Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janousova tak paráda já si nebyla jistá jestli je to ok
pak tam mám ještě nějakých 49mm ale nezkoumám to radši ![]()
Ahoj ženy, tak ja od pondělí litam po doktorech a dnes jsem byla i s mimiskem a s tím teda naštěstí vše v pořádku tak jsem trochu klidnější no ale máma má tachykardii a jsem anemicka. Máte s tím nějaká zkušenost? Zítra si mám volat ještě k dr. A uvidí se co mi s tím udělají. Můj tep je prý na polezeni si v nemocnici aby mi to srovnali tak se bojím
naordinovali mi zatím naprostý klid a magnesium. Někdo kdo má zkušenost a co vám s tím udělali?
@Theresa00 b :naštěstí nic takového neznám ale když si pár dní poležíš s práškama a v klidu bude určitě bude vše ok ![]()
Tak nám včera potvrdili Karolínku
Takže už se můžu konečně pustit do nakupování ![]()
Ahoj holky gratuluju všem k včerejším prohlídkám a potvrzeni pohlaví malošků!!!
Pindici maj teda převahu, tak snad to holcicky dorovnaj ![]()
U nas od dnešního dne začaly kopance i po ranu! Muzete mi rict kdy to moje dítě spi?!Kazdy vecer začíná divocit po 23.hodine a konci kolem 2 a dnes od 7 nanovo?! Doufam, ze mu to nevydrží i venku
![]()
@andilek2766 máme to stejně s tím že ještě čutá kolem 20h kdy jde starší spát
@Martina 8 gratuluju k holčičce ![]()
@andilek2766 Ahoj Luci, mě se prcek už 2× rozhodl probudit ve 3 v noci. Hodinu si polozil a zase usnul. To že maminka pak nespala až do 5 ho evidentně nazajímalo
Dnes jsem si taky říkala, že si pospím a od 7:30 už zase lozíme. My nekopeme, my prostě lozíme po břiše tam a zase zpátky
Takže jsem to v 8 vzdala a šla si udělat snídani. Třeba když se nají, tak bude klid ![]()
@Ivca99 tak to mas dobre
no na fígl s jídlem bych utahla mojeho, ale nevim, zda i prcka ![]()
@andilek2766 Já právě doufám, že je po tátovi a za kus žvance bude i maminku poslouchat ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla dnes v poradně a zeptala jsem se zda by mi neudělala rychlí utz, že bych chtěla vědět pohlaví, a zatím to vypadá na holku
, prý tam nic nepřečnívá a nebo má tak nohy u sebe že to není vidět, no každopádně, příští pátek jedu do Hradce na utz srdíčka a tam mi udělají i 2.screening tak mi to už snad řeknou. je fakt že když máme doma už jednu cácorku tak jsem trochu doufala v kluka, ale když mi řekla že asi holka, tak jsem měla strašnou radost ![]()
@Twettty tak potichu gratuluju snad to tak zůstane, ikdyž člověk nemá jistotu až do porodu
![]()
@wewa děkuju, no uvidíme, jak říkáš, do porodu to není jistý ![]()
Holky, taky gratuluju k holcickam i chlapeckum
,oboji je super a je to fuk, hlavne at je vse v poradku
![]()
@Teladradora tak hlavně ať jsou ti broučci zdraví a co nejdéle v bříšku ![]()