TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
953
9.7.15 12:05

@Martina 8 airsoft je jeste v pohode :D nasi spolecni pratele jsou milionar co si nevazi penez a zubar co vlastni fitko, vsichni tri a nekdy jeste nekdo chodi spat v ZIME do lesa :mrgreen: pry je to zabavny, radeji se zdrzuji komentare a skodolibe mu to pripominam, kdyz je po tom nachlazeny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.7.15 13:34

Tak vidím že už skoro všechny víte co cekate
:roll: já byly ve středu u dr kvůli píchání v podbřišku. dělala mi ultrazvuk, ale já byla tak řada že je vše o. k že sem se ani neptala co vidí mezi nozkama :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
9.7.15 13:54

@venmar :hug: však oni ti to poví :mrgreen: a na porodním sále pak tutovka :mrgreen: a ségra si to říct nenechala a pak to prej bylo nepopsatelné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
9.7.15 14:07

@venmar To je dobře, že je vše OK, to jsou pak důležitější věci, než vědět pohlaví. Ale já se taky dívala, že jsme mezi posledními, co to ještě neví. :D Doufám, že mi to v úterý řeknou, nemůžu se dočkat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.7.15 15:29

@wewa musí to být strašně krásné překvapko. ale vydržet to musí být strasne. já vím že to nevydrzim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
9.7.15 16:18

@venmar Veny jak uzivas? Kdy mas screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
9.7.15 19:06

@venmar tak oni měli jasno o jménech a žádné pohlaví nechtěli víc nebo míň takže pohoda, já při prvním toužila po holce, no a ve 20tt mi řekl na screenu kluk :mrgreen: byla jsem sklamaná, přítel nadšený no a teď u druhého kluka jsem já nadšená a milej sklamán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 06:21

Fotky Prenatal Brno

Ahoj holky, přeju dobré ráno a krásný den :) dneska jdeme s přítelem na screening do prenatalu, už se hrozně těším, až zas pořádně uvidím tu moji bezinku :lol: chtěla jsem se zeptat, kdo už jste tam na tom druhém screeningu byly - dávají taky automaticky normální fotku, nebo je tentokrát potřeba si o to říct? A když jdu na klasický utz tak z toho asi nepůjde pořídit 3D fotka, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.7.15 06:41

@MichaelaLiliana Ahojky,já jsem tam byla před 14 dny. O fotku si musíš říct u doktorky před utz a za tu obyčejnou se platí 50kč. Jestli dělají i 3D fakt netuším, na ti jsem se zeptat zapomněla.
Držím pěstičky ať vše dopadne jak má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 06:44

@Martina 8 děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
10.7.15 07:41

@MichaelaLiliana Ahoj :) Já byla taky nedávno a nebyla jsem v nemocnici, byla jsem u svého dr. s tím rozdílem, že tam místo něj byl primář z nemocnice, dělal ultrazvuk přes ten stejný, jako dr.,poprosila jsem ho o foto během vyšetření a dal mi pak vybrat z toho co pořídil. Je 3D a stála 110kč normální tady stojí 50kč.. Osobně jsem s ním byla spokojená víc než s tím zabručeným dr., co je tam vždycky!!.. :D Tak ať vše obře dopadne :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
10.7.15 08:32

@MichaelaLiliana muzes dostat i nahravku na dvd, ale ta stoji 500 a taky se o ni rika na zacatku, na konci jsem byla i rada, ze jsem si to nenechala udelat, protoze mi prislo, ze u svy gynekolozky to jde videt daleko lip nez tam, v brne jsem z to utz moc nepoznala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 10:05

@Nikki5 no nad videem jsme taky chvilku uvažovali (ačkoli přítel měl nápad, že by k tomu videu dodal hudbu z Vetřelce, ehm ehm :lol:) ale nakonec jsme se shodli, že fotka bude stačit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.7.15 11:24

Ahoj, ráda bych se k vám přidala :-) jsem 20+1tt, termín mám 26.listopadu a zatím to vypadá na holčičku :-) bude to naše druhé, prvního máme chlapečka. Jinak jsem od začátku nabrala 3,3kg, takže zatím nic moc, ale je pravda, že u malýho jsem měla na konci nahoře jen 9kg a ty zůstali v porodnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
10.7.15 12:12

@Angeenka kolik je klučíkovi? Já mám čerstvého 3 leťáka tak doufám že až se bráška narodí, že bude v pohodě :) je to takovej mamánek trošku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí