TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1178
1.7.15 00:49

A jeste k doktorum. Tohle je nadherny cas, na ktery budete vzpominat a myslim, ze je dulezite mit pocit, ze se o vas pecije a miminko je hyckano, pokud ten pocit nemate, tak sup jinam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.15 05:31

Ahoj holky, tak já nevím, jsem asi hrozná, ale zas mě bere mírná panika.. Už třetí den necítím žádné pohyby, nebo si to ani neuvědomuju, každopádně bych čekala, i podle toho, co tu píšete, že se ty pohyby nějak zesílí.. A zatím mám dojem, že fakt nic necítím. To se mi ještě dneska zdál sen, že mi všichni tvrdili, že ani těhotná nejsem… :? k doktorovi mám jít v úterý, tak nevím, jestli tam mám radši jít dřív, nebo, jestli to může být normální, že někdy ty pohyby nejsou tolik cítit. Jinak dneska jsem 19+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
1.7.15 07:40

@Kviiitko no tak na začátku to byl samej kluk a teď zas samá buchta :mrgreen: mám zavinovací bodyka moc ráda a potom taková ta pyžámka overal ale i zakryté nožičky a super jsou rostoucí tepláčky, kupuju 56 a pak až 68 mají ohrnovací lem na pupíku a nožičkách ;) a body a overalky v C&A a nebo tescu, hezky drží :palec: jsem ráda že už v tom netápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
1.7.15 07:44

@MichaelaLiliana teď ještě pohyby nejsou pravidelné, já malého včera taky necítila ale viděla jsem ho u doktora, když si nejsi jistá zavolej dobtorovi a nebo tam jeď máš na to právo. Ale říkám sem 22+4 a mladej je lenoch teď taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
1.7.15 07:47

@MichaelaLiliana Ahojky,já jsem skoro na konci 22tt, čekáme první miminko a pohyby skoro necítím. Mám placentu vepředu, tak možná to máš stejně. Před každou poradnou jsem hrozně nervózní, jestli je všechno v pořádku a pak když vidim jak tam malá blbne, tak se uklidním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.15 08:57

Holky, děkuju moc za uklidnění :) musím ale říct, že nejvíc mě uklidnilo, že jsem teď ležela na boku a zničehonic jsem ucítila takový jakoby šťouchanec pod žebry - to asi nemohlo být nic jinýho, než prcek :) má teda dobré načasování :lol: taky jsem vždycky před každou kontrolou hrozně nervózní, ale teď už to asi teda vydržím do toho úterka, když se ta malá liška ozvala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
1.7.15 11:13

Ahoj holky, tak já jsem taky po kontrole u doktora a opět bez ultrazvuku. Takže mi jen řekl, že hezky roste, že mám dělohu u pupíku a toť vše. Takže na určení pohlaví si musím počkat až na 16.7, kdy máme druhý screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
1.7.15 12:53

@Ivca99 tak hlavně že je vše ok a budete mít jistotu že to jen neodhaduje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.7.15 12:57

Ahoj holky můžu se k vám přidat? Jsem v 19+5tt a zatím žádné pohyby necítím. Příští čtvrtek jdeme na 2.screening, tak snad nám řeknou co to bude. Zatím nakupuji v neutrální barvičce a bříško krásně roste. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
1.7.15 13:52

@Ivca99 tak hlavně, že je vše v pořádku. :) Ale štval by mne, že ten UTZ neudělá aspoň občas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
1.7.15 17:20

Tak sme strávili celej den u bazénku, Vojta nadšen dokonce měl jednou modré rtíky :mrgreen: pak se ale ovaloval na dece s melounem a paráda :mrgreen: já teda hrabala trávu tak sem uhoupala Davíse do komatu asi, zas bude řádit v noci :mrgreen: včera mi dal taky zabrat lotr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.15 17:57

@snowhite31 ahoj, tak to jsme na den od sebe, já jsem 19+4 a na screening jedu příští pátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
1.7.15 18:41

@wewa jj, body z CA jsou fajn, ze jsou uzka a obepinaji telo, coz se v zime hodi, nektera z HM jsou sirsi. Ja nemam krom jednoho setu overal, body, cepicka nic, nejak na ty holky neumim nakupovat asi. Na kluky toho vidim hromadu hezkeho, na holky nic wow!

A vitam nove maminy!

To jsme tu jen 3 co cekame druhe?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
1.7.15 18:43

@MichaelaLiliana pokud jsi takovy nervak, tak si porid Angelsounds! Me to uklidnuje moc. Mala taky zatim nekope pravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
1.7.15 18:58

@Kviiitko asi to taky hodím do tabulky :mrgreen: já bych na holky nakupovat uměla ale na ty kluky mám praxi a hlavně kolikrát mi padá pusa jak krásný to oblečení je a to jsou to dokola kalhoty nebo šortky že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí