TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5148
29.6.15 20:00

@Luna Lovegood tak mě doktorka vždy kontroluje na UZ srdíčko, nečekaně mi sama od sebe ukázala teď ve 22tt(a před měsícem zdělila na požádání pohlaví) celé tělíčko, komentovala co mimi dělá atd její přístup je lidský, profi, zajímá se jak se mám atd je akreditovaná k dělání prvotrimestrálního screeningu, fotku mi dá za 50kč a když je mimi už moc velké fotí hlavičku, sestřička je PA a v čekárně se s pacientkami jen míjíme a bonus? Vždy s úsměvem :palec: prochází se mnou druhé těhotenství a luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
29.6.15 20:58

@loves je to bozi :P doufám ze to bude každý den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
30.6.15 07:01

Ahoj kocky, tak uzivejte simrani v brisku :dance:!ja uz citimzretel e docela dost i bouchani, manzelovi jeste sahnout nedavam, ten to bude citit az za par tydnu myslim. vcera jsem byla na utz a vsdchno vyoada do re, bohuzel se nam moc malej neukazoval, ale mam z minule ten oblicej, tak mam radost. hlavne to vypada na spravnou velikost, prvni uz touhle dobou byla mala(porodni vaha pak 1620g :zed: ), tak s ad budu mit tentokrat mimco vetsi :mrgreen: :srdce:. O vikendu jsem uz koupila par klucicich vecicek, mala vybirala, jeste nechci moc kupovat, ale neco uz jsem mit chtela ;)
Krasny slunecny den vsem, jdu vstavat, v 8h musim byt v praci :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
30.6.15 14:34

Tak děvčata je mi z počasí pěkně blivno, ale jsem štastná že je za námi druhý screening a vše v pořádku :dance: mimín má odhad 540g a byl hrozně hodnej, poslouchal pana doktora na slovo :mrgreen: akorát nemám opět fotky, jako s Vojtou gennet je v tomhle na prd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
30.6.15 14:44

@wewa čaukyyyy já měla dnes taky screen! Malej na nás ukázal vztyčenou pěst, jakože on se prostě opravdu fotit nebude a bylo vymalované!
540g?! 8o Ty jo tak to máte teda opravdu dost! My jsme 350g jinak mi posunuli termín z 14.11. na 12.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
30.6.15 14:51

@andilek2766 Ještě ti posunuli termín? to se divím, mi doktor tvrdil, že už nic posunovat nebudou, že se vše řídí tím UTZ z 1.screeningu.
@andilek2766 @wewa Gratuluju k výborným výsledkům na screenu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
30.6.15 14:58

@loves jj řekl mi, že mi to teď vychází na 12.11. no to už je za dveřma :mrgreen:
Ty už jsi byla na tom 2.screenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
30.6.15 15:10

@andilek2766 nn, já jdu až 14.7. Už se nemůžu dočkat, až budu vědět, co to je:) Ale mého gyndaře sem se na to ptala - speciálně proto, že vím, kdy byla ovulka(protože ji hodně dobře poznám) a podle ní bych měla mít termín později, tak snad by mi to nechtěli zas posouvat dopředu ten TP. Aby mi pak nechtěli vyvolávat porod, kdybych dle nich přenášela, jinak je mi jedno, kdy to má být, na pár dnech nesejde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
30.6.15 17:04

@andilek2766 no je to macek taky už sme 23tt ;) (a v tomto období přibírají docela dost na váze) ale beru to s rezervou protože u Vojty se mi sekli o téměř 700g na konci těhu :roll:

Příspěvek upraven 30.06.15 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
30.6.15 17:08

Jo a podle tohohle UZ mám termín 31.10 a podle PM 1.11. takže mi řekl že když ten rozdíl není větší než 7dní počítá se to podle PM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
30.6.15 19:13

Taky už se těším, ale ještě musím do čtvrtka vydržet :) Hlavně jsem zvědavá na pohlaví :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
30.6.15 21:12

Ahoj holky :mavam: tak u nás bude holčička, máme 320g, krásné dlouhé nožky, a dneska malá měla 1 hodinu plavání :lol:když jsem se koupala, jak se mi boulilo břiško. Jsem 18+4 a podrobný ultraz.jdu 22.7,TP 24.11.2015

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
30.6.15 21:49

@faldi gratuluju k holčině :palec: už to bude brzo vyrovnaný určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
1.7.15 00:46

Teda! Vas docist kecalky;))) dobre, ze se nas tu seslo tolik!

@wewa tabulka je super! Diky! A mozna bys tam mohla jeste dopsat pohlavi;) u nas to bude taky slecna, takze zadna prevaha nebude;)

My jsme v anglii, mala zvladla let v pohode, ale po startu se mlela tak, ze i manzel citil jak kope, tak jsem z toho uplne super pocit nemela, ale potom jsem ji kontrolovala srdicko, spokojene kope, tak dobre :srdce:

Hned jsem vlezla do Mothercare okouknout vozidla a jsem velmi okouzlena kocarkem easyrider.eu kolekce MINI Cooper, tak lehky, tak skladny, tolik vychytavek! Takze uvazuju jak ho dostat do CR, protoze me nadchl, boudicka lze zvetsovat a polohovat, po i proti smeru jizdy, prostorny, kola i do terenu, dite muze lezet v rovine s natazenyma nohama…moc fajn!

Jinak holky, bodycka ze zkusenosti, za me jedine ty co jsou zavinovaci, ne pres hlavu. Me se syn po kojeni pravidelne po;) usnul, takze jsem ho spiciho prebalovala, coz s pretahovanim body pres hlavu nic moc. kdyz nedrzi hlavicku, tak je clovek takovy opatrny nebo ja byla, tak jsem vse co bylo pres hlavu odstranila;) HM je dela, Mothercare i Next moc ne. Overalky jsou na doma to nej! Ty z Mothercare krasne drzi, jsou prijemne, jen ted maji s vysivkama, sice hezke, ale i pres podsiti bych sebala skrabani na kuzi. Toliko z praxe;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
1.7.15 00:47

Jinak vitam nove maminy a gratulace k vysledkum a zjisteni pohlavi;) hlavne, ze jsou mimisacci v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí