Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andilek2766 jee zatím nevím, teď jsem měla v práci dovču, takže teď to musím nahnat. Určo písnu jak tam budu, už se těším ![]()
Ahoj holky, byla jsem dnes v Kauflandu taky na ty plenky. Kdyby se tam chystal nekdo ze Zlina, tak davam vedet, ze na Cepkove uz jednicky nemaji. A na Vršave maji zatim i jednicky ![]()
@Ivca99 Čauky Ivi, teď jsem z tama dojela. Původně jsem tam jela na piva pro mojeho (Staroprameny), ovšem ty už neměli, tak jsem vzala taky aspoň 1 balení Newbornů ![]()
@Ivca99 to je hrozný já tu nemám nikde kaufland
ale děvčata vůbec nestresuju neb ty bílé plenky mi nepřijdou v ničem lepší? Malej měl jako 1 a 2 klasické zelené a super, nic neproteklo, neoprudíno a ségra dávala bílé a malá měla večně pokaděný záda
ale nevím jestli to nebylo spíš tím že to byla prostě hvězda jasná a je do teď ![]()
@andilek2766 Já zase jela pro mrkvu a petrželí na svíčkovou
A taky jsem vzala balík dvojek na Čepkově a pak ještě jela na Vršavu a tam jsem vzala balík jedniček ![]()
@wewa Já nemám odzkoušené nic, ale kámoška si ty bílé chválila, ale taky je používala jen pro malou, když byla fakt malé miminko, pak už používala ty levnější plenky.
@Ivca99 já už se teď po odskoušení na atopické neteřince která nesnese skoro nic tak od té velikosti 3 možná 4 nebudu bránit ani těm tesco love plenám…jsou srovnatelné s pampers
ale je fakt že ne každému sedne to stejné a jako maličkatá miminečka si zaslouží pohodlíčko a kvalitku ( ne že by potom ne
)
@wewa náhodou co čtu na netu, tak ty zelené sovičkové plenky z Tesca si maminky hodně chválí. I šmoulíkové z Alberta.
@wewa Já jsem si na zkoušku zkusila objednat i tyto plenky, jsou to plenky ze Švýcarska. Tak uvidím, jaké budou a jak budou mimču sedět.
Viz: Tyto plenky se v ČR téměř neprodávají, dováží se ze Švýcarska a kvalitou jsou srovnatelné s Pampers Premium Care. Proč jsou tak levné? Kupuji je ve velkém balení a osobně je třídím na kusy a balím.
@Ivca99 tak jsem se přidala a skusím objednat
ono najit dobrou plínu, při přebalování 10-12 denně není jen tak
to se fakt těším když to moje kouzlo ovládá toaletu ![]()
@Jesula .. bile pampers za me nejlepsi, nedam na ne dopustit. Doporucuju @wewa .. tenhle emitex jsem mela na dcerku a taky si nemuzu stezovat. Jen je syte ruzovy, tak se ho zbavuju, kdyby mel nekdo zajem. V te same barve mam i flisovy do autosedacky. Od pinkie jeste chranic na ruce
@Ivca99 tak už jsem udělala taky objednávku vzala jsem 300 plen, to je měsíční zásoba tak když nebudou sedět prodám nebo budu střídat s jinejma ![]()
@wewa Já jsem vzala na zkoušku 100ks. Uvidím jaké budou a když tak objednám další ![]()
@Ivca99 to mám když tak taky v plánu
ještě uvidíme prej na ně teď čekaj mamky 6 týdnů
problém s dodavatelem, tak sem paní psala že rodim v listopadu tak snad přijdou ![]()