Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanka.225 0-3 tj.hned od narození do té 62?já nemám fcb, zrušila jsem si ho.Tak jak by to šlo jinak? díky
@faldi
Při platbě předem se objedná přímo na Vaši adresu a platíte pouze cenu oblečku. Ano je to hned od narození do zhruba 3 měsíců věku
Ahoj holky, tak uz mame taky po druhem screeningu. Vsechno je v poradku mame 25cm a 347g.Byla jsem na ultrazvuku 2×, protoze poprve neslo videt pohlavi, tak jsme hodinu s Radkem chodili po meste a pak tam jeli podruhe. No a cekame… HOLČIČKU
pro me trochu sok, protoze na prvnim screeningu nam rekli na 70% kluka, tak jsem tak nejak pocitala s klukem. Tatinek je nadseny, on chtel vic holku.Ale je to jedno, hlavne ze je miminko v poradku. Pani doktorka byla moc mila. Dala nam 4 fotky zdarma. Pry za to, ze jsme tam museli 2×.
@Ivca99 krasny fotecky
ja vyfasuju vzdy jen jednu fotku i u dr. Na screening jsem sla 3×, chodila jsem dohromady asi 2 hodiny a fotku jsem si stejne zaplatit musela ![]()
@Ivca99 aha ty jo, tak to gratuluju k holce, náš taťka by byl taky nadšenej kdyby nám řekli teď holku, ale to už nehrozi
docela překvápko co ![]()
@wewa prekvapko teda poradne, ale je mi to fakt fuk. U me je to prvni miminko a nas tata uz ma dvojcatka ( kluka i holku) takze to taky bylo celkem jedno. Hlavne, ze je zdrava ![]()
Akorat uz mam nakoupene nejake obleceni s autama a vlackama, ale jsou to ponozky, puncochacky a tak.Tak to unosi i holka.To pod teplackama nepujde videt, ze ma puncochace s autama. Zbytek obleceni co mam je sice modre, zelene a tak, ale je vetsinou s medvidkama, pejskama atd. Takze to muze mit i holcicka ![]()
@Ivca99 Ještě jednou gratuluju:) A tos nepsala, že má 347g, naše má o 5g víc:D Jsou uplně nastejno:) Akorát teda nevím délku. To mi asi neřekla. Ty to máš v té zprávě?
@loves Děkuji Leni, tu váhu mám ve zprávě. Na tu délku jsem se ptala, ale až jak jsem tam byla podruhé, poprve mě to taky nenapadlo
A prý má od hlavičky i s nožičkama 25 cm ![]()
@Ivca99 Já tu váhu mám taky ve zprávě. ale na délku mne nenapadlo se zeptat
Asi to není důležité v tomto týdnu, tak to běžně neměří. Je to neuvěřitelné, jak rychle rostou a jak už jsou velcí:)
@loves Já si myslím, že jste tak nějak stejně velicí, jako my, když jsme na den stejně
A ano je to neskutečné, by mě zajímalo, jak se tam vlezou
Vždyť to břicho ještě až zas tak veliké nemáme
A teď mě tu kope do břicha, asi se jí nelíbí, že mám na břichu položený notebook ![]()
@Ivca99 gratulace
k holčičce. Tak já jsem teda zvědavá co řeknou mi, když poprvé jsem měla na 50% holčičku
jak to tak sleduji tak mají dobré odhady
![]()
Jo a holky už víte kdy jdete na tu těhotenskou cukrovku? já jdu příští měsíc a jak mi to doktorka popisovala, tak to nebude nic příjemného
![]()
Mě včera došel balík s lahvičkama a odsávačkou atd… takže další do výbavy už doma. Včera jsem objednala pár oblečků, zatím stále neutrální barvy. Já totiž nemůžu vydržet do příštího týdne
![]()
@venmar Ahoj, já jdu na ty glukózové testy za dva týdny a taky se tam teda dvakrát netěším, ale co se dá dělat.. Kamarádka říkala, že se jim tam po těch dvou hodinách málem vyvrátila a já mám celkem nízký tlak, tak mám trochu obavy i z toho ![]()
Já jdu dneska nakupovat oblečení pro miminko s mamkou, ta si to užívá snad ještě víc jak já ![]()
@MichaelaLiliana to věřím, moje mamka by taky už chtěla nakupovat. Ale já ji to zakázala do doby než budeme vědět jestli to bude holka nebo kluk. pak může nakupovat jak bude chtít. No mě právě kámošky říkaly že se tam málem poblily z toho
tak jsem na sebe zvědavá ![]()
@andilek2766 Luci chystáš se na výprodeje do Nextu?
Já už mám oblečení zákaz
něco jsem nakoupila v primarku, a pak měli v benettonu slevy 50% na vše, tak jsem se vyřádila.