TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.7.15 20:17

@Kviiitko už jsem nad angelsounds taky přemýšlela.. Ale jak se znám, tak u toho přemýšlení taky zůstane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
1.7.15 20:29

@wewa tak jsou, ale u slecen jsou to zase sukynky a saty, kalhoty moc holcicky ne e, leginy. Nebojim se, ze se to nenaucim, ale zatim me ty klucici pripadaji takovy prdacky! Treba to body s motylkem z HM, proste super! Jsem naucena koukat na tyrkysovou, zelenou, oranzovou, ta ruzova je divna nebo okoukana;)))) pritom ja ji miluju;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
1.7.15 21:01

@Kviiitko mě se na neteři hrozně líbí taková ta pastelová zelená a a pak ve finále kvítečky a tak :mrgreen: je to kouzelný prostě ale záměrně teď nedráždím oči neb jsem ve stádiu že mě ta holka krapet mrzí ale vlastně hlavně kvůli chlapovi kterej s ní počítal a teď se o pinďovi nechce bavit a dělá že se ho to netýká :| vlastně v neděli dostalo břicho pusu takže mu křivdím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.15 22:08

Ahoj, ráda bych se přidala :-)jsem 19tt a čekáme druhé, zatím nám dle UT přibude k chlapečkovi holčička tak doufám, že se to potvrdí :-)Termín porodu mám 26.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
1.7.15 22:34

@Kviiitko ja taky cekam druhe ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
2.7.15 07:43

@Ivca99 ahoj, ty kontroly flákají co? jdeš na druhý screening zase do porodnice? Pak mi musíš podat info co a jak. Myslíš že se bude teď platit? když ten první se neplatil? Já jdu až 22 už se úplně moc těším :-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
2.7.15 07:50

@snowhite31 Ahoj :mavam: já jsem 18+4TT a pohyby ještě taky nemám, ale jednou jsem měla už takové mravenčení zevnitř, a to bylo asi v pondělí a od té doby zase nic. Tak nevím co tam to mimčo dělá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
2.7.15 09:57

Tak děvčata dneska se jdem opět válet k vodě, jinak mi ten lotr nedá pokoj :mrgreen: prej maminko ja bych mohl jít na bazén :D a to bylo 8ráno :mrgreen: no a škvrně v bříšku je nějak unavené a vůbec neřádí občas jen líně propluje ze zhora dolů a zase spí, no a mě se parádně motá hlava a bolej nohy, mám je jak kámen, dostala jsem nějaké prášky a je to lepší ale stejně. A večer se vrhnu na tu tabulku, nemám teď vůbec čas na nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
2.7.15 11:19

@venmar Ahoj, ano jdu opet na Oscara a podle me se to ani ted neplati.Jen fotky a pokud bys chtela, tak video. Jinak ne.Ale bude nas informovat Lenča, ta tam z nas jde prvni. Myslim, ze jde 14.7 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
2.7.15 11:23

@venmar S pohybama se netrap, me se taky vcera doktor ptal, jestli citim pohyby, tak jsem mu rikala, ze takove simrani a lozeni v brise jo a on mi stejne napsal do prukazky, ze je necitim :) Ale po vysetreni mi rikal, ze ty poradne pohyby a kopani uz je otazka par dnu, ze je prcek uz na to dost velky a je uz i dost vysoko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
2.7.15 11:40

@Ivca99 jj, já půjdu 14.7. ale určitě se to neplatí, aspoň tam ne:) hrozně se těším, že se konečně dozvím pohlaví:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
2.7.15 11:48

@loves na to se taky moc tesim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
2.7.15 12:52

@Ivca99 @loves já se taky těším. už chci nakupovat oblečky v hezkých barvičkách a né ty nepěkné neutrální :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
2.7.15 13:02

@venmar Já už chci nakupovat taky :) zatím nemám ještě skoro nic. Neubránila jsem se krásnému dudlíku s ovečkou :D Ale jinak nemám v podstatě ještě nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
2.7.15 13:35

@loves tak to já něco málo mám. ale všechno neutrál. a vždycky když mám náladu a chci něco koupit tak jsou všude krásné barevné oblečky a já musím koupit nebarevný :evil: ale ještě 14 dní a něco a už nakupovací mánie začne. Hned jak vyjdu z oskaru ta jdu do nějakého dětského obchodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí