TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
20.7.15 13:46

@wewa No to právě nevím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
20.7.15 14:04

@Martina 8 :mrgreen: chápu, taky bych nevěděla  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
20.7.15 14:26

Ahojky, holky taky vám už teď tak strašně rostou pupky? Já předtím pořád nic extra, ještě před měsícem na dovolené u moře to moc vidět nebylo a teď už se teda valím a začíná to být náročné, i se zadýchávám, je to znát i na váze, furt nic a za poslední 4 týdny 2 a půl kila nahoře, jsem nějaký 22 týden. Ve čtvrtek nás čeká II. podrobné ultrazvukové vyšetření u Apolináře, tak se moc těším až malou Elišku uvidíme. Jiné jméno jsme nevymysleli a už jí tak i říkáme, tedy jestli se nám ve čtvrtek náhodou něco neobjeví mezi nožkami :lol: Naší prvorozenou jsme včera poprvé nechali u babičky a dědy na chalupě, na týden - tedy 5 dní, v pátek po práci hned jedeme za ní. Je to tak divný pocit, když je doma prázdný pokojíček, v noci nemusím být ve střehu, ale myslím, že ona snad neteskní a u babičky si to bez nás užívá, tak alespoň zítra dámská jízda a opožděná oslava narozenin s kamarádkama, aby mi to rychleji uteklo, :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
20.7.15 14:37

@Janousova já kluka odkládám tchánům na víkend a nemůžu se dočkat :dance: jako vždycky je mi smutno ale oni jsou skvělí a hlavně akční což Vojta potřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
20.7.15 14:38

@andilek2766 supeeer :palec: my taky nakoupili a s oblečením už musím končit, ale je to fakt težký :lol:.
Dneska jsme byli v Malvíku, takže kočárek vybraný, teď ještě autosedačka, měla jsem vybranou cybex, ale zdá se mi hrozně těžká.
Joo jestli budeš postýlku kupovat na ondálkovi, tak si vyřiď v rossmanu kartičku a máš 15% slevu. Budem tam brát právě kočárek atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
20.7.15 15:10

@wewa Budu rodit poprvé, vím že špatně snáším bolest, ale když jsem si četla jak o klasickém i císaři, tak fakt nevím. Všechno má svoje pro a proti. Vím že nejde srovnávat císaře s operací slepáku, ale po slepáku, jsem měsíc měla problém cokoliv zvednout. Teď když si představím že po návratu z porodnice budu celé dny sama doma, tak nevím nevím. A přirozený porod má u mě tu vadu že mi nemůžou píchnout epidural…Tak uvidím, nechám to na doktorech a nějak to budu muset zvládnout ;-) Jak říká moje doktorka - když to šlo tam, musí to i ven. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
20.7.15 15:26

@Martina 8 Já mám císaře za sebou a nebála bych se toho, pravda, pár dní po operaci je to náročnější, ale ono s tím dítětem nějak člověk nemá čas se pozorovat a bohužel ani teda šetřit a hojí se to tak nějak za pochodu, já bych se nebránila ani druhému císaři, už vím do čeho jdu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
20.7.15 17:51

Klasický porod vs. císař

@Martina 8 Nemůžu sice srovnat, ale i pokud je porod dlouhý, tak se člověk vyspí a druhý den může tancovat, snad jen když se hodně šije je to náročnější. Já 3 dny po císaři byla nepoužitelná, potom se to jak mávnutím kouzelného proutku zlepšilo, ale bolest pořád, čípky na bolest jsem nechtěla. V noci prcek kňournul, automaticky vystřelíte a ups. Ségra třeba byla schopná druhý den přejít dlouho chodbu v porodnici, to já bych nedala.

Nevím co tě trápí a mohlo by nastat, ale jedna věc je co řekne neurolog a druhá co usoudí porodník, ten můj mi vysvětlil možné komplikace, proč to nechce riskovat a byl císař. Bezpečnost miminka především :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
20.7.15 17:54

@Martina 8 Čímž nechci strašit, protože každý bolest snáší jinak, ale pokud bych měla možnost volby, tak bych šla do klasiky. Nechápu jak někdo chce císaře dobrovolně - VIP zejména a důvod je obava z bolesti. To jo, porod v pohodě, ale potom to drhne;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
20.7.15 17:56

@Martina 8 rodila jsem vaginálně a med to není ALE já jsem fakt na bolest cimprlík, kňučím i u odření a porod jsem proležela připásaná na monitorech (nemohla jsem si nijak ulevit ) a ty 4 hodiny na sále utekli ani nevím jak, to pak sem nesla hůř hojení stehů. A sekce je hold operace a bolet budou oba spůsoby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
20.7.15 18:02

Svatby

Nevěstinky, užijte si svůj den, počasí vyjde a i kdyby pršelo, tak jen štěstí a vypadá to krásně na fotkách;-) Kamarádce déšť vytvořil opar z mlhy a vypadá to nádherně!

Hlavně se nechte se hýčkat, nic neorganizujte, nechte to na jiných a užijte si to, je to poprvé a naposled, no ne?

Jinak květen je krásný na svatby, dost lidí s ohledem na pravěkou tradici květen vyškrtne, ale všechno kvete, voní, je nově připravené na sezónu, úřednice neotrávené;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
20.7.15 18:07

@andilek2766 Teda holka, klobou dolu, že už máte vše! Já se jela v sobotu podívat na kočárek a on se pár hodin předtím prodal…, takže budu čekat další 2 týdny než bude, abych se konečně rozhodla:-( Oblečky krásné, frajer to bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
20.7.15 18:15

@Bokotka @wewa holky, nevím která jste dělala poslední verzi tabulky TP a pohlaví…můžete jí prosím hodit mezi fotky, aby byla lépe dohledatelná? Díky moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
20.7.15 21:07

@Kviiitko dělala Bokotka, já se teď vůbec nedostanu k pc :roll: hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
20.7.15 23:48

Nevím jak to udělat, tak jsem jen vyfotila obrazovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie