Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andilek2766 krásné hadříky. Já taky pokoupila o víkendu, a to jsem nemusela ani nikam jezdit. Ty vole, jestli tak budu pokračovat tak malý/á bude mít více oblečků jako já
zjistila jsem, že na oblečení pro sebe se už vůbec nedívám. Jen furt lustruju stránky s dětskýma oblečkama
![]()
A bylo v Praze to na co jsi tak trochu čekala???
@venmar No Veny pecka, včera jsem to kompletovala a dnes budu doobjednávat…
Jinak tamto ne, tak trochu jsem to od pátku čekala, takže jsem to brala statečně
@andilek2766 Fakt?
tož já myslela
tak někdy jindy. Vždyť je na to času dost přece…
@venmar no ono se to odehraje příští rok v létě, to je jasné. Jen to samotné ještě nic… Vendulko, vybíralas někde postýlku? Jsem zoufalá nic se mi nelíbí
@andilek2766 ty zatím ne. Na to je ještě dost času. A kdybych to náhodou třeba nestihla nebo tak, tak použiju postýlku po ségře co měla. Stejně co jsem se tak dívala tak jsou pořád stejné, tam toho moc vybrat nejde
pokud teda nechceš nějako suprovou ![]()
@venmar chcsi jen aby byla bílo šedá, nebo šedá bez dětskejch motivů, ale nikde nic za rozumný prachy
@andilek2766 Tak pokud chceš takovou tu základní postýlku, třeba bílou, tak ty mají v Ikei třeba za 1000kč. Ale je to taková tak klasická nic extra.
@andilek2766 mrkni tady - http://postylky.com/…ostylky-bile - mají tam celkem dost postýlek, i se vzory i bez..pokud jses tam ještě nekoukala, ale já tam objednávala takové ty „serepetičky“ i matraci, tak se Ti možná něco zalíbí ![]()
@Bokotka Ty máš Rh negativní? Já mám, tudíž mě taky čeká injekce protilátek, ale myslela jsem si, že se to dělá až těsně po porodu, co jsem četla, tak nevím
. jinak to utíká faaakt rychle..pamatuju si, že jsem u dr. byla na 1. kontrole v 9+5 a dneska začínám 24tt. Ani se nenadějem a prcci tady budou s námi ![]()
@andilek2766 a co koupit obyč postýlku a sami si jí doladit nátěrem a doplňky?
Tak děvčata postýlku už mám za super penízky a ještě v šedé barvě ![]()
@wewa vypadá to na ondalek.cz ještě se mi líbí postýlky TAMRA, ale ty už jsou jednou tak drahé
Tak test na cukrovku mám za sebou. Upřímně je to hnus, ale dá se to vydržet
Jen moje doktorka je nemocná, takže za ni zastupoval starší pan doktor, je v pohodě, ale moje doktorka mě rozmlsala ultrazvukem na každé kontrole a pan doktor mi ho nedělal, tak jsem byla trošku smutná. Výsledky z testu budou zítra. Plus jsme řešili moje zdravotní problémy a pan dr chce zprávu od neurologa jestli mi dovolí klasický porod nebo císaře…Takže v září ještě pomažu na neurologii aby mi řekli jak budu rodit.
@Martina 8 tak hlavně že je vše ok
a když budeš mít na výběr co bys volila za porod?