Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@wewa jee doufám teda, že ti to nevadí
. Já v těchto vedrech nikam nevylízám pokud nemusím, tak jsem si říkala, že to zkusím.
@MichaelaLiliana tak to je super, že jsme jen den od sebe.
už víš co to bude?
@Bokotka nevadí
já toho mám dost, Vojta, večer práce z domova a teď ty vedra…mám oteklé nohy a sejří mě svět ale to skončí s prvním deštěm
jsi hodná ![]()
@snowhite31 na minulém screeningu nám paní doktorka bez váhání řekla, že holčička, tak doufám, že nám to v pátek potvrdí
Ty už víš? ![]()
@Bokotka Holčička hlásim
Tabulka je super, snad nikdo nebude přenášet do 2016
@wewa nakonec to ty holcicky daji a bude jich vic, min. stejne, coz je dobre ![]()
@Kviiitko no já jsem ráda
bylo by hrozný kdyby byl všude samej pinďa, já jen doufám že ten kluk bude hodňoučký miminko protože co předvádí v břiše není možný ![]()
@wewa ted se vyblbne a potom bude zlaty! A rovnovaha je potreba, moje babicka ma porekadlo, ze kdyz je valka prevaha kluku bude valka, takze snad muzeme byt do budoucna v klidu:)
Netrapi vas otoky v tom vedru? Vcera psala Monika Absolonova jak trpi, ta ma termin nekdy v pulce listopadu.
@Kviiitko mám nohy jak kameny a levej kotník i oteklej
a to s Vojtou sem rodila v červnu, v pařáku a oteklé jsem neměla nic ![]()
Holky, to je teda paraaaak
, ale tak ma vypadat poradny leto
.jsem s malou na zahrade v bazenku, vzdycky jen chvilku a dovnitr se ochladit.ve ctyri jedu do Varu na festival, jdeme tam vecer na nejakou akci, tak jsem zvedava, jak to v tom horku dame. zitra jedeme na tyden na dovcu, kdyz budu mit wifi, budu docitat, jinak az potom
mejte se a drzim palce, at moc neotekate
,ja nastesti zatim nic.tam dneska budou samy vyfinteny damicky a ja tam budu lozit s brichonem
,sranda. opatrujte se
a dekujeme za super tabulku
![]()
@Teladradora Hezky si to dneska i od zítřka užijte
dovolenou vychutnejte a ideálně klidně prožijte
taky se opatruj ![]()
@Teladradora Souhlas. V lete ma byt vedro!
uzijte si dovcu i koberec ve Varech;)
Ahoj holky ![]()
Po dlouhé době se ozývám, docela dost jsem toho prošvihla, ale něco jsem si zpětně přečetla, takže jsem docela v obraze. No, co se týče mě, tak u máme za sebou velký UTZ ve 20 týdnu a pan primář na mé požádání o sdělení pohlaví zkoumal docela dlouho, a nakonec z něj vylezlo, že pindíka tam nevidí
vyšetření srdíčka taky na 1čku..takže jsem moc ráda! ![]()
A CO JMÉNA? UŽ MÁTE VYBRÁNO? ![]()
Zatím přeji všem krásné sluníčkové dny bez problému!
@Bokotka
Ahoj
klidně mě dopiš do tabulky, jak se Ti bude chtít- TP mám 5.11. a čekáme holčičku.. ![]()
@Leňule97 spousta krasnych zprav! Gratulace ke slecne i vysledkum.
My jsme na tom se jmenem velice spatne, ani vzdalene se neblizime k vysledku:/