Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ZuzkaLj Dík za tip, my začali uvažovat o druhém když malé byly 3 roky a vrátili jsme se z dovolené, kde měli všichni známí děti po 2, tak nám ta naše připadala taková opuštěná, a pak nastoupila do školky a začala pořád povídat, kdo má sestřičku a kdo bratříčka, jak to, že ona nemá nikoho…navíc jsme koupili větší byt, takže bylo víc místa, tak jsme to pak nechali osudu, a tak nějak nečekaně to hned vyšlo:-)) Ještě tak v 1,5 letech malé jsem druhé dítě už nechtěla, měla jsem toho plné kecky…byla fakt hodně uřvané a nespokojené dítě ![]()
Tak mám ultrazvuk za sebou, byla to paráda, paní doktorka byla zas moc milá a prý je malá úplně v pořádku
a taky nám na 100% potvrdila, že je to holčička
mám hroznou radost
akorát mě zarazilo, že bych měla být 20+6, ale v nálezu mám napsané 21+2. Všimla jsem si toho, až jsme odešli. Myslíte, že to tím pádem posunuje i TP?
@MichaelaLiliana Také jsem měla v nálezu asi o 3 dny víc, ale TP mi neposunul, prý je to v pořádku. ![]()
@MichaelaLiliana gratulka k výsledkům
.TP se nemění, to by muselo skočit mnohem víc ![]()
@VickyV aha, tak nic
stejně se vyklube, až se jí bude chtít, u nás v rodině se tradičně přenáší ![]()
Ahoj holky, už asi týden mi teče krev z nosu, plus teď mi začali i v noci křeče v lýtkách. Nemáte nějakou radu co s tím??
No a taky stále necítím pohyby, už jsem z toho docela nervózní ![]()
@Bokotka a kolik seš tt? já mám na nohy od doktorky prášky (mám těžké nohy tak jako prevenci před křečáky ) na křeče prý magnézko a krev z nosu mám občas taky, beru calibrum mami a je to ok, obsahuje všechny minerály ![]()
@Bokotka na krev z nosu asi ascorutin. A na křece v lýtkách jsem slyšela, že hodně pomáhá si víc osolit jídlo.
Nejspíš bych si pár dnů brala magnézko a pak si víc osolila vývar
Kvůli pohybům nebuď nervozní, někdo to prostě cítí později, záleží i na tom, kde máš placentu… Já to taky necítím pořád stejně, třeba před týdnem jsem je cítila o moc víc, pak poporoste děloha a necítím skoro nic… ![]()
@wewa @loves děkuji děkuji, zítra koupím a snad to zabere ![]()
No končím 20. týden, tak si ještě asi musím počkat. Celkově mi přijde, že je prcek umístěný strašně dole a celé břicho prázdné. Tak uvidím co mi řeknou na ultz, snad je to ok.
@wewa malej bude mít v lednu tři
zatím se těší a skoro denně se ptá jestli už máme miminko, tak doufám, že to bude v pohodě ![]()
@Angeenka já toho našeho musela ujistit že to bude velkej brácha a mimi ho bude milovat jinak o tom nechtěl ani slyšet a měnil téma
Já mám termín 6.11.2015
Budeme mít prvního kluka, to mi doktor na uprošení odhadl na 70% už při prvním screeningu cca v 14 týdnu a na genetice teď na konci června již zcela potvrzeno
Nevím, jestli už se to tu nezmínilo, neprolistovala jsem úplně všechny strany diskuse od začátku, ale probíralo se tu jaká jsou Štíři miminka právě z hlediska znamení?
@Marry.Lili Ahoj,vítej… no já očekávám prostě štíra, neposedu možná náročnější, musím něco přečíst. Jediné co vím, že to bude parťák k našemu ráčkovi který je teda typický Rak ![]()