TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
6.7.15 12:00

@Leňule97 dopsáno ;)
Tak nakonec bude asi víc holčiček :lol: chlapečci šli asi jen dřív s jistotou poznat. My jsme si řekli, že každý napíše seznam jmen a pak uvidíme. Ale já jsem už rozhodlá, tak uvidíme co tatínek nadělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.7.15 13:30

@Kviiitko Děkuji :) Držím palce ať vyberete, ono se časem to pravé objeví samo :) Moje prababička pojmenovala svojí dceru po jedné zdr. sestře, co byla u porodu..naštěstí neměla žádné šílené jméno, ale i tak.. :D

@Bokotka Tak mu pověz, že na druhé vybere on a basta :P Já jsem tomu svému prostě sdělila jemu se zalíbilo, a tak jsme jen čekali na potvrzení holky, a opravdu to holka bude, takže jedno zásadní rozhodnutí máme za sebou :) :D, až to bude kluk-vybere si on :) Hele, a kudy chodím-tam vidím těhotné ženské..fakt všude, a nebo maminy s kočárkama, dokonce se mi zdálo o porodu, a tak mi přijde, že už mi o krapet vlezlo na mozek. :D

@wewa Taky gratuluji k chlapečkovi! :) To budete mít doma veselo 3 chlapi na jednu ženskou :D Ale raci a štíři spolu vycházejí (co já vím) skvěle, takže to budou určitě dobří parťáci ;) Já jsem rak-přítel štír a teď další štírek..Už se těším až proti mně budou kout pikle :D

Každopádně jsem se ještě chtěla zeptat jestli už taky některá máte mlezivo? Mně to začalo cca měsíc zpátky, ale to jsou se vždycky jen vzbudila s mokrýma flekama na tričku, ale teď to teče u i přes den a přes ty vedra docela dost :/ Vymizí to nebo až do porodu ne e? Děkuji za info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
6.7.15 13:36

@Leňule97 mi budeme mít asi Karolínku, pokud se nám nezalíbí jiné jméno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
6.7.15 13:39

@Leňule97 jó na tu komcinaci se těším :palec: jinak mlezivo už taky chytám tak měsíc, mám tu někde zmínku jako fakt luxus mít v půlce těhotenství vložky v podprdě a to nemluvím o tom jak mi prsa brečet při sexu :oops: :mrgreen: jo ale přez den už to není tak hrozný jako na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
6.7.15 15:32

@Leňule97 uvidíme, třeba se shodneme, jinak má asi smůlu, já už mám vybraný jméno i pro druhýho prcka :lol:. Vždycky jsme chtěla Maxe a Alexe, Max mi neprojde určitě, tak snad ten Alex jo. Akorát váhám mezi Alexem a Alexandrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
7.7.15 08:16

@Bokotka :mavam: diky za tabulku, u nas bude kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
7.7.15 08:44

@Bokotka Super tabulka, doplněná i o pohlaví mimča:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
7.7.15 08:48

Ahojky všem, tak já se hlásím zpět po týdenní dovolené v Chorvatsku, bylo to úžasné a super, cesta 12 hodin autem v pohodě, krásně jsem si tam odpočinula, vykoupala se v moři, mohlo být tedy teplejší ale osvěžilo:) takže za mě Chorvatsko - Omiš, písčitá pláž v Duče jenom doporučuji. Jinak malá už kope o stošest, je krásné jí cítit. No a naše holčička oslavila na pláži 4 roky, to bylo taky takové docela originální, moc se jí tam líbilo, hned bych jela zas, tak snad za 2 roky bychom to mohli zvládnout. Už aby ale skončili ty vedra, jednou se mi na dovče udělalo blbě, když jsme byli v poledne na výletu ve Splitu, tak se mi zamotala hlava a manžel mě křísil, takže teď už vím, že bez lahve vody ani ránu. Tak krásný den všem, já zas v pracovním procesu…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
7.7.15 08:53

@Janousova vítej zpět do naší roztopené České kotliny :mrgreen: já to střídám s tím naším trdlíkem u bazénu a doma, včera opékání a gril. Večer už bylo nádherně fakt jsem si to užila a ostatní taky :mrgreen: sledovali moje vlnící břicho, malej vycítil uspěch a převaloval se jak jen mohl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
7.7.15 08:57

Ahojky, tak u nás už malá taky pěkně kope :-) jen teda včera a dnes zatím nic, navíc mám pocit že mám nějaké menší bříško, ale to se mi určitě jen zdá ;-)
Ty vedra jsou hnus už by mohli skončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
7.7.15 13:39

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, alevetsinu jsem procetla. Vsem gratuluju za dobre zpravy z vysetreni. Ja byla na to glukozovym testu, ale dr. ma dovolenou uz 14 dni, takze nevim vysledky. Jinak si jdu trosku postezovat :D muj skoro manzel mi posledni dobou porad rika jak jsem tlusta, pritom jsem pribrala jen 3 kg (z toho jsem na zacatku 2.5 zhodila, takze prirustek jen 0.5) a v pase jsem asi o 4 cm vetsi. Pripominam, ze uz jsem ve 24. tt. Myslela jsem, ze to rika z legrace, ale uz me s tim zacina trosku stvat. Mate s tim nektera zkusenost? ja uz nevim co mu na to mam rikat…
Prijde mi, ze od doby co jsem tehotna je to s nim horsi. Mysli jenom na sebe. Je nastvanej, ze nechci jezdit na kole, ale v mym stavu jde spis o strach, jenomze to nedokaze pochopit. Porad si kupuje samy blbosti pro sebe a mimnku koupil akorat mikinu a kalhoty, pry toho koupil dost a nic dalsiho nepotrebujem, ani k 20. narozeninam jsem nic nedostala. Vsechno pro mimi jsem koupila ja z vena na svatbu nebo vyzivnyho od rodicu, ktere uz ted nedostavam. Chtela bych se zeptat jak byste to resili vy? Ja se o tom snazim mluvit, ale citi se hrozne ukrivdene a nakonec jsem spatna ja, ale na mimi se tesi, tak ja nevim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
7.7.15 17:45

@Nikki5 chlapi na to moc nejsou, jestli něco chceš řekni si buď o konkrétní věc nebo peníze…hele ale mám 164cm momentálne 67kg :oops: 3kila nahoře též 24tt a fakt mi nic takového neřekne, pouze to že jestli budu chtít chodit cvičit (bude potřeba zadek, nohy) mám 2hodiny denně :mrgreen: jinak bych mu řekla ať si uvědomí že VAŠE dítě už váží kolem 600g a tvoje tělo pracuje na tom aby přišlo na svět zdravé, jeho řeči tě mrzí a jiné holky, ženy přibírají i víc ;) pomůže ti k něčemu pláč? můj chlap na to funguje, když je nejhůř pláču :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
7.7.15 18:00

@wewa @Nikki5 Pláč :-D minulý tyden jsem se vratila od doktorů s nabouranỳm autem - nějaký dobrák na parkovišti - můj začal vyšilovat a ja brečet :-) no a najednou mě uklidňoval ;-)
S tim přibíráním - když jsme spolu začínali vážila jsem 52kg, můj má rád hubené holky.No díky zdravotním problémům, lékům a dalším věcem jsem přibrala za 2roky na 85kg. Teď už mám možná i 90kg, jsem z toho zoufalá, ale můj - ač milovník vychrtlin - mi říká Miláčku nejsi tlustá, jsi těhotná!
Zkus mu říct že tě to trápí a když nepochopí, tak mu dej ochutnat jeho medicínku - začni mu připomínat něco co se nebude líbit jemu, možná mu to dojde ;-)
Navíc my ty kila po porodu můžeme dát dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
7.7.15 19:02

@wewa @Martina 8 jsem mu taky rikala, ze jsem na tom hodne dobre a ze jine priberou i 30kg, ja jsem mela 50kg, kdyz jsme se poznali a pak jsem pribrala 25 a z toho 10 shodila, on je blazen do cviceni a porad ji nejaky prasky a proteiny no a do me husti at se sebou neco delam, tak ho poslu nekam, i kdyz me to mrzi a on to vi. Ted mu rikam, ze po porodu vetsi cast shodim, ale kdyz se kouknu na jeho taty tak by si mel spis davat pozor on :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.7.15 19:24

@Nikki5 To máme trošku podobné, můj je sportovec, takže postavu má super. Já jsem dřív taky závodně dělala gymnastiku, ale ve dvaceti jsem skončila a užívala si, že nemusím nic dělat. Taky má na mě poznámky skrz postavu (že mám celulitidu, a břicho je potřeba zpevnit), no mrzí mě to, ale spíš proto, že sama vím, že to není ideální, tak mi to nemusí furt říkat :lol:, ale jsem lenoch no. No a teď mě zatím nekomentuje, ale přibrala jsem dost. Nevolnosti jsem v těhotenství neměla, spíš mi bylo zle z hladu, takže jsem furt jedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí