Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martina 8 tak treba v tom, ze oni byli vzdycky jini a trosku dyl jim nekdy trva nez jim nektery veci dojdou…
@Nikki5 policajt říká při pokutování;,nesvítí vám pravej heligon",,snad halogen ne?",,Á pán je suvenýr používá cizí termity "
omlouvám se i já ale jen když má fakt pravdu a je to důležité, není pod pantoflem a jsme tu pro sebe. Každej má slabé stránky ale i ty silné
jen pozor po porodu, ty hormony jsou silné a poporodní deprese nic ojedinělého ![]()
@wewa tak to je jasny, tech depresi se bojim, ale zase nedelam tvrdaka a dokazu si priznat, ze potrebuju v nekterych situacich pomoc odborniku.
Jeste jsem se vas chtela zeptat do kdy byste jezdili autobusem? pritel ma volno pouze jednou za 14 dni a tak jednou za 14 prijedu ja a podruhe on, jenomze cesta je 150km a trva 3 hodiny, nekdy ma autobus klimatizaci a jindy ne. Zeptam se jeste dr. ale tam jdu az za 3 tydny a mam dilema jestli jeste jezdit nebo ne..
@Nikki5 hele jezdím 1 až 2 k doktore a je mi blivno a to že hodně ale jinak to na obtíž snad není ne? Klimošku kolikrát nemá ani auto
.A ničeho se neboj předem ![]()
@wewa je to fakt, me spatne nebyva, v autobuse jsem stravila pulku svyho zivota
zatim teda jezdit budu a pak se uvidi, snad neporodim v autobuse ![]()
@Nikki5 pche sem s Vojtou jezdila od 36tt z prahy do benešova na monitory
| Wewa | 1.11.2015 | - chlapeček |
| Nikki5 | 3.11.2015 | - chlapeček |
| Leňule97 | 5.11.2015 | - holčička |
| Danical | 6.11.2015 | |
| Martina8 | 6.11.2015 | - holčička |
| Kichi | 8.11.2015 | - chlapeček |
| Twetty | 8.11.2015 | - holčička |
| Teladradora | 11.11.2015 | - chlapeček |
| Andílek2766 | 12.11.2015 | - chlapeček |
| VickyV | 13.11.2015 | - holčička |
| Lucka194 | 15.11.2015 | - holčička |
| Lucík88 | 19.11.2015 | - chlapeček |
| MichaelaLiliana | 21.11.2015 | - holčička |
| faldi | 24.11.2015 | - holčička |
| Kviiitko | 25.11.2015 | - holčička |
| Ivca99 | 29.11.2015 | |
| Venmar | 29.11.2015 | |
| loves | 29.11.2015 | |
| foxxy | 29.11.2015 | - chlapeček |
| Bokotka | 30.11.2015 | - chlapeček |
| Janousová | 30.11.2015 | - holčička |
Příspěvek upraven 09.07.15 v 09:29
@Nikki5 To je pravda
otec přítele je bývalý policajt a řekla bych že u něj to je fakt diagnóza ![]()
Tedy holky dneska je zase den
mám tu Vojtu a neteř, nejradši bych je uškrtila protože se jenom hádají a břicho je samozřejmě napnutý k prasknutí. To mi teď dělá pořád je našponovaný nahoře nad pupíkem a tam mě to z toho až pálí, bolí…no jeho bratr mi zase cpal paty mezi žebra tak si asi nevyberu
kdybych mohla dám si panáka nebo nějaký pěkně barevný prášek
![]()
@Bokotka hlasim, ze cekam chlapecka ![]()
@Martina 8 Driv nebo pozdeji je ta prace postihne vsechny, kdyz nastupoval tak to ani tak zle nebylo, ale ted jsem cim dal vic presvedcena o pravdivosti vtipu ![]()
@Nikki5
Úplně tě chápu
Můj by chtěl k policajtům nebo vojákům, ale naštěstí mu to nevyjde
To už bych nedala, už tak je občas celý tatínek…Doufám že malá bude spíš po mě. V jejich rodině by totiž všichni nejradši rozhodovali co má kdo dělat a to je občas velká sranda, když ti každý řekne něco jiného. Třeba jejich babička mě chtěla učit zametat - ne z leva do prava, ale z prava do leva je to správně. Jeho otec mě chtěl učit v 28 vařit játra na cibulce, vařím od 12
No a můj ač nikdy nevařil mě včera chtěl učit jak dělat sekanou.:-D
![]()
@Martina 8 u policajtu je to na palici, akorat se rozciluju, plat je mizernej, doma jednou za 14 dni, se vsim hroznej problem, no nejradeji bych ty nahore nakopala
a to nemluvim o tom, ze ho nechteji pustit pracovat domu, ze pry dite neni duvod
me taky jinak jeho maminka porad poucuje, hlavne co se tyce vareni, jenomze ja nemam sanci ucit se neco noveho, protoze nas zasobuje jidlem porad a po pravdu uz me to stve, protoze me vareni bavi, jinak uz ted se desim co bude po porodu, protoze i kamaradce, co ma miminko, nema problem rict, co uz by mel maly jist ![]()
@Martina 8 to moje zlato má přihlášku do armády, při představě povinné vojenské služby jásal
@wewa tak kluci jsou vsichni stejni, za mlada si hraji na vojacky a ta hra je nepusti ani v dospelosti, to jen my holky nechcem byt cely zivot princezny
jinak me vcera kopak kamsi do organu a taky to chvilemi zabolelo, dneska uz je relativne v klidu ![]()
@Nikki5 Tak to jeho mamka je v pohodě, nepoučuje, neorganizuje, tohle všechno zvládá jeho otec a babička. Jenže u mě mají trošku problém, nebojím se říct že to prostě bude po mém.
Jo a hraní na vojáčky provozuje vesele dál
zrovna minulou sobotu byl někde u Opavy - tj cca 220km od nás - na nějaké airsoftové akci. Celý den běhalo asi 90 dospělých chlapů po lese a stříleli po sobě… ![]()