TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2350
14.7.15 10:15

@andilek2766 @venmar .. pres net kupuju a velikosti jsou opravdu vetsi. Tak pozor at nenosite kratasy v zime :D. Next je za 2 dny doma, ja cekam na podzimni, zimni kolekci
@venmar .. malych bych nakoupila par, aby bylo kdyby se tak opravdu stalo a pak se holt dokoupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
14.7.15 10:25

@Kviiitko tak jako otec bude urcite super, o tom nemam nejmensi pochybnost. K detem v okoli se chova uzasne, tak predpokladam, ze v tomhle problem nebude. Akorat, aby byl vic doma nez ted, nechci byt na vychovu sama - moc bych ho rozmazlila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.7.15 15:14

oblečení

Já už taky začínám syslit oblečení :lol: Tím, jak jsem doma, tak jsem zjistila, že se dá super nakupovat přes FCB (bazárky, od maminek atak) a je to za pár kaček. Pak mám taky kousek od baráku sekáček s takovým tím značkovým oblečením z Anglie a mají jednou za cca 14 dní 50% slevu, tak tam vždy něco ulovím :dance: Jen přítel začíná mít řeči, že toho takhle budeme mít za chvíli moc :roll:, znáte ty mužské názory na nutnost kvantity oblečení :lol: Jenže když je to za málo a dají se sehnat opravdu krásné kousky (kolikrát jako nové), tak mi to nedá. Navíc mě nebude štvát, když to bude mít parkrát, protože se dá ta první velikost těžko odhadnout..Kolik si budete zásobit bodýček na 0-3 měsíce? Spíš s dlouhým nebo krátkým rukávem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.7.15 15:20

bříško

Jinak závidím Vám, co píšete, že už máte velké bříško..Já mám takové malinké :roll: to ani nevypadá na začínající 6 měsíc (resp. 24tt), možná tak 4 měsíc :lol: Si připadám jak trouba, když řeknu v kolikátým jsem a bříško nikde, to je jak kdybych si vymýšlela :mrgreen: Taky se Vám tak rozšířily boky? Mě natolik, že jsem si musela koupit větší kalhotky, protože mě po stranách na bocích tlačily, jsem myslela, že mě trefí :zed:, mi skoro žádné původní nebyly..Vy, co nemáte první, vrátí se to po porodu trochu zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
14.7.15 16:14

@venmar sice už odpisuju asi pozdě, ale nějaké peg pegero tam bylo, ale ne GT3.

Holky, tak mám druhý screening za sebou:) bylo to moc hezké, doktorka velmi příjemná a milá. Vše nám vysvětlovala a ukazovala při tom měření. Miminko má cca 352g a má vše, jak má mít. A je to holka :srdce: :) Doktorku vyloženě pobavila, když se na nás krásně smála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
14.7.15 16:21

@loves krasna, gratuluju :) jen je zajimave, ze mas fotku celeho mimi, me rekli, ze uz se tam nevejde a na gyn. uz se taky nevesel, takze mam uz jen hlavicku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
14.7.15 16:25

@Nikki5 No, asi záleží na UTZ :) Ty zas máš 3D foto a to já nemám:) Ale když se doktorka snažila, tak se jí vešlo mimčo na obrazovku celé:) Jsou to fota z 20+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
14.7.15 16:29

@loves to ja uz mam z 22. tt obe a ta 3D byla nahodna. Dr. prepla obraz a zrovna se takhle hezky natocil, jinak bych ji taky nemela a asi stejne bude jedinna, ty cernobile se mi libi vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
14.7.15 16:58

Já mám teda boky stejný :nevim:

Příspěvek upraven 14.07.15 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
14.7.15 17:00

@loves gratulka k výsledkům i k holčičce ;) my malého probudili tak si mnul očička a zíval :mrgreen: tak jí říkám o fotku no honem si překřížil ručky přez obličej :mrgreen: vyloženě fotogenické dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.7.15 17:58

@Marry.Lili Ahoj :) Tak si taky „postěžuju“ :D konečně něko, kdo má stejnou zkušenost.. Měla jsem na začátku nějaké kalhotky i o něco málo větší, a většina je mi teď těsná v bocích, některé stěží natáhnu přes zadek. Možná je to tím, že se upravuje pánev, rozšiřuje se, připravuje k porodu :nevim:. Jinač břicho nějaké mám, ale myslím, že jsou větší, ale i menší, tak to moc neřeším, ale když jsme šli včera na delší trasu do lesa, tak jsme se museli po chvilce vrátit, udělalo se mi špatně, a v břichu jsem cítila, jakoby se hrozně zvětšovalo..ale jakmile jsme se vrátili domů, bylo to ok..asi se prckovi nelíbí, že má aktivní maminu! :D
Mám ještě takovou nezdvořilou otázečku :mrgreen:..kolik už máš nahoře? Já jsem 23+1,mám 11 kg nahoře (a kupodivu mi to nijak nevadí, nemám špatné svědomí ze špatného stravování, dokonce ani pečivo nemůžu jíst, ani moc nějakých „kravinek“,protože mé tělo má problém to zpracovat :D..), ale už se to asi 2 týdny nepohnulo. V prvním trim. to byly 3 kg, teď dalších 8..Tak doufám, že když to teď bylo hodně, bude to ve 3.trim. méně :) A jak jsem už říkala, zvětšila jsem se teda především v bocích, zadku, i prsa mám větší..takže jsem kupovala nové podprdy. No pomalu si začínám připadat, jak nějaká Africká soška plodnosti :D s tou stavbou těla..ale hlavně, že je mimčo zdravé!! :srdce:

A..chystá se tady některá z vás látkovat? Myslím, že je to téma, které se tady ještě neprobíralo, hlavně na mě prosím hned neútočte a pište s klidem, vím, že nejste takové, ale ony ty emoce kolem přebalování..to je jako jít po jehlách, když kolikrát čtu tady ty diskuze :D..Děkuji za odpovědi a názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.7.15 18:06

Jooo, a ještě :)
Mažete břicha? čím? Jak jste spokojené?
Já používám kokosový olej od saloos, jeho vůně nikdy neomrzí, navíc ho požívám i k jídlu :D (když jsou problémy se střevama..) a pak mám taky Těhotenský pěstíc olej od saloos, a přemýšlím, že si od nich co nevidět pořídím i olejíček na masáž hráze, nevím jestli pomůže, ale aspoň budu žít s pocitem, že jsem udělala dostatek pro přípravu :). Mám už od nich i koupené olejíčky pro mrňouse.. Jsou to výrobky z „kytiček“ žádná komerčně propagovaná chemie, jako např. Hipp, Johnson´s baby atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
14.7.15 18:43

@Leňule97 Mažu břicho obyč. krémama:) Až to dopotřebuju, tak mám nějaký speciální proti jizvám z lékárny, co jsem dostala:)
Ad látkování - oni jsou lidi schopní se zhádat i kvůli něčem takovém? Osobně si myslím, že je šumafuk, kdo jak přebaluje dítě, hlavně, že je to dostatečně často a dítě je v suchu :) Jinak já jsem přemýšlela, že bych zvolila nějakou kombinaci. Protože se mi nebude chtít jen látkovat, ale zas se mi hrozně líbí ty svrchní kalhotky, mimčo v tom vypadá uplně jinak, než v obyč. jednorázovkách. A navíc přínos ekologický + prý je to pro mimčo zdravější. Ale zas do toho nejsem tak hrrr, abych jen látkovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
14.7.15 19:17

@Leňule97 Ahojky. Já mám koupené dvoje svrchní kalhotky na látkové plenky. Ale budu to určitě střídat s jednorázovkama, které už mám taky nějaké koupené. Tak nějak rozumně to prostě budu střídat.
A můj chlap se mě ptal o víkendu, co má koupit, co ještě potřebujeme. V tomhle on vůbec nemá přehled, co už mám koupené a co ne. I když mu většinu věcí ukazuju, tak třeba plenky, kosmetiku atd. vůbec neví. Tak jsem ho zaúkolovala, že ještě může do zásoby koupit větší plenky (jedniček mám dost) a že může koupit nějakou kosmetiku. Tak jsem zvědavá, co donese. Ale tak má už odchované dvojčátka, tak spoléhám trochu na to, že ví, co koupit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
14.7.15 19:20

@Leňule97 jinak břicho i prsa mažu speciálním krémem na strie Bepanthenem a teď poslední měsíc i tělovým olejem od saloosu. Na břichu nemám ani jednu strii a na prsách trošku jo, snad se to nějak nezhorší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí