Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martina 8 airsoft je jeste v pohode
nasi spolecni pratele jsou milionar co si nevazi penez a zubar co vlastni fitko, vsichni tri a nekdy jeste nekdo chodi spat v ZIME do lesa
pry je to zabavny, radeji se zdrzuji komentare a skodolibe mu to pripominam, kdyz je po tom nachlazeny ![]()
Tak vidím že už skoro všechny víte co cekate
já byly ve středu u dr kvůli píchání v podbřišku. dělala mi ultrazvuk, ale já byla tak řada že je vše o. k že sem se ani neptala co vidí mezi nozkama
![]()
@venmar
však oni ti to poví
a na porodním sále pak tutovka
a ségra si to říct nenechala a pak to prej bylo nepopsatelné ![]()
@venmar To je dobře, že je vše OK, to jsou pak důležitější věci, než vědět pohlaví. Ale já se taky dívala, že jsme mezi posledními, co to ještě neví.
Doufám, že mi to v úterý řeknou, nemůžu se dočkat:)
@wewa musí to být strašně krásné překvapko. ale vydržet to musí být strasne. já vím že to nevydrzim
![]()
@venmar tak oni měli jasno o jménech a žádné pohlaví nechtěli víc nebo míň takže pohoda, já při prvním toužila po holce, no a ve 20tt mi řekl na screenu kluk
byla jsem sklamaná, přítel nadšený no a teď u druhého kluka jsem já nadšená a milej sklamán ![]()
Ahoj holky, přeju dobré ráno a krásný den
dneska jdeme s přítelem na screening do prenatalu, už se hrozně těším, až zas pořádně uvidím tu moji bezinku
chtěla jsem se zeptat, kdo už jste tam na tom druhém screeningu byly - dávají taky automaticky normální fotku, nebo je tentokrát potřeba si o to říct? A když jdu na klasický utz tak z toho asi nepůjde pořídit 3D fotka, co? ![]()
@MichaelaLiliana Ahojky,já jsem tam byla před 14 dny. O fotku si musíš říct u doktorky před utz a za tu obyčejnou se platí 50kč. Jestli dělají i 3D fakt netuším, na ti jsem se zeptat zapomněla.
Držím pěstičky ať vše dopadne jak má ![]()
@MichaelaLiliana Ahoj
Já byla taky nedávno a nebyla jsem v nemocnici, byla jsem u svého dr. s tím rozdílem, že tam místo něj byl primář z nemocnice, dělal ultrazvuk přes ten stejný, jako dr.,poprosila jsem ho o foto během vyšetření a dal mi pak vybrat z toho co pořídil. Je 3D a stála 110kč normální tady stojí 50kč.. Osobně jsem s ním byla spokojená víc než s tím zabručeným dr., co je tam vždycky!!..
Tak ať vše obře dopadne
![]()
@MichaelaLiliana muzes dostat i nahravku na dvd, ale ta stoji 500 a taky se o ni rika na zacatku, na konci jsem byla i rada, ze jsem si to nenechala udelat, protoze mi prislo, ze u svy gynekolozky to jde videt daleko lip nez tam, v brne jsem z to utz moc nepoznala ![]()
@Nikki5 no nad videem jsme taky chvilku uvažovali (ačkoli přítel měl nápad, že by k tomu videu dodal hudbu z Vetřelce, ehm ehm
) ale nakonec jsme se shodli, že fotka bude stačit ![]()
Ahoj, ráda bych se k vám přidala
jsem 20+1tt, termín mám 26.listopadu a zatím to vypadá na holčičku
bude to naše druhé, prvního máme chlapečka. Jinak jsem od začátku nabrala 3,3kg, takže zatím nic moc, ale je pravda, že u malýho jsem měla na konci nahoře jen 9kg a ty zůstali v porodnici ![]()
@Angeenka kolik je klučíkovi? Já mám čerstvého 3 leťáka tak doufám že až se bráška narodí, že bude v pohodě
je to takovej mamánek trošku ![]()