Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kviiitko ja uz to nejak neresim, protoze uz to nema cenu. Od doby co jsem tehotna je jiny, prestal se o me tolik zajimat i starat. Driv jsem byla cely jeho svet az me stvalo, ze nemam skoro zadne soukromi… ted jsem nekdo s kym se vida o vikendech a zvetsuje se
jsme spolu 4 roky, tak je zvlastni, ze tak najednou, ale jsem optimista a verim, ze je to na chvili, protoze si uvedomuje, ze ted uz je cas dospet a to ho nejspis desi
jinak je to taky stir, tak doufam, ze se se synem pozdeji nespykne proti me ![]()
@Ivca99 to je krásné
dneska jsem seděla s mamkou u stolu a malej byl naštosovanej úplně nahoře, taková boule a jak jsem se ho dotkla tak chvilku držel pak se zamlel a posnul se níž, tam kopnul a byl klid
včera takové ródeo
v noci mám pocit že to mimčo může lozit celým břichem a nikde není překážka
a s tím bříškem mě přijde že mám neuvěřitelnej pupupek ![]()
@Nikki5 ono nejhorší je že spoustu věcí žena pod vlivem hormonů zveličuje a najednou věci které mohly být ok před tím už nejsou (můj milej když přišel z práce, sednul k počítači a pařil wowko, já před prvním těhotenstvím taky ale najednou mi to začalo strašně vadit, kolikrát jsem ho sprdla a pak mi dosšlo že já miminko vnímám, cítím ho, dotýkám se ho, povídám ale on se musí připravit na to že najednou z jeho kulaté ženy vypadne dítě, co vůbec nic neumí, pláče a navíc jeho milovaná žena díky dítěti taky dost trpí) a ta síla zodpovědnosti je třeba může děsit…jsem s chlapem 8 let, milujeme se, minulý týden mi napsal krásný vzkaz kde stálo že jsme důvodem jeho těšení se na nový den, jeho hnací motor..po 8 leztech se milujeme opravdu velmi často ale na prvního syna se taky připravoval jak puberťák a ne chlap, třeba že by mi hladil bříško? To vůbec. Teď protože už to zná nás objímá, kolikrát dá pusu na pupík a je prostě úplně jinej ![]()
@wewa tak to jsi me uklidnila, on si taky moc hladit brisko nechce, ale obcas i sam prijde, coz byva prijemnym prekvapenim
on je zase hrozne akci, ted si koupil kolo a miluje ho snad vic nez me ![]()
Ahoj holky.. hlasim se po dovolenych, vyletech a taborech. Mala je tento tyden na primestkem tabore, tak si alespon stihnu vybalit a uklidit ten nekolikatydenni výbuch. Snad se vsem spokojene tehulkuje ![]()
Koukám, že jsem Vás tím horoskopem trochu rozhodila;-))) Já znamení věřím částečně, charakteristika tam určitě podobná je, ale co kus, to originál, jiná výchova. Nemyslím si, že to budeme mít úplně snadné, ale v dospělosti - ty co znám - hodně se starají o rodinu, jsou zodpovědní, takže se v nejhorším se musíme uklidňovat tím, že budou zlatí v dospělosti ![]()
@Nikki5 I můj je štír;-) Oni to s těma emocema mají takové utlumené mám pocit, ale jako táta bude později super! Aspoň ten náš je úžasný, stará se, syna zbožňuje, až moc možná;-) Jsem zvědavá jak se teď bude ta láska dělit;-)))
@kichi vítej z dovolenky
těhulkování ok
holky ale občas se zadýchávám a to mě nebaví teda
jinak o dělení lásky k dětem doufám že moje srdce se umí rozdvojit protože si nedokážu představit tu lásku dělit a sobecky to říkám kvůli staršímu
holky asi se začínám bát ![]()
Ahoj baby ze Zlína. Byly jste se dívat na nějaké ty kočárky? Třeba nad Priorem?
@venmar ahojky, já tam (nad priorem) byla koukat na autosedačky, no výběr nic moc, kočárku taky jen pár a ten co chci neměli. I prodavačky neochotný, no takže za mě tam nic moc
. Ale šli jsme se tam mrknout, ptž hned nad tím máme hotel, jinde jsme nebyli.
@Bokotka díky za info. Já tam mám v plánu zaběhnout dneska. Tak doufám, že budou prodavačky milé
![]()
HOlky budete si před porodem kupovat i odsávačky? nebo to necháváte až po porodu???
@venmar Ahoj Vendy, Lenca obehala vsechny prodejny ve Zline.Byla nad Priorem, v Malenovicich nebo kde to tam presne je a nakonec sla na Kvitkovou a tam pry super. Velky vyber a tak. Takze nakonec kocarek vybrala na te Kvitkove.Sak ona ti k tomu napise vic, az se tu ukaze ![]()
@venmar nad priorem je to o ničem - výběr nic moc, zdá se mi, že jsou to samé stejné značky a nevybrala jsem tam vůbec nic. Ale parádní je to na Kvítkové:) Tam máš výběr různých značek a prodavačka super ochotná, vysvětlí, poradí:) Kočárek jsem tam vybrala, není to žádný značkový, ale byl skvělý, když jsem ho chytila do ruky. Výborně odpružená kolečka, byl příjemný
Prostě mi sednul:)