Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivca99 Ajaj, taky tě bolí kyčel? No, mne dneska už naštěstí moc ne, ale teď ten poslední týden to bolelo dost… Však to říkám, klub důchodců hadra ![]()
@loves ja jsem to rano natrela gelem, co ma mamka na bolavy kloub v ramenu a pomohlo to. Ted je to dobre, ale v noci to byl des.Snad uz tato noc bude lepsi ![]()
@Ivca99 mě pravá kyčel bolívala ze začátku. Teď už mi dala pokoj, ale zato mě bolí kostrč - jak někde dýl jak čtvrt hodiny sedím, tak se pak fakt zvedám jak důchodkyně ![]()
Dneska jsem byla na kontrole a jupí, cukrovku nemám
přibírám teda fest, teď ke konci 24.týdne skoro 9kg nahoře
ale ptala jsem se sestry a prý je to v pohodě, prý každý prostě přibírá jinak, tak mě trochu uklidnila
moje princezna každopádně přibírá solidárě se mnou, má už 710 gramů ![]()
@MichaelaLiliana tak hlavní je že se má k světu a krásně roste přece
já si jdu zadělat na vetší váhový přírustek)mimochodem na tabulky jim háže bobek bílej tesák, počkej když ještě mimčo nezapadá do tabulek třeba v růstu nebo pohybu
kolikrát jsou doktoři jak šílení pak
),nemůžu odolat nutkání bramboráků s červeným zelíčkem
nacpu se k prasknutí dneska ![]()
@wewa však ba, já už jsem se s tím celkem smířila, že holt přiberu víc, spíš mi šlo právě o to, abych tím přibíráním nějak neublížila mimču ![]()
Tý jo, bramboráky mě tak nelákají, ale úplně jsi mi teď udělala chuť na kysané zelí ![]()
@wewa Já měla bramboráky včera, akorát plněné masovou směsí:) A co víc - kuchtil můj ![]()
nech si chutnat, se zelím budou určitě taky moc dobré:)
Ahoj holky, přidávám se do klubu…TP 30.11., po dvaceti letech druhá dcera
a nahoře 5 kg ![]()
Jako tu péči že by mi můj drahý uvařil bych si nechala líbit taky
ale já to dneska měla i s láskou teda připravené a mňamka holky
bylo to výborné a jinak když jsem fakt líná tak je dělám v troubě na plech jak buchtu
od doby co jsem těhotná jsem měla bramboráky asi 10× ![]()
@wewa Bramboráky u nás taky jedou dost často.. někdy jen tak samotný, někdy s nějakou směsí… a pokaždý je dělá ten můj
Vaří rád, takže to je paráda ![]()
@VickyV No, tak to máš super, že tvůj rád vaří. To můj moc ne. Ale bramboráky a palačinky odmítám smažit, takže ty u nás dělá vždycky on
A pak kuchtí pizzu. V té je mistr, tu mu dycky chválím:) Ale nějak víc ho kuchyň neláká ![]()
@wewa bramboráky miluju v jakémkoliv provedení, i ty na plechu jsou dobré:) Ale často je bohužel neděláme - vysvětlení viz. výše ![]()
@Ivca99 že by těhotenské chutě?
Já sežrala v 20:00 čtvrtku velkého melounu, takže do mne se už pak vůbec nic nevešlo
ale byl moc dobrý, letos jsou dobré melouny, loni vůbec tak vyzrálé nebyly…
@loves mmmm…bramboraky taky miluju! Hned bych si dala!
Holky, nereste vahu, uzivejte si, ze se bez vycitek muzete narvat cim chcete;) Ja si porad rikala, ze nic mo nepribiram a ted mam 2 kg za tyden;) kila mi nevadi jen strii se bojim.
A vitam nove maminy!!
Holky, jake kupojete latkove pleny? Klasicke, bambusove, jine? Ja koupila zatim jen jednu frote osusku a premyslim, zda koupit dalsi nebo jit do tetra plen…? Nejake napady, co porizujete?
Příspěvek upraven 31.07.15 v 08:26
Já tomu našemu mimísovi říkám Bramborový dítě
d jsem ujetá na br. knedlík, noky, brambůrky
to jsem schopná sníst celý pytlík ale kupuju si jen co nejmenší provedení abych neškodila tolik
jo a topinky jsem neměla teda pekelně dlouho díky za inspiraci ![]()