Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@venmar s odsávačkou jsem neplašila, v porodnici půjčí, někde i pronajmou domů. Pak jsem si při krizi koupila Avent manuální a nemůžu si stěžovat ![]()
@wewa já si ji dneska objednala. Mám ráda když mám všechno připravené, než abych potom někde plašila atd… když tak ji pak můžu kdykoliv prodat nebo darovat
![]()
@loves díky. mám dneska v plánu do některé se jít jen mrknout. Tak abych věděla. ![]()
@venmar Tak pak dej vědět:) Na té Kvítkové měli některé obzvlášť hezké, hlavně ty sporťáky se mi některé líbily moc. Ale to zas nebyly třeba kombinované, takže bez korbičky to je naprd…
@venmar v dnešní době obchodů s dovozem expres jsem byla v klidu, toť moje skušenost. Mimochodem kojení to stejně nespasilo takže od 5 měsíců um.
@loves a mají tam i peg perego na prodejně? chtal bych si ho ohmatat
![]()
@wewa @venmar Přesně tak, nemá cenu kupovat tyhle věci dopředu, když půjde kojit bez ničeho bezva, když to začne skomírat, nebo budeš potřebovat odsávat tak sedneš na internet a do druhého dne máš doma co potřebuješ, takhle jsme to řešily u prvního, postupně jsem doobjednávala odsávačku od aventu a pak když už kojení nešlo - od 4 měsíce, sadu lahviček, sterilizátor, atd…
Zdravím holky, prosím prosím dotaz, o víkendu se chystám na nákupy, nevím zda velikost 56 nebo 62
Poradíte?
Především hadříky z Nextu
@venmar @wewa .. ja ji taky mela v porodnici pujcenou a doma uz jsem kojila normalne az do 13 mesicu. Vubec jsem ji nepotrebovala.
@wewa .. jinak s tou laskou si to asi nedokaze predstavit nikdo, uz jenom na malou jsem si dlouho zvykala, stejne tak to bude s rozdelenim lasky ![]()
Holky ja jeste vubec nic nemam, ted jsem probrala vecicky 0-6 po male. Byly to 2 krabice jak kra.. a skoro vsechno pro holcicky. Pulku jsem tedy vyhodila, 1velkou krabici mam na prodej a neutralni veci bych spocitala na prstech
. Kdyby jste nektera, co cekate holcicku neco chtela, rada vyfotim. Mam veci na kocarek od pinkie a fusaky do autosedacky a kocarku emitex.
@andilek2766 .. hadriky z Nextu jsou vetsi, stejne jako H&M, urcite bych kupovala mensi. Budto novorezenecke, to maji 0-3 a nebo tu 52. Me se treba mala narodila a mela 47cm, plavala i v 50
@andilek2766 já mám i 52, předpokládám že budu mít malé mimčo
ale jen pár věcí. jinak jen 56. ale zatím toho moc nemám to je pravda… a pak mi musíš říct jak to číslují v Nextu protože mám v plánu příští týden po internetu toho nakoupit mooooc. tak abych neměla třeba jen malé oblečky a nebo naopak
![]()
@venmar kočko na netu máš tabulku
vždy u každého hadříku na kolik je to měsíců a kilo cca
ale samozřejmě ti pak taky řeknu ![]()
@kichi no z toho mám docela strach, že se mi narodí malé mimčo a já budu mít velké oblečky a nebo naopak. Protože potom ještě lítat po obchodech a kupovat nové oblečení
to se mi asi nebude moc chtít ![]()
@kichi malej mi v 56 plaval hrozně měl 50cm a 3400g na rady jsem doma neměla jedinou 50 a teď už teda mám. Z nextu ber 56 ale radím sežeň si tak 3× body, overal v té menší velikosti. Mimču to větší sice ohrneš ale když jdeš k doktorce je fajn mít pasující obleček
takže já ještě dokoupím po posledním váhovém odhadu ![]()