TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1411
25.7.15 22:26

@wewa Já myslím, že budou. Já jsem v té skupince od začátku a paní se fakt snaží, ale dodavatel děla problémy kvůli dovoleným a tak. Myslím, že po první várce už to bude OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
25.7.15 22:27

@Ivca99 jj já sem to četla a paní právě se smíchem říkala jo v listopadu už snad jo :D ono to hold trvá než se něco rozjede :)ale nápad měla dobrej každopádně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
26.7.15 08:17

@Ivca99 @wewa .. tak to ja se taky cihnu, az me prijmou :lol:. Diky za typ holky :kytka:
Hoky nemate typ na puncochacky, nemuzu zatim nikde tak male sehnat. Chtela jsem 56, ale vsude jsem nasla az vetsi. Diky.. Mozna jeste nejakou zimni cepicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.7.15 10:06

@kichi Zkus CA tam jsem viděla nějaké punčocháče bílé a myslím, že byly i malé velikosti. Přesně si nepamatuji jaké velikosti tam byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
26.7.15 12:04

@kichi takhle malé má lídl a tuším i F&F
;) ale nevím přesně je to dávno, na tyhle malé jsem ještě nekoukala já dávám polodupačky ale taky se musím kouknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
26.7.15 12:46

Holky, vy co uz mate deti…Vite priblizne, kolik baliku plenek jednicek, dvojek a trojek jste spotrebovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
26.7.15 14:30

@Ivca99 vím přesně že č.1 :3×, č.2 mám pocit že tak 5× a č.3 už bylo víc…bohužel nevím přesně. Malej měl 3400g a 50cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
26.7.15 17:47

Holky, já z vás normalne bude mit depku;-) Uz plinky kupujete…no dobre, budu se uklidňovat tim, ze uz jedno mam, segra ma ma ted malou a je doba internetu a expres dodani;-) Konecně je objednaná postýlka, s kočárkem stále váhám, ale dnes obj. Zappa, tak aspon neco! A kos na pleny mam!

Nicmene, pleny. Ja pouzivala Huggies, zelene Papers = nalož až za krkem;-) Měl 3.1 a jednicky moc dlouho nemel, ale spotrebovala jsem jich docela dost, protoze jsem prebalila pred krmenim pri kterem vetsinou usnul, ale v polovine pripadu se po…, takze se prebalovalo znova, takze spotreba velika! Každému dítěti, zejména těm menším sedne něco jiného, chce to zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
26.7.15 17:49

A fusak mam objednany vlastne! Postylku jsem koupila levne, tak nebude Emitex, ale Elodie details nakonec. Nicmene Emitex je super, ja byla moc spokojena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
26.7.15 17:55

@kichi A myslis, ze puncochacky na uplne mimi vyuzijes? Ja mela maleho frajera, ale rychle jsem zjistila, ze neni nad blazene spici dite, takze hlavne pohodlne, snadno oblikaci a svlekaci, nerusit pri spani;) Doma měl převážne celorozepinaci overalky, ten to mozna se slecnou bude jine, ale puncosky vidim tak od te 56 a víc nejdřív. HM je ale mívá, Lindex…da se objednat na netu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
26.7.15 19:38

@Kviiitko .. tak overal bude na doma, ale do kombinezky obliknes co? Dupačky? Overal? Ja tedy pouzivala puncochacky, bodycko, kombošku a slo se. HM ma od 56, ale jsou o cislo vetsi. Do Lindexu jdu zitra, tak uvidime. Hlavne je mozna asi brzo, to ja jen pro zajimavost, jestli nahodou nevite. Jakej Elodie, myslim barevne. Jsem na ne koukala, jsou krasne, moc krasne, ale ta cena 8o. Bazarove se jen tak nesezenou.
Jinak ja plenu nemam ani jednu a v brzke dobe je kupovat ani nehodlam. Jsou porat nejake akce, co vim, takze mozna naberem neco mesic pred terminem. Staci mi ty pleny, co tu mame pro malou na noc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
26.7.15 20:20

@kichi tak já pleny beru teď protože maj dlouhou dobu dodání, jinak mám objednaný balíček oblečení a budu zbytek řešit v září. Budem teď kupovat velkou postel pro Vojtu +matrace, ložní prádlo a dodělávat dětský pokoj, malej tam bude mít postýlku, komodu a skříňku na oblečky tak to je teď přednější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
26.7.15 22:21

@kichi U nas frcelo body a „teplacky“ s tapkama na ne jsem davala jeste ponozky, vlastne je to podobne jen se lepe oblekaji. Punchovace jsem mu koupila az pod dziny a kalhoty;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
26.7.15 22:31

@kichi Jinak byla rozhodnuta pro Emitex, ale musim rict, ze kdyz jsem mela maleho bylo snad 20 barev fleecu, ted je to dost orezane, tak jsem koukala i na ty co davala wewa a dohrabala se az k Elodie. Ten Apple me nadchl, ale v realu je dost bledy, ale fusak je uzasny. Mam slevu 15%, tak jsem si udelala radost. A bazarove jsou, napsla jsem jich nekolik, ale popravde bych se trochu bala poniceni impregnace. Muzou se prat v pracce a pokud to nekdo pere na vyssi teplotu, casto, tak aby potom neprofoukl, nepromohl, tak kupuju novy a potom ho prodam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
26.7.15 22:41

Quinny Zapp / SLEVA

Holky, pokud by nektera z vas uvazovala o Zappovi, tak Kasparek ma 40% slevu, coz je uzasna cena. Ja jsem pro syna kupovala az ve 1,5 az 2 letech, jen jako utikacek a na dovcu, protoze po obede dlouho spal, takze jsem ho nakonec pouzivala opravdu dost. Kupovala bych ho stejne, takze ted ho beru uz ted;) tak kdyby nahodou se nekomu hodilo.

Příspěvek upraven administrátorem 27.7.2015 11:49 - propagace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky