TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
427
10.7.15 15:14

@ZuzkaLj Dík za tip, my začali uvažovat o druhém když malé byly 3 roky a vrátili jsme se z dovolené, kde měli všichni známí děti po 2, tak nám ta naše připadala taková opuštěná, a pak nastoupila do školky a začala pořád povídat, kdo má sestřičku a kdo bratříčka, jak to, že ona nemá nikoho…navíc jsme koupili větší byt, takže bylo víc místa, tak jsme to pak nechali osudu, a tak nějak nečekaně to hned vyšlo:-)) Ještě tak v 1,5 letech malé jsem druhé dítě už nechtěla, měla jsem toho plné kecky…byla fakt hodně uřvané a nespokojené dítě :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 19:43

Tak mám ultrazvuk za sebou, byla to paráda, paní doktorka byla zas moc milá a prý je malá úplně v pořádku :) a taky nám na 100% potvrdila, že je to holčička :) mám hroznou radost :) akorát mě zarazilo, že bych měla být 20+6, ale v nálezu mám napsané 21+2. Všimla jsem si toho, až jsme odešli. Myslíte, že to tím pádem posunuje i TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.7.15 20:21

@MichaelaLiliana Také jsem měla v nálezu asi o 3 dny víc, ale TP mi neposunul, prý je to v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
10.7.15 20:36

@MichaelaLiliana gratulka k výsledkům :kytka:.TP se nemění, to by muselo skočit mnohem víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 20:38

@VickyV aha, tak nic :) stejně se vyklube, až se jí bude chtít, u nás v rodině se tradičně přenáší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 20:39

@wewa děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
11.7.15 13:16

Ahoj holky, už asi týden mi teče krev z nosu, plus teď mi začali i v noci křeče v lýtkách. Nemáte nějakou radu co s tím??
No a taky stále necítím pohyby, už jsem z toho docela nervózní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
11.7.15 17:53

@Bokotka a kolik seš tt? já mám na nohy od doktorky prášky (mám těžké nohy tak jako prevenci před křečáky ) na křeče prý magnézko a krev z nosu mám občas taky, beru calibrum mami a je to ok, obsahuje všechny minerály ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
11.7.15 17:56

@Bokotka na krev z nosu asi ascorutin. A na křece v lýtkách jsem slyšela, že hodně pomáhá si víc osolit jídlo. :) Nejspíš bych si pár dnů brala magnézko a pak si víc osolila vývar ;) Kvůli pohybům nebuď nervozní, někdo to prostě cítí později, záleží i na tom, kde máš placentu… Já to taky necítím pořád stejně, třeba před týdnem jsem je cítila o moc víc, pak poporoste děloha a necítím skoro nic… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
11.7.15 18:03

@wewa @loves děkuji děkuji, zítra koupím a snad to zabere :)
No končím 20. týden, tak si ještě asi musím počkat. Celkově mi přijde, že je prcek umístěný strašně dole a celé břicho prázdné. Tak uvidím co mi řeknou na ultz, snad je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.7.15 21:07

@wewa malej bude mít v lednu tři :-) zatím se těší a skoro denně se ptá jestli už máme miminko, tak doufám, že to bude v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
11.7.15 21:57

@Angeenka já toho našeho musela ujistit že to bude velkej brácha a mimi ho bude milovat jinak o tom nechtěl ani slyšet a měnil téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
11.7.15 22:03

@Bokotka pokud nevíš kde máš placentu tak v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
12.7.15 12:30

mohu se přidat? :-)

Já mám termín 6.11.2015 :) Budeme mít prvního kluka, to mi doktor na uprošení odhadl na 70% už při prvním screeningu cca v 14 týdnu a na genetice teď na konci června již zcela potvrzeno :andel: Nevím, jestli už se to tu nezmínilo, neprolistovala jsem úplně všechny strany diskuse od začátku, ale probíralo se tu jaká jsou Štíři miminka právě z hlediska znamení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
12.7.15 13:02

@Marry.Lili Ahoj,vítej… no já očekávám prostě štíra, neposedu možná náročnější, musím něco přečíst. Jediné co vím, že to bude parťák k našemu ráčkovi který je teda typický Rak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí