Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikki5 No, nejspíš si neuvědomuje, jak tím může ublížit. Já tedy z toho svého břicha mám poměrně depky, takže toto by mne rozhodilo… Ale nejspíš je ideální obrana ho poslat někam a být nad věcí, případně na něm taky něco hezky okomentovat, ať zkusí svou meducínu… ![]()
@Lucík 88 gratulka k výsledkům i klučíkovi
máte jméno? @loves někteří jsou burani a zajímalo by mě kolik by nabral on
jsem rozhodně pro vše na rovinu a bez obalu říct protože teď je jen těhotná ale řekni takovou hovadinu ženě v šestinedělí například… ![]()
@Nikki5 hele kolik mu je? kluků máme 6 a holek 9 tak asi nevím ![]()
@wewa 24, ale obcas jsem na pochybach
no a ja jsem 7, lucik 8…to uz je skoro vyrovnany
@Nikki5 no tak tak když odečteš 3 roky co jsou pozadu je mu 21 to je ještě tele ![]()
@wewa Přesně to napadlo i mě.
Nechápu jak může něco takového vůbec říct, čekáš jeho dítě. Co bude v 6-ti nedělí? Myslím si ze v té době to s hormony, únavou a ne zrovna dokonalou postavou nebude o moc lepší.
@wewa Neřekla bych že je to o věku mě bude v září 31 a mojemu bude v listopadu 25 a řekla bych že má víc rozumu než leckterý starší chlap - a že jsem pred nim měla jen starší partnery.Je pravda že občas se chová jako tele, ale ne v podstatných věcech.
@Nikki5 píše:
@Martina 8 to ho rovnou nakopu a bude
Můj se právě vzdal pro moje dobro jahodové dřeně
Holt chuť byla veliká a dřeň už jen jedna
Už ví, jak potěšit těhuli
![]()
@Martina 8 to o věku měl být vtip spíš
mojemu je 26 a z pusy vypustí lecos ale nic co by mě mohlo zranit nebo rozhodit…pohádáme se jednou za X měsíců a vždycky ho to štve a omluví se ![]()
@wewa jj, o věku to určitě není. I když, někteří chlapi jsou kolem 25 pořád ještě mláďata, jiní ne. Hodně záleží na každém jedinci zvlášť
![]()
Tak my se omlouvame takna stridacku, nekdy ja a nekdy on, jinak ho mozna trosku omlouva to, ze je to policajt ![]()