Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A jeste k doktorum. Tohle je nadherny cas, na ktery budete vzpominat a myslim, ze je dulezite mit pocit, ze se o vas pecije a miminko je hyckano, pokud ten pocit nemate, tak sup jinam!
Ahoj holky, tak já nevím, jsem asi hrozná, ale zas mě bere mírná panika.. Už třetí den necítím žádné pohyby, nebo si to ani neuvědomuju, každopádně bych čekala, i podle toho, co tu píšete, že se ty pohyby nějak zesílí.. A zatím mám dojem, že fakt nic necítím. To se mi ještě dneska zdál sen, že mi všichni tvrdili, že ani těhotná nejsem…
k doktorovi mám jít v úterý, tak nevím, jestli tam mám radši jít dřív, nebo, jestli to může být normální, že někdy ty pohyby nejsou tolik cítit. Jinak dneska jsem 19+4
@Kviiitko no tak na začátku to byl samej kluk a teď zas samá buchta
mám zavinovací bodyka moc ráda a potom taková ta pyžámka overal ale i zakryté nožičky a super jsou rostoucí tepláčky, kupuju 56 a pak až 68 mají ohrnovací lem na pupíku a nožičkách
a body a overalky v C&A a nebo tescu, hezky drží
jsem ráda že už v tom netápu ![]()
@MichaelaLiliana teď ještě pohyby nejsou pravidelné, já malého včera taky necítila ale viděla jsem ho u doktora, když si nejsi jistá zavolej dobtorovi a nebo tam jeď máš na to právo. Ale říkám sem 22+4 a mladej je lenoch teď taky ![]()
@MichaelaLiliana Ahojky,já jsem skoro na konci 22tt, čekáme první miminko a pohyby skoro necítím. Mám placentu vepředu, tak možná to máš stejně. Před každou poradnou jsem hrozně nervózní, jestli je všechno v pořádku a pak když vidim jak tam malá blbne, tak se uklidním ![]()
Holky, děkuju moc za uklidnění
musím ale říct, že nejvíc mě uklidnilo, že jsem teď ležela na boku a zničehonic jsem ucítila takový jakoby šťouchanec pod žebry - to asi nemohlo být nic jinýho, než prcek
má teda dobré načasování
taky jsem vždycky před každou kontrolou hrozně nervózní, ale teď už to asi teda vydržím do toho úterka, když se ta malá liška ozvala ![]()
Ahoj holky, tak já jsem taky po kontrole u doktora a opět bez ultrazvuku. Takže mi jen řekl, že hezky roste, že mám dělohu u pupíku a toť vše. Takže na určení pohlaví si musím počkat až na 16.7, kdy máme druhý screening.
@Ivca99 tak hlavně že je vše ok a budete mít jistotu že to jen neodhaduje ![]()
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Jsem v 19+5tt a zatím žádné pohyby necítím. Příští čtvrtek jdeme na 2.screening, tak snad nám řeknou co to bude. Zatím nakupuji v neutrální barvičce a bříško krásně roste. ![]()
@Ivca99 tak hlavně, že je vše v pořádku.
Ale štval by mne, že ten UTZ neudělá aspoň občas…
Tak sme strávili celej den u bazénku, Vojta nadšen dokonce měl jednou modré rtíky
pak se ale ovaloval na dece s melounem a paráda
já teda hrabala trávu tak sem uhoupala Davíse do komatu asi, zas bude řádit v noci
včera mi dal taky zabrat lotr ![]()
@snowhite31 ahoj, tak to jsme na den od sebe, já jsem 19+4 a na screening jedu příští pátek ![]()
@wewa jj, body z CA jsou fajn, ze jsou uzka a obepinaji telo, coz se v zime hodi, nektera z HM jsou sirsi. Ja nemam krom jednoho setu overal, body, cepicka nic, nejak na ty holky neumim nakupovat asi. Na kluky toho vidim hromadu hezkeho, na holky nic wow!
A vitam nove maminy!
To jsme tu jen 3 co cekame druhe?;)
@MichaelaLiliana pokud jsi takovy nervak, tak si porid Angelsounds! Me to uklidnuje moc. Mala taky zatim nekope pravidelne.
@Kviiitko asi to taky hodím do tabulky
já bych na holky nakupovat uměla ale na ty kluky mám praxi a hlavně kolikrát mi padá pusa jak krásný to oblečení je a to jsou to dokola kalhoty nebo šortky že jo ![]()