Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
,Andilku, nadherne veci a kocar paraaadniiii!!!seanda, Ondalek je asi 5minut autem od nas, radsi tam moc nechodim, maji nadherne veci. kupovala jsem tam postylku pro starsi a nadherna ![]()
@Bokotka ahoj,tak já ti snad dnes už taky nahlasim pohlaví
jdu na ultrazvuk tak jen doufám že malá/y nebude dělat fory a nebude se schovávat ![]()
Holky huraaaa, uz mame taky vybrany kocarek. Ze to ale byla fuska
Vyhral to tento.
Příspěvek upraven 22.07.15 v 12:40
A dnes ve 13:50 jdu na ultrazvuk potvrdit si tu nasi slecnu, tak snad se ukaze.Ne jak minule, kdy si vesele sedela v tereckem sedu a mezi nozky si nacpala paticky ![]()
Ahoj holky, tak mame na 100% potvrzenou holcicku
I dukaz jsme dostali. Kdyby nekdo nevedel co to je, tak dve nozicky a mezi nema krasne „kavove zrnko“ ![]()
@Ivca99 Moc gratuluji k holčičce.
Můžu se zeptat co je to za značku kočárku?
@Ivca99 Gratulace Ivi, tak už můžeš s klidem nakupovat růžovou ![]()
@Lucík 88 Je to kočárek Junama. Konkretně tento model je Junama Impulse Motostyle.
@andilek2766 Jjo Luci, můžu začít nakupovat.
I když hromada kámošek má holčičky, tak mi všechny teď píšou, ať nic nekupuji, že mi všechno dají ![]()
@venmar dej pak vědět
tipuji holčičku
Holky tak já byla včera na druhém screeningu, no strávila jsem tam dvě hodiny, malý se nechtěl natočit aby mohla paní doktorka zkontrolovat roštěp patra. No nakonec jsme to zvládli a vše je ok, paní doktorka si z nás udělala srandu, že je to jasná holčička, ale nakonec potvrdila chlapečka. Akorát jsem včera byla 21tt+1, ale podle měření malý odpovídal na 22+4, ale TP mi neposunuli ![]()
Ahoj holky, tak budeme mít KLUKA, paní doktorka nám řekla že je to snad na 200% jelikož svoji chloubu stále ukazoval
ale srdíčko si schovával pod ruckama, takže v pondělí jdu znovu, aby se podívala. jinak vsechno v pořádku. váhový odhad máme 400g.jo a je to pěkný spáč -asi po mamince, stále zival a pak nám i hrozil
ale srdíčko vyšetřit si nenechal i když jsem hodinu chodila po chodbe ![]()
Příkladem i fotky, ty jsme dostali zadarmo za to že jsem musela na chodit kilometry a stejně nic
![]()