TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1411
22.7.15 18:38

@venmar Mně dnes taky paní doktorka říkala, že je to na 100% holčička a že když nám budou v porodnici dávat kluka, tak ať si ho nebereme, že nebude náš :mrgreen:
A víte co byla sranda, že na tom prediku jsem dnes měla tu samou paní doktorku, jak minulý týden na Oscaru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
22.7.15 18:44

@venmar gratuluju k chlapákovi ;) moc hezké fotky taky nám kluk zíval a mnul si očka :mrgreen: tak hurá na nákupy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.7.15 18:52

@venmar jee tak jsem se sekla :lol:, moc gratuluji k chlapečkovi, to je super :palec: (do tabulky jsem doplnila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 19:59

@Ivca99 a @venmar gratuluju k potvrzeným prckům! Nám sice paní doktorka už na prvním screeningu říkala holčičku, ale taky mě moc potěšilo, když to na druhém potvrdila :)

Holky, uklidníte mě trošku? :) mě ta moje malá prcina už předevčírem začala tak skvěle našťouchávat, že se mi úplně otřásalo břicho, i včera docela. No a dneska skoro nic, jenom pár úplně slabulinkých pohybů.. Ale to je asi normální, že se zatím neprojevuje každý den stejně silně, že? (jsem 22+4)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
22.7.15 20:10

Je to normální ;) ještě teď ve 26tt občas prcek lenoší a jenom ťuká přesto že jinak jsou mi pohyby vidět přez bříško už dávno. Dávala jsem tu i video :mrgreen: a to byl tak 20tt myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
22.7.15 20:12

@MichaelaLiliana Je to normální ;-) my jsme včera večer byli na zahrádce v hospodě na pivo a sodovku a to mě kopala jak šílená a dnes taky jen tak lozí sem a tam :-) A to jsem dnes byla na ultrazvuku a je naprosto v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
22.7.15 20:18

Holky, ale ať už konečně zaprší. To vedro je děsné, já mám úplně propocené tričko a to jsem se před hodinou přeslékala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 20:18

@wewa @Ivca99 moc děkuju :) já jsem si to sice myslela, ale musím říct, že mě mnohem víc uklidňuje to ještě od někoho slyšet z jeho vlastní zkušenosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 20:22

@Ivca99 vedro je fakt už děsný.. Já jsem dneska byla se psem u rybníka, tak jsem si říkala, že si zchladím aspoň nohy a houby - ta voda byla pomalu vřelá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
22.7.15 20:28

@MichaelaLiliana Mně dnes stačilo jet autem k té doktorce a do obchodu, jsem si spálila ruky o volant, jak byl vřelý… Teď jsem se dívala na radar a v čechách už prší, ale k nám na moravu to zase nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
22.7.15 20:32

@venmar jééé jak zíváááá je nádhernej Veny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
22.7.15 20:32

@MichaelaLiliana tak třeba teď jsem jedla housku a ten milouš mi snad chce vylézt, to jsou rány, to je hrozný :mrgreen: akorát nevím jednou jsem už měla pocit že má škytavku a od té doby nic :? jinak k horku já jela 2 hodiny busem od 11-13 a málem jsem omdlela, jen za tu cestu padla 2L láhev vody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 20:57

@wewa ještěže takhle nikam cestovat nemusím, to bych asi moc nedávala. Ta flaška by u mě asi padla taky a pak bych cestou ven ušlapala spolucestující, jak bych letěla na nejbližší záchod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
22.7.15 21:02

@wewa dvě hodiny v autobuse bych se taky zbláznila. Já jsem dnes byla u doktorky a v obchodě celkově hodinu a taky jsem za tu hodinu vypila litr vody. To vedro je fakt šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
22.7.15 21:08

Teda, dnes bylo ale kontrolních dni;-) Gratulace k pohlaví a hurá na nákupy;-)

I já dnes byla na kontrole a odběrech, vše je ok, váha 473 g, což je méně než v pátek, ale každý UTZ má svoje počty a realita může být také úplně jiná;-) V každém případě vše odpovídá.

Vedro miluju, ale dnes jsem úplně nepoužitelná! Mimísková z toho taky není moc nadšená, snaží se prokopat ven;-)

@MichaelaLiliana Míšo, opravdu v klidu, záleží jak je mimi natočené a zda má prostě náladu sportovat nebo se válet a jen protahovat;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí