TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2767
17.7.15 08:24

@venmar ahoj Veny ja jdu ve stredu na KO a očekávám ze tam me ortel ve forme termínu nemine taky mam z toho a nedokážu si představit ze nebudu moci jist :( to se malému líbit nebude tim jsem si jista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.7.15 08:25

@Bokotka ahojky mili no chystám chystám prej to ma bejt dnes tak zjišťuji info!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.7.15 08:28

@andilek2766 tak pevný nervy :lol:, by mě zajímalo jak velký ty slevy jsou. Přemýšlím, že bych taky ještě skočila pro nějaké overalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
17.7.15 08:34

Holky asi jsem blazen, ale ja te holčičce stejne porad neverim.Kdyz to poprve neslo videt a podruhe uz sice o dost lip, ale taky ne na 100%.Tak jsem se na stredu objednala do Predika na ultrazvuk jen na urceni pohlavi :-D je mi to vazne fuk, jen mam porad pocit, ze je to kluk.Tak nez zacnu blaznit a nakupovat ruzove vecicky, tak to chci mit jeste potvrzene :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.7.15 08:39

@Ivca99 tak držím palce ja chodila na Prediko ke Kovalčikovi on je úžasný lidsky, proste Pan Doktor! a ten nám řekl pohlaví uz v tom 12tt

@Bokotka no ja jsem taky zvědavá prave. Jedem do te Phy tak muj říkal ze bychom se stavili i do Brna odpoledne. Musim tam ale cinknout a zjistit zda to 100%ne je
Prej by to meli byt 20-90%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.7.15 08:44

@andilek2766 tak já uvidím, půjdeme dnes kupovat oblek, tak se taky možná stavíme v olympii. Jestli tam teda ještě něco bude :) Mně napsali jen mail, že slevy začínají dnes v 8:00, takže docela divný, když se normálně otvírá až v 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
17.7.15 08:46

@Ivca99 Tak to jsem zvědavá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.7.15 08:52

@Bokotka @Bokotka tak to souhlasí. všude to začíá od 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
17.7.15 08:57

@andilek2766 ja kdyz jsem tam rano volala, tak mi sestricka rikala, ze mam dojit ve stredu, ze se na to pani doktorka podiva. Takze tam nejspis bude pani.Snad uz to mimco bude lip otocene nez vcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.7.15 08:58

@Ivca99 tak uvidíš ;) každopádně hlavně že je ať už princezna či princátko ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
17.7.15 08:58

Já jdu na glukózu ve středu a tak trochu nechápu tu paniku :nevim: mám to jednou za sebou a jo sedite 2 hodiny bez jidla, vypijete sladkej roztok (marcipán je taky sladkej jak cumel…) 3× odběr ze žíly a konec ende tečka. Upřímě spousta maminek podlehla panice a dělají z toho kovbojku, křik na porodním sále ok ale křižování před cukro testem ne :mrgreen: ale chápu nervozitu když přesně nevíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
17.7.15 09:05

@venmar Já už mám taky žádanku. Nejspíš bych na to ani nešla, kdyby mi při prvním odběru nenaměřili glukozu 6,1. Takto mi to teda nedá, no. Ale když jsem nadnesla, zda je to vyšetření opravdu nutné, tak dr. říkal, že pokud chci odmítnout, tak můžu. Akorát že zrovna v mém případě by to bylo lepší na to jít… Ale netěším se. 75g cukru je dost najednou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
17.7.15 09:10

@wewa Já na to nechci z více důvodů - nejen že nesnáším odběry krve a obvykle při tom omdlívám, dál mi to přijde až úlétlé tolik cukru najednou a v neposlední řadě - bojím se výsledku. takže proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.7.15 09:12

Tak já osobně jsem měla vždy z odběrů hrůzu - nedělalo mi to dobře. Píchání jakéhokoliv očkování nebo tak mi nikdy nevadilo, ale odběry hrůza. Jinak já prostě nevim jak na lačno do sebe naliju tu srajdu. A fakt celý dopoledne bez jídla, když mám v sobě otesánka. No bude to sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
17.7.15 09:18

@Ivca99 Tyy jo, ty jsi dobrá:) Tak jsem zvědavá, co ti řeknou v Prediku:) Ale myslím, že v tomto týdnu se to už pozná dobře, to pohlaví:) Na prvním screeningu to nejde moc poznat a nechtějí to moc říkat. Však i u nás se sekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí