Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U prvního jsme měli v koupelně komodu/skříňku kde jsem po vykoupání potom malého po vykoupání osušila, namazala atd. Teď není kam slečnu položit, tak přemýšlím co pořídit…jak to budete řešit vy?
Něco podobného, jen za jinou cenu;-))))
Holky, projižděly jste testy? Já jsem v tomhle hrozně zodpovědná, ale vůbec se mi nechce to studovat;-))) Nemáte to některá za sebou? Na malého jsem měla Maxi Cosi a byla super, ale teď je prý nej Cybex…
@Kviiitko já měla vybranou cybex, ale přišla mi těžká (4,8kg), takže nakonec bereme maxi cosi. Jinak testy jsem neprojížděla, ale tyto dvě značky by měli být nastejno.
@Ivca99 no holky já musela, dopisu zitra jinak ten telefon rozkopu ![]()
Děkuji vám holky.no my dneška trajdali po Zlíně a po počátcích, takže taky žádná hidparada
já jsem tak řada že už mužů nakupovat barevné hadriky ![]()
No asi jo, jen teď ještě Martin čte recenze o něm, ale asi vyhraje.ale ve finále vyjde ještě dráž jak peg perego
Ale tak nedá se nic dělat ![]()
@andilek2766 http://www.babyartikel.de/…ggster-twist?… tady ten a i asi tady ta barva ![]()
@andilek2766 na jaké stránce jsi objednávala ten next prosím?
@venmar najde si na google next kidswear Praha je to oficialni stránka jinak cz.nextdirect.com
@andilek2766 myslela jsem si to
už jsem objednala ![]()
hezky v modrých barvičkách
to je paráda
@venmar pošli mi na FB cos naobjednávala
![]()
Jj, vše v pořádku, on mě už jen kontroluje, zda se neotvírám, nebo tak, takže malej chce ještě zůstat tam kde je
jinak celkem teda +7kg hore, ale to je v pohodě 1kg za měsíc cca se dá
Jinak mi dal žádanku na glukózu
![]()