Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Leňule97 dopsáno ![]()
Tak nakonec bude asi víc holčiček
chlapečci šli asi jen dřív s jistotou poznat. My jsme si řekli, že každý napíše seznam jmen a pak uvidíme. Ale já jsem už rozhodlá, tak uvidíme co tatínek nadělá ![]()
@Kviiitko Děkuji
Držím palce ať vyberete, ono se časem to pravé objeví samo
Moje prababička pojmenovala svojí dceru po jedné zdr. sestře, co byla u porodu..naštěstí neměla žádné šílené jméno, ale i tak.. ![]()
@Bokotka Tak mu pověz, že na druhé vybere on a basta
Já jsem tomu svému prostě sdělila jemu se zalíbilo, a tak jsme jen čekali na potvrzení holky, a opravdu to holka bude, takže jedno zásadní rozhodnutí máme za sebou
, až to bude kluk-vybere si on
Hele, a kudy chodím-tam vidím těhotné ženské..fakt všude, a nebo maminy s kočárkama, dokonce se mi zdálo o porodu, a tak mi přijde, že už mi o krapet vlezlo na mozek. ![]()
@wewa Taky gratuluji k chlapečkovi!
To budete mít doma veselo 3 chlapi na jednu ženskou
Ale raci a štíři spolu vycházejí (co já vím) skvěle, takže to budou určitě dobří parťáci
Já jsem rak-přítel štír a teď další štírek..Už se těším až proti mně budou kout pikle ![]()
Každopádně jsem se ještě chtěla zeptat jestli už taky některá máte mlezivo? Mně to začalo cca měsíc zpátky, ale to jsou se vždycky jen vzbudila s mokrýma flekama na tričku, ale teď to teče u i přes den a přes ty vedra docela dost :/ Vymizí to nebo až do porodu ne e? Děkuji za info..
@Leňule97 mi budeme mít asi Karolínku, pokud se nám nezalíbí jiné jméno ![]()
@Leňule97 jó na tu komcinaci se těším
jinak mlezivo už taky chytám tak měsíc, mám tu někde zmínku jako fakt luxus mít v půlce těhotenství vložky v podprdě a to nemluvím o tom jak mi prsa brečet při sexu
jo ale přez den už to není tak hrozný jako na začátku.
@Leňule97 uvidíme, třeba se shodneme, jinak má asi smůlu, já už mám vybraný jméno i pro druhýho prcka
. Vždycky jsme chtěla Maxe a Alexe, Max mi neprojde určitě, tak snad ten Alex jo. Akorát váhám mezi Alexem a Alexandrem.
Ahojky všem, tak já se hlásím zpět po týdenní dovolené v Chorvatsku, bylo to úžasné a super, cesta 12 hodin autem v pohodě, krásně jsem si tam odpočinula, vykoupala se v moři, mohlo být tedy teplejší ale osvěžilo:) takže za mě Chorvatsko - Omiš, písčitá pláž v Duče jenom doporučuji. Jinak malá už kope o stošest, je krásné jí cítit. No a naše holčička oslavila na pláži 4 roky, to bylo taky takové docela originální, moc se jí tam líbilo, hned bych jela zas, tak snad za 2 roky bychom to mohli zvládnout. Už aby ale skončili ty vedra, jednou se mi na dovče udělalo blbě, když jsme byli v poledne na výletu ve Splitu, tak se mi zamotala hlava a manžel mě křísil, takže teď už vím, že bez lahve vody ani ránu. Tak krásný den všem, já zas v pracovním procesu…:(
@Janousova vítej zpět do naší roztopené České kotliny
já to střídám s tím naším trdlíkem u bazénu a doma, včera opékání a gril. Večer už bylo nádherně fakt jsem si to užila a ostatní taky
sledovali moje vlnící břicho, malej vycítil uspěch a převaloval se jak jen mohl ![]()
Ahojky, tak u nás už malá taky pěkně kope
jen teda včera a dnes zatím nic, navíc mám pocit že mám nějaké menší bříško, ale to se mi určitě jen zdá ![]()
Ty vedra jsou hnus už by mohli skončit.
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, alevetsinu jsem procetla. Vsem gratuluju za dobre zpravy z vysetreni. Ja byla na to glukozovym testu, ale dr. ma dovolenou uz 14 dni, takze nevim vysledky. Jinak si jdu trosku postezovat
muj skoro manzel mi posledni dobou porad rika jak jsem tlusta, pritom jsem pribrala jen 3 kg (z toho jsem na zacatku 2.5 zhodila, takze prirustek jen 0.5) a v pase jsem asi o 4 cm vetsi. Pripominam, ze uz jsem ve 24. tt. Myslela jsem, ze to rika z legrace, ale uz me s tim zacina trosku stvat. Mate s tim nektera zkusenost? ja uz nevim co mu na to mam rikat…
Prijde mi, ze od doby co jsem tehotna je to s nim horsi. Mysli jenom na sebe. Je nastvanej, ze nechci jezdit na kole, ale v mym stavu jde spis o strach, jenomze to nedokaze pochopit. Porad si kupuje samy blbosti pro sebe a mimnku koupil akorat mikinu a kalhoty, pry toho koupil dost a nic dalsiho nepotrebujem, ani k 20. narozeninam jsem nic nedostala. Vsechno pro mimi jsem koupila ja z vena na svatbu nebo vyzivnyho od rodicu, ktere uz ted nedostavam. Chtela bych se zeptat jak byste to resili vy? Ja se o tom snazim mluvit, ale citi se hrozne ukrivdene a nakonec jsem spatna ja, ale na mimi se tesi, tak ja nevim ![]()
@Nikki5 chlapi na to moc nejsou, jestli něco chceš řekni si buď o konkrétní věc nebo peníze…hele ale mám 164cm momentálne 67kg
3kila nahoře též 24tt a fakt mi nic takového neřekne, pouze to že jestli budu chtít chodit cvičit (bude potřeba zadek, nohy) mám 2hodiny denně
jinak bych mu řekla ať si uvědomí že VAŠE dítě už váží kolem 600g a tvoje tělo pracuje na tom aby přišlo na svět zdravé, jeho řeči tě mrzí a jiné holky, ženy přibírají i víc
pomůže ti k něčemu pláč? můj chlap na to funguje, když je nejhůř pláču ![]()
@wewa @Nikki5 Pláč
minulý tyden jsem se vratila od doktorů s nabouranỳm autem - nějaký dobrák na parkovišti - můj začal vyšilovat a ja brečet
no a najednou mě uklidňoval ![]()
S tim přibíráním - když jsme spolu začínali vážila jsem 52kg, můj má rád hubené holky.No díky zdravotním problémům, lékům a dalším věcem jsem přibrala za 2roky na 85kg. Teď už mám možná i 90kg, jsem z toho zoufalá, ale můj - ač milovník vychrtlin - mi říká Miláčku nejsi tlustá, jsi těhotná!
Zkus mu říct že tě to trápí a když nepochopí, tak mu dej ochutnat jeho medicínku - začni mu připomínat něco co se nebude líbit jemu, možná mu to dojde ![]()
Navíc my ty kila po porodu můžeme dát dolů…
@wewa @Martina 8 jsem mu taky rikala, ze jsem na tom hodne dobre a ze jine priberou i 30kg, ja jsem mela 50kg, kdyz jsme se poznali a pak jsem pribrala 25 a z toho 10 shodila, on je blazen do cviceni a porad ji nejaky prasky a proteiny no a do me husti at se sebou neco delam, tak ho poslu nekam, i kdyz me to mrzi a on to vi. Ted mu rikam, ze po porodu vetsi cast shodim, ale kdyz se kouknu na jeho taty tak by si mel spis davat pozor on ![]()
@Nikki5 To máme trošku podobné, můj je sportovec, takže postavu má super. Já jsem dřív taky závodně dělala gymnastiku, ale ve dvaceti jsem skončila a užívala si, že nemusím nic dělat. Taky má na mě poznámky skrz postavu (že mám celulitidu, a břicho je potřeba zpevnit), no mrzí mě to, ale spíš proto, že sama vím, že to není ideální, tak mi to nemusí furt říkat
, ale jsem lenoch no. No a teď mě zatím nekomentuje, ale přibrala jsem dost. Nevolnosti jsem v těhotenství neměla, spíš mi bylo zle z hladu, takže jsem furt jedla.