu, doma naštěstí váhu nemám. Ale jak se přehoupnu přes 60 kg, tak už mě na ni nikdo dobrovolně neuvidí! No uklidňuji se tím, že má prcek aspoň dost místa, ale doufám, že nebude nějaký obříkale nemá být po kom.
Holky, nestvete me
-ja mam vahu na zacatku tehu 62
,tak me tu nedrtte, vy hubenourky ![]()
@Martina 8 píše:
Holky, já ještě před 2 rokama vážila 52kg, pak jsem přibrala 30kg -stres, zdravotní problémy, léky- a když jsem konečně začala hubnout, tak jsem otěhotněla…Teď počítám s tím že k porodu půjdu skoro se 100kga to nejim žádné blbosti, od začátku těhu jsem přibrala 5kg. Takže klidně papejte a dávejte těm drobečkům na co mají chuť - samozřejmě všeho s mírou. Po porodu to zhubneme.
@venmar píše:
Já mám právě strach, že se mi pak už nebude chtít nic dělat![]()
že si na ty kila navíc zvyknu
![]()
No…ja jsem se porad snazila, ale 2,5 roku jsem kojila a stejne jsem to nezhubla, jak spousta holek rika, ze z kojeni krasne zhubly.uf…rada bych mela treba 55-58kg, ale jsem lenoch…no, ted se nebudu stresovat, ale chci byt hezka partnerka i maminka, tak se budu snazit…teda snad
-uz je mi 36 a jde to hur, holt stara rachejtle
![]()
@loves píše:
@Teladradora Prosímtě klid, 62 je moc hezká váha
Ale jsem prdous malej
-ale dekuju
,vzkazu manzelovi ![]()
@kichi píše:
Ahoj holky.. tak cekame chlapecka a vse je ok. Fotka se nepovedla, maly byl otoceny briskem dolu a Dr. mel co delat, aby zkontroloval, co potreboval. Pindˇa byl videt jasne, ale pred oblicejem mel budto ruce, nebo byl zaborenej do delohy. Genitalie mam pres celej obrazek, ale ksichtik zadnej
A byla jsi zase u Lošana? gratuluju k chlapeckovi
.ja tam jdu v pondeli a pristi vikend jdeme do Varu na festak-v nedeli na party, budu tam s brichem honit paradu ![]()
@wewa píše:
@Janousova no posilu by to jistě chtělo těch holek je ale celkově máloaby měli kluci i nějaký nevěsty
já jdu hned ráno na 7:30 tak se těším a pak na pokec do práce
Nevest bude urcite dost, kluci si poradi
.drzime palce k dr.
.co medovnik? mnam…ten je pry hrozne tezkej, ja toho moc nenapecu
![]()
Tak pridavam cumacek naseho prdolky
je tam nosik, pusinka i oci, snad to poznate ![]()
@Teladradora není těžkej
těžký je se ho 24hodin nedotknout
jinak já měřím 164cm a vážila jsem v květnu 64kg to jsem byla 18tt a zhubla jsem kilo takže tak
váha před synem 54kg, ale podle přitele tlustá nejsem
![]()
@Teladradora krásná fotka
je to úžasné vidět takhle reálně jak miminko bude vypadat že jo
fakt pecka ![]()
@Teladradora Ježíš ten je prekrasnej!!!No doufam ze se prcek bude chtít v úterý taky fotit! Prosim te co blbnes? Uz jsi jedno násobná maminka a ta chvilku dvoj tos to jsi s kilama uplne v poho.Ja jsem premiérová tak to trosku hrotit musim abych nepolevila ![]()
@Teladradora .. prosim Te, Losan tam nebyl, byl tam Berger
, ale dobry
@kichi píše:
@Teladradora .. prosim Te, Losan tam nebyl, byl tam Berger, ale dobry
Ten je ale taky super
,myslim, zes psala, zes k nemu chodila v prvnim tehu, ja taky
.ma ted svoji praxi v Ostrove a pry je fakt do rej, chodi k nemu moje kosmeticka.