TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4148
30.7.15 15:06

@Ivca99 Ajaj, taky tě bolí kyčel? No, mne dneska už naštěstí moc ne, ale teď ten poslední týden to bolelo dost… Však to říkám, klub důchodců hadra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
30.7.15 15:11

@loves ja jsem to rano natrela gelem, co ma mamka na bolavy kloub v ramenu a pomohlo to. Ted je to dobre, ale v noci to byl des.Snad uz tato noc bude lepsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.15 16:08

@Ivca99 mě pravá kyčel bolívala ze začátku. Teď už mi dala pokoj, ale zato mě bolí kostrč - jak někde dýl jak čtvrt hodiny sedím, tak se pak fakt zvedám jak důchodkyně :lol:

Dneska jsem byla na kontrole a jupí, cukrovku nemám :) přibírám teda fest, teď ke konci 24.týdne skoro 9kg nahoře :oops: ale ptala jsem se sestry a prý je to v pohodě, prý každý prostě přibírá jinak, tak mě trochu uklidnila :) moje princezna každopádně přibírá solidárě se mnou, má už 710 gramů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
30.7.15 16:15

@MichaelaLiliana tak hlavní je že se má k světu a krásně roste přece :kytka: já si jdu zadělat na vetší váhový přírustek)mimochodem na tabulky jim háže bobek bílej tesák, počkej když ještě mimčo nezapadá do tabulek třeba v růstu nebo pohybu :D kolikrát jsou doktoři jak šílení pak :D ),nemůžu odolat nutkání bramboráků s červeným zelíčkem :oops: nacpu se k prasknutí dneska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.15 16:30

@wewa však ba, já už jsem se s tím celkem smířila, že holt přiberu víc, spíš mi šlo právě o to, abych tím přibíráním nějak neublížila mimču :)
Tý jo, bramboráky mě tak nelákají, ale úplně jsi mi teď udělala chuť na kysané zelí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
30.7.15 17:04

@wewa Já měla bramboráky včera, akorát plněné masovou směsí:) A co víc - kuchtil můj :)
nech si chutnat, se zelím budou určitě taky moc dobré:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.7.15 19:34

Ahoj holky, přidávám se do klubu…TP 30.11., po dvaceti letech druhá dcera :-) a nahoře 5 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
30.7.15 20:05

Jako tu péči že by mi můj drahý uvařil bych si nechala líbit taky :D ale já to dneska měla i s láskou teda připravené a mňamka holky :srdce: bylo to výborné a jinak když jsem fakt líná tak je dělám v troubě na plech jak buchtu :mrgreen: od doby co jsem těhotná jsem měla bramboráky asi 10× :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
30.7.15 20:24

@wewa Bramboráky u nás taky jedou dost často.. někdy jen tak samotný, někdy s nějakou směsí… a pokaždý je dělá ten můj :dance: Vaří rád, takže to je paráda :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
30.7.15 20:52

A já jsem si teď holky dala topinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
30.7.15 22:25

@VickyV No, tak to máš super, že tvůj rád vaří. To můj moc ne. Ale bramboráky a palačinky odmítám smažit, takže ty u nás dělá vždycky on :D A pak kuchtí pizzu. V té je mistr, tu mu dycky chválím:) Ale nějak víc ho kuchyň neláká :D
@wewa bramboráky miluju v jakémkoliv provedení, i ty na plechu jsou dobré:) Ale často je bohužel neděláme - vysvětlení viz. výše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
30.7.15 22:27

@Ivca99 že by těhotenské chutě? :mrgreen: Já sežrala v 20:00 čtvrtku velkého melounu, takže do mne se už pak vůbec nic nevešlo :lol: ale byl moc dobrý, letos jsou dobré melouny, loni vůbec tak vyzrálé nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
30.7.15 22:34

@loves mmmm…bramboraky taky miluju! Hned bych si dala!

Holky, nereste vahu, uzivejte si, ze se bez vycitek muzete narvat cim chcete;) Ja si porad rikala, ze nic mo nepribiram a ted mam 2 kg za tyden;) kila mi nevadi jen strii se bojim.

A vitam nove maminy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
30.7.15 22:43

Latkove pleny - ctvercove

Holky, jake kupojete latkove pleny? Klasicke, bambusove, jine? Ja koupila zatim jen jednu frote osusku a premyslim, zda koupit dalsi nebo jit do tetra plen…? Nejake napady, co porizujete?

Příspěvek upraven 31.07.15 v 08:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
31.7.15 08:22

Já tomu našemu mimísovi říkám Bramborový dítě :Dd jsem ujetá na br. knedlík, noky, brambůrky :oops: to jsem schopná sníst celý pytlík ale kupuju si jen co nejmenší provedení abych neškodila tolik :D jo a topinky jsem neměla teda pekelně dlouho díky za inspiraci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí